toplice – kam?
Zanimivo kako smo ljudje različni.
Recimo Olimje meni ni. Ne vem niti kaj mislite, če imate v mislih vodni park, je ta odprt samo poleti. Če mislite kopališče, ki je pripojeno k hotelu,potem je čisto mimo. Voda je hladna, gužva, meni nikakvo.
Ena gori pravi, da samo v Radence ne. No, meni pa so Radenci zakon. Voda je ZARES topla, da človeka ne zebe ko je nekaj časa v vodi. Tobogan v vodi imajo v Laškem, v tem novem hotelu (pozabila kako se že imenuje), vendar voda tudi ni bogve kaj topla.
Moravci v hotelu Ajda tudi super voda. Ptuj hotel Primus tudi. Dobra lušna, vendar malo prehladna voda. Lendava en bazen super vroč, drugi dokaj hladen. Rogaška kopališče uredu. Dolenjske prehladno. Čatež obupna gužva, odpade.
V Radencih sem bila.Tam ni tako topla voda,ker so pač toplice za srčne bolnike.
Tudi v Snoviku je voda zame prehladna.Bi šla večkrat tja,ker sem doma relativno blizu,pa me odbija,
ravno zaradi hladne vode.
Tako,da zame so zakon toplice v Podčetrtku.Pa tudi lepa okolica je.
Lansko leto sem bila za vikend v Topolšici.Tudi tam mi je bilo všeč,voda je topla,lahko plavaš ven.
Me pa sama okolica ni preveč privlačila,nimaš se kam sprehajat,niti kaj posebnega ni za videti.Je pa čisto malo pred hotelom luštna gostilnica,kjer imajo dobre in poceni pizze.
Forum je zaprt za komentiranje.