Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tople ženske hlače

tople ženske hlače

A imate kakšno idejo kje bi se dalo kupiti kakšne tople ženske hlače. Povsod imajo samo kavbojke in razne tanke hlače – vse neprimerno za zdajšnjih minus 10. Rabim kaj toplega, bolj športnega, ne vem kaj. A sploh obstaja kaj takšnega, kje?

Recimo žametke. Sem videla lušne kombinacije v izložbi od Sir Oliver

Kaj pa če spodaj oblečeš legice brez stopal?

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Jaz nosim žametne hlače. Je pa res, da v službenih cunjah zelo malo pešačim na prostem.

Oblečeš namesto žab samo najlonke … čeprav jaz tudi pozimi tega ne nosim, skačem okrog kar v kavbojkah ali pa žametkah.

Tudi jaz jih iščem. Žametne so največ, kar ponujajo:((

Jaz sem lani v HM kupila podložen jeans, podloga je mehka, topla, neka flis varianta. Kavbojke so imeli v modri in rjavi barvi, mam obojne za rees mrzle dni, ker v notranjih prostorih maš v teh hlačah savno. Za zunaj pa idealno.

http://www.superge.si/Softshell/

Od kar sem se ene 10 let nazaj do podplut spraskala stegna, pozimi tud najlonk več ne nosim pod hlačami.Pa sem sicer totalno zmrzljiv tip človeka. Sploh pa mi je v službi prevroče, bi lahko v modrcu norela, tako da raje malo stisnem zobe, ko grem peš od avta do službe, pa mi je tam ok. zato tudi ne prakticiram škornjev pozimi (ok, zdaj ja, ko je sneg), niti ne kakšnih gležnarjev.
In z leti sem tako tudi ugotovila, da tam do urice na prostem, ne rabim sploh se nič podlagat, važno je, da so nega na toplem in zgornji del maksimalno. Ne kompliciram več, včasih sem.

Avtorici pa, še najboljše bodo žametke, ki resda niso več to, kar so nekoč bile (je zelo zelo tanek žamet in nič kaj topel), so pa lepše za videt in prijetnejše za nosit. Sicer pa, ja, kakšno toplo, dolgo perilo ali žabe. Je pa za petek že napovedana otoplitev, tako da …

usnjene (ne umetne), srednje oprijete, lahko rjave. Zena pravi, da je ok

Kaj pa pajkice iz kakšnega prijetnega materiala?

jaz sem letos kupila tople hlače (kroj kot kavbojke) v trgovini Zero, sicer so imeli samo vijoličnorjavo barvo, pa mislim da je bila še črna. Res so ful tople, dosti toplejše kot žametne, ki jih tudi imam. Pas tudi ne nosim spodaj žab. Glede na to da pešačim pol ure v službo, moram reči da so krasne. Priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close