toplice
Jaz bi ti priporočala v Strunjanu hotel Sotelia. Imajo bazen, savne, masaže in vse kar zraven paše. Jaz sem bila prejšnji vikend in vse pohvale. Hotel nov, lep, čist posebej za nekadilce, ker se v hotelu ne kadi in res vse lepo diši (kadiš lahko zunaj). Sem bila pozitivno presenečena in bom sigurno še šla. Je pa res, da v bazenu ni topla (termalna) voda in je potrebno kar migat če ne te zebe, drugače pa super dobr. Tud majhni otročki so se kopali, tako da mislim da to ni ovira.
Vmislih sem imela Grad Otočec,4 km stran so pa še Šmarjeske toplice.Tukaj na gradu imaš možnost prespati v posebnih sobah z baldehini,večerjo ti postrežejo v grajskih oblačilih,hrana je res vrhunska in če se želita z dragim pocrkljat je to pravi naslov.Imata veliko možnosti rekreacije savn bazeni,masaže,in pokrajina je lepa,dosti lepša kot Strunjan kjer razen navadnega bazena in masaž ter sprehodi okrog solin ali peš pot do Pirana ki je še zanimiva.
Če si s celine pa mogoče Palace v Portorožu in si z dragim privoščita poleg bazena, savn še Wai tai masažo.
LP Irencca
Forum je zaprt za komentiranje.