Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice topli kraji – februar

topli kraji – februar

midva sva par, stara okoli 35 let. Premišljujeva da bi šla februarja nekam v tople kraje, največ za 14 dni. Premišljujeva o kubi, Šri lanki… Želiva si malo potovanja in malo lenarjenja na plaži. ZAINTERESIRANI – PIŠITE.

Serbus!

jaz se tudi odpravljam v tople kraje- sam bi rajše odšla v marcu na Kubo, ker je takrat idealen čas za obisk, pa tudi za 14 dni, ker drugač delam…

verjamem, da je marca o.k., ampak tudi februar je o.k. Midva žal marca ne moreva zaradi neodložljivih zadev. morda pa drugič

Priporočam Šri Lanko, bila lani tam 3 tedne. In letos februarja grem verjetno spet nazaj. Ima vse, tako veliko kulturnih znamenitosti kot tudi poležavanje na peščeni sanjski plaži.

kakšni so celotni stroški. Čisto približno.

Celotni stroški za recimo 3 tedne(23 dni):
Še preden greš:
– 10.000 corris zavarovanje
– 12.000 cepljenje (hepatitis a)
– 9.500 zdravila proti malariji
– cca 150.000 letalska karta
Ko si tam:
Jaz sem sicer ubrala malce dražjo verzijo, da kom sem prišla na Šri Lanko sem na turistični agencijo plačala aranžma za 3 tedne vnaprej in obkrožila celotno Šri Lanko, kjer sem imela hotele s polpenzionom, lastnega vodiča (voznika), z avtomobilom. Povprečno sem dnevno za hotel in polpenzion plačala 25 USD. AMPAK seveda obstajajo tudi precej cenejše verzije, kjer dobiš prenošišče za 2,5 – 10 USD ter obrok za 3 USD.
Za vse skupaj (zavarovanje, cepljenje, letalsko karto, aranžma, nakupovanje, vstopnine, razni ogledi itd.) sem dala 350.000 SIT.
Če bom letos šla nameravam za 2 – 3 tedne zapravit od 200.000 do 250.000 SIT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close