Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Top 5 v 2014

Top 5 v 2014

Kje je bilanca za lansko leto? Tistih najbolj glasnih. Da lahko pokomentiramo, kdo ima življenje tudi onstran ekrana. Ali pa gremo blefirat in sami naredimo lestvico, pa da vidimo, kdo se je najbolj približal? Winner dobi kavico na Rudniku.

Jaz sem večino prostega časa tu gor. Priznam.

Na Rudniku so edin poplave dobre, pa toča!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bilanco izdajat bi bilo zelo nepošteno do neregistriranih, ki imajo vsak teden/mesec/dan drugo ime. Mi registrirani bi spet zasedli visoka mesta, ki si jih ne zaslužimo, potem bi pa eni spet faušijo zganjali. Nič dobrega v glavnem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bilanca za lansko leto? Kako pa naj bi to izgledalo. Koliko dobrega si naredil za sebe in/ali druge in koliko slabega? Kakšni dosežki pa se seštevajo oz. odštevajo?

Lahko za sebe zapišem samo, da imam vsaj toliko dobrega v življenju, da življenja ne spreminjam oz. ga spreminjam toliko, da ohranjam to, kar imam. In bi ga (spreminjala), če bi imela več za jamrati, kot za pohvaliti.

podobna kot že nekaj let — večkrat ponudil, kot dobil povpraševanje ☺

Jaz si ne belim glave, ker bo s temle nikom in z mojim registriranim nikom obakrat med 10 top.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close