TOPOLŠCA
V TOPOVŠCI SO KONČNO ODPRLI ZUNANJE BAZENE.KER GREM V KRATKEM TJA SE TEGA VESELEGA DOGOTKA ZELO VESELIM.ČE KDO NAJDE NA WEBU LINK ZA REPORTAŽO OTVORITVE NAJ JAVI.
PRIPOROČLJIVA GESLA:
TOPOLŠICA
RADIO TEDNIK CELJE
VAŠ KANAL
lep pozdrav lord walški – ki gre na lordske počitnice v topolšco
zanimivo v eriki v kranjski gori ni placa.tudi v topolšci je težko dobit.treba je rezervirat več kot mesec pred odhodom, rezervacijo naj potrdijo pismeno.da ne bo težav.
je pa zanimivo da ima hotel larix v kranjski gori nižje cene penziona – mislim da okoli 7 jurjev za en teden – topolšica pa 8 če pa je manj kot 5 dni je cena za penzion 8900 sit.hotelska animacija je vključena v ceno. / doplačila za izlete /
kar je v topolšci najpomembnejše – zastonj kopanje kjerkoli / pa še omarica in fen gratis /
lep pozdrav lord walški
jaz sem iz topolšice pa ti povem da bazeni se ne obratujejo .odtvoritev so naredili ker so koncali z delom drugace pa zacnejo obratovati poleti.bazeni so narejeni za poletje in zato tudi se ni mogoce tam plavati .drugace pa imajo tam notranja bazena in enega zunanjega ki je povezan z notranjim.usluge so na nivoju, drugace pa je to bolj penzionski bazen .uzivaj
jaz sem iz topolšice pa ti povem da bazeni se ne obratujejo .odtvoritev so naredili ker so koncali z delom drugace pa zacnejo obratovati poleti.bazeni so narejeni za poletje in zato tudi se ni mogoce tam plavati .drugace pa imajo tam notranja bazena in enega zunanjega ki je povezan z notranjim.usluge so na nivoju, drugace pa je to bolj penzionski bazen .uzivaj
Forum je zaprt za komentiranje.