Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek toplice-kje najtopleje

toplice-kje najtopleje

Katere toplice v Slo imajo najbolj toplo vodo in zrak?
Sprobali smo terme Vivat, Banovce in  Orhidelijo..pa nam je prehladno.

Imam občutek, da vsi šparajo pri kurjavi ;(

Bioterme. Mi iz istega razloga že sedem leta hodimo tja. Je pa res, da je naš otrok počasi že željan tudi česa več, kot samo bazenov, npr. še kakšnega tobogana ali vodnega toka (je samo zunaj), tako, da mu počasi te toplice postajajo dolgčas.

Odgovor na objavo uporabnika
Elizabeth, 15.11.2021 ob 14:08

Bioterme. Mi iz istega razloga že sedem leta hodimo tja. Je pa res, da je naš otrok počasi že željan tudi česa več, kot samo bazenov, npr. še kakšnega tobogana ali vodnega toka (je samo zunaj), tako, da mu počasi te toplice postajajo dolgčas.

Tudi Bioterme velik notranji bazen mrzel, sploh ko nehajo greti vodo kmalu po 18.00.

Laško. Bili junija, zame pretoplo, se kar kuhaš notri. Je pa to edini bazen v katerem sina ni zeblo in ni hotel ven po 10min.

V Šmarjeških me nikoli ni zeblo. Po parih urah kopanja sem se premaknilo v fačuzi, ki ima 34C.

Na Madžarskem so terme bistveno toplejše kot v Sloveniji, pri nas vodo celo hladijo. Ne vem razloga zakaj, ampak ni ga boljšega kot recimo kombiniran bazen vroče hladno (40/20) za knajpanje celega telesa. Da ne rečem, da so nekatere terme, da te kap. Furdo Gellert, Miskolc, Debrecen, Gyula, …. samo nekaj od njih. Pri nas so toplejše v Lendavi, vendar so trenutno zaradi prenove zaprte. Upam, da bodo zadržali 38 stopinj.

Mogoče Dobrna.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

Meni so se zdeli fajn topli bazeni v Dolenjskih toplicah, ampak tisti “jamski” tj. pod hotelom Vital.

Toplice so vendar žarišča okužb. Kaj rinete zdaj tja?!’ Počakajte vendar še kak mesec.

res povsod toplo, oziroma vroče je v Tuheljskih toplicah, sicer čez mejo, ampak isti lastniki kot  Podčetrtkek

seveda47288, 15.11.2021 ob 23:12

Toplice so vendar žarišča okužb. Kaj rinete zdaj tja?!’ Počakajte vendar še kak mesec.

Poznaš koga, ki se je okužil v toplicah?  Nekaj logike je v tem- vlaga, toplota. Po drugi strani pa so nekaj časa virologi trdili ravno obratno. No, niso preveč zanesljivi, vem.

Sprašujem zato, ker imamo nasledni teden rezerviran termin v toplicah.

poznaš koga, 16.11.2021 ob 08:02

Poznaš koga, ki se je okužil v toplicah?  Nekaj logike je v tem- vlaga, toplota. Po drugi strani pa so nekaj časa virologi trdili ravno obratno. No, niso preveč zanesljivi, vem.

Sprašujem zato, ker imamo nasledni teden rezerviran termin v toplicah.

Načelno ne bi smelo biti okužb. Tja pridejo testirani in cepljeni. Če to kaj pomeni?

ne bi smelo, 16.11.2021 ob 08:43

Načelno ne bi smelo biti okužb. Tja pridejo testirani in cepljeni. Če to kaj pomeni?

Evo lastna izkušnja kako so v hotelih in toplicah le testirani in cepljeni; na recepciji te vprašajo, če izpolnjuješ PCT, ti dajo v podpis izjavo da ga izpolnjuješ in to je to. Preverijo ne, oni so kriti – saj si podpisal. Če si se zlagal…..

159951, 16.11.2021 ob 09:20

Evo lastna izkušnja kako so v hotelih in toplicah le testirani in cepljeni; na recepciji te vprašajo, če izpolnjuješ PCT, ti dajo v podpis izjavo da ga izpolnjuješ in to je to. Preverijo ne, oni so kriti – saj si podpisal. Če si se zlagal…..

Tako je bilo prej, pred poostritvijo ukrepov. Zadnjih 14 dni preverjajo.

Toplice Portoroz.

to je bilo prej, 16.11.2021 ob 09:56

Tako je bilo prej, pred poostritvijo ukrepov. Zadnjih 14 dni preverjajo.

Opisano je moja lastna izkušnja z dne 12.11. – to ni pred 14 dnevi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close