tople ženske hlače
Od kar sem se ene 10 let nazaj do podplut spraskala stegna, pozimi tud najlonk več ne nosim pod hlačami.Pa sem sicer totalno zmrzljiv tip človeka. Sploh pa mi je v službi prevroče, bi lahko v modrcu norela, tako da raje malo stisnem zobe, ko grem peš od avta do službe, pa mi je tam ok. zato tudi ne prakticiram škornjev pozimi (ok, zdaj ja, ko je sneg), niti ne kakšnih gležnarjev.
In z leti sem tako tudi ugotovila, da tam do urice na prostem, ne rabim sploh se nič podlagat, važno je, da so nega na toplem in zgornji del maksimalno. Ne kompliciram več, včasih sem.
Avtorici pa, še najboljše bodo žametke, ki resda niso več to, kar so nekoč bile (je zelo zelo tanek žamet in nič kaj topel), so pa lepše za videt in prijetnejše za nosit. Sicer pa, ja, kakšno toplo, dolgo perilo ali žabe. Je pa za petek že napovedana otoplitev, tako da …
jaz sem letos kupila tople hlače (kroj kot kavbojke) v trgovini Zero, sicer so imeli samo vijoličnorjavo barvo, pa mislim da je bila še črna. Res so ful tople, dosti toplejše kot žametne, ki jih tudi imam. Pas tudi ne nosim spodaj žab. Glede na to da pešačim pol ure v službo, moram reči da so krasne. Priporočam!
Forum je zaprt za komentiranje.