Tomaž Humar ml. – isti ata
Zakaj je tako slabo, da se govori tudi o drugi plati medalje, ki ni tako lepa? 19 let je že odrasel moški, ki v svojih letih osvaja punce. “Zmaji” imajo ponavadi ravno željo po “miškah”, ker jim te predstavljajo neke vrste varnost in oporo. Tudi njim predstavlja družina vrednoto, samo bolj za lastno potešitev potreb, kot da bi jo bili sposobni tudi spodobno podpirati. Za “zmaje” je družinsko življenje enostavno preveč dolgočasno. Govorimo o ekstremistih, da smo si na jasnem!
Ne verjamem.Težko je s takim, ki ga nikoli ni doma, ženska pa sama za vse.In kot vemo, se je zapletel tudi z drugo.Zame taka pot absolutno ni prava, niti odgovorna do družine in otrok.
Če si ekstremist, potem ne imej družine.To je zame pošten odnos![/quote]
Tema je o Tomažu Humarju mlajšemu. Nima otrok, je samski in fajn pubec je.
Star je pa nekje 19, če se ne motim?[/quote]
Moje bivanje v študentskem domu, med 19-25 letniki.
Tudi sredi tedna kar naprej žurke. Ni se dalo spati, ker so kar na hodniku žurali. Zjutraj po hodniku polito vse s pijačo.
Cimra vsa skozlana.
Bivala sem pa bloku 3 v Rožni dolini. V pritiličju.
Noro kaj se je dogajalo. Žur na žur, popivanje, popivanje in še enkrat popivanje.
Zato me ne čudi, da je toliko pljuvanja po nekom, ki je drugačen.
Verjamem pa, da ste tu gor same take, ki niste takole popivali in vaši sončki tudi tega ne počno.
[/quote]
Pa ti veš, da je tema o najstniku, ki je samski, ki nima otrok?[/quote]
Majhen popravek: ki je samski, a si želi družine oz. otrok. Če ne verjameš:
http://siol.net/sportal/sportal-plus/tomaz-humar-fant-ki-je-odrastel-prej-kot-vrstniki-431430
“Starša mi nikoli nista vcepila kompleksa strahu. Upam da bo to kot staršu uspelo tudi meni,” pravi 20-letni Tomaž Humar.
“Nimam težav z identifikacijo. Všeč mi je, da imava enako ime, in razmišljam, da bi tudi moj sin, če ga bom kdaj imel, nosil enako ime.”
Moje mnenje ljudje smo si različni in tako nas različne stvari veselijo. Pa še ena stvar nekateri si upajo poskusiti drugi ne, nekatere doma spodbujajo da poskusijo druge zavirajo in jim govorijo da je brez veze.
Ena je napisala da nekateri se spremenijo po rojstvu otroka. Res je ampak ali se res takrat spremenijo ali pa so že prej čutili da jim nekaj manjka pa niso imeli poguma da to poskusijo potem pa jim rojstvo otroka predstavlja da sedaj pa nikoli ne bodo.
Mene fant ne moti verjamem pa da je njegova mama marsikaj preterpela. Zdi pa se mi super da fant pri 19tih poskuša poiskati kar ga veseli in ne da to ugotavlja pri 30+ ko ima družino. Mislim da bi moralo več mladosnikov poskusiti različne stvari si vzeti mesec ali pa leto pavze in najti same sebe potem pa šele iti v službo, družino,… Seveda pa ne bodo šli vsi kolesarit po svetu, lahko gredo tudi na stop do Trsta ali pa ne vem po Sloveniji s kolesom.
Pa ti veš, da je tema o najstniku, ki je samski, ki nima otrok?[/quote]
http://siol.net/sportal/sportal-plus/tomaz-humar-fant-ki-je-odrastel-prej-kot-vrstniki-431430
“Starša mi nikoli nista vcepila kompleksa strahu. Upam da bo to kot staršu uspelo tudi meni,” pravi 20-letni Tomaž Humar.
“Nimam težav z identifikacijo. Všeč mi je, da imava enako ime, in razmišljam, da bi tudi moj sin, če ga bom kdaj imel, nosil enako ime.”[/quote]
Verjamem. Sem slišala to njegovo izjavo. Nisem nikjer trdila, da ni tega rekel.
Jaz samo trdim, da je samski, brez otrok. To sem trdila, saj si vendar pismena in to razumeš, a ne?
“Nimam težav z identifikacijo. Všeč mi je, da imava enako ime, in razmišljam, da bi tudi moj sin, če ga bom kdaj imel, nosil enako ime.”[/quote]
Jaz samo trdim, da je samski, brez otrok. To sem trdila, saj si vendar pismena in to razumeš, a ne?[/quote]
Ti tudi ne oporekam, kaj si ali nisi trdila. Samo dopolnjujem tvojo izjavo z njegovo.
Jaz samo trdim, da je samski, brez otrok. To sem trdila, saj si vendar pismena in to razumeš, a ne?[/quote]
Ti tudi ne oporekam, kaj si ali nisi trdila. Samo dopolnjujem tvojo izjavo z njegovo.[/quote]
In ne pozabi, da je fant star 19 let :).
In ne pozabi, da je fant star 19 let :).[/quote]
Nisem pozabila, me pa ta podatek ne fascinira, tako kot nekatere tu.[/quote]
Zakaj bi me fasciniral podatek, da je fant star 19 let? In nikogar tu gor ne fascinira.Pravimo samo , naj tak ekstremist, ki ne pozna strahu in ….ah, bom raje tiho.Me ne briga! Upam, da mu ne bo kakšna nasedla.Ker njega ne bo nikoli doma.Ko se bo namislil, bo odpeketal.Kamor ga bo volja.
Zakaj bi me fasciniral podatek, da je fant star 19 let? In nikogar tu gor ne fascinira.Pravimo samo , naj tak ekstremist, ki ne pozna strahu in ….ah, bom raje tiho.Me ne briga! Upam, da mu ne bo kakšna nasedla.Ker njega ne bo nikoli doma.Ko se bo namislil, bo odpeketal.Kamor ga bo volja.[/quote]
Pa to ne moreš verjet kake tepke so tu gor.
Pa kaj vam je?
Vas kdo sili v razmerje s kakim športnikom ali pa ekstremnim športnikom ali pa popotnikom?
Nihče.
Če bodo pa vaše hčere imele takega fanta pa to ni vaša stvar.
Ve se brigajte zase in za svoje dedce. Ki verjamem, da nikamor dalj od sosedove gostilne ne zmorejo.
Ne pa zdaj težit drugim.
Pustite pri miru poštene ljudi.
Ni kolesaril za vaš denar, ne bo vas posilil, ne bo vaš mož. Torej zaprite svoje goflje.
Zakaj bi me fasciniral podatek, da je fant star 19 let? In nikogar tu gor ne fascinira.Pravimo samo , naj tak ekstremist, ki ne pozna strahu in ….ah, bom raje tiho.Me ne briga! Upam, da mu ne bo kakšna nasedla.Ker njega ne bo nikoli doma.Ko se bo namislil, bo odpeketal.Kamor ga bo volja.[/quote]
Tebe morda ne, ampak da nikogar tu gor ne fascinira, pa ne drži. Ravno to je meni odvratno – fant sam me ne moti, tisti, ki so nad njim fascinirani, pa. Zelo. In tole ni zate, zanje je: če je že tako pod nujno treba občudovati kakšnega najstnika ali koga z najstniku podobno mentaliteto, je dobrih primerov polno. Ampak mnogo ljudi raje pade na floskule, ki jih je trosil oče tega fanta in jih zdaj ponavlja zdaj fant. Pa ni z njima nič narobe, narobe je z družbo, ki take floskule ceni. Škoda, ker dosežkov mladih, ki niso sami sebi namen, ampak koristijo družbi, je v vsaki generaciji polno, a ostajajo neopaženi ravno zato, ker ima družba svoj skener naštelan na drugo frekvenco.
Tebe morda ne, ampak da nikogar tu gor ne fascinira, pa ne drži. Ravno to je meni odvratno – fant sam me ne moti, tisti, ki so nad njim fascinirani, pa. Zelo. In tole ni zate, zanje je: če je že tako pod nujno treba občudovati kakšnega najstnika ali koga z najstniku podobno mentaliteto, je dobrih primerov polno. Ampak mnogo ljudi raje pade na floskule, ki jih je trosil oče tega fanta in jih zdaj ponavlja zdaj fant. Pa ni z njima nič narobe, narobe je z družbo, ki take floskule ceni. Škoda, ker dosežkov mladih, ki niso sami sebi namen, ampak koristijo družbi, je v vsaki generaciji polno, a ostajajo neopaženi ravno zato, ker ima družba svoj skener naštelan na drugo frekvenco.[/quote]
Podpis!
Tebe morda ne, ampak da nikogar tu gor ne fascinira, pa ne drži. Ravno to je meni odvratno – fant sam me ne moti, tisti, ki so nad njim fascinirani, pa. Zelo. In tole ni zate, zanje je: če je že tako pod nujno treba občudovati kakšnega najstnika ali koga z najstniku podobno mentaliteto, je dobrih primerov polno. Ampak mnogo ljudi raje pade na floskule, ki jih je trosil oče tega fanta in jih zdaj ponavlja zdaj fant. Pa ni z njima nič narobe, narobe je z družbo, ki take floskule ceni. Škoda, ker dosežkov mladih, ki niso sami sebi namen, ampak koristijo družbi, je v vsaki generaciji polno, a ostajajo neopaženi ravno zato, ker ima družba svoj skener naštelan na drugo frekvenco.[/quote]
Veš kar nekaj drugih najstnikov se ceni: Prevc, Dončič, Gajstner, …
Veš kar nekaj drugih najstnikov se ceni: Prevc, Dončič, Gajstner, …[/quote]
Ja. In kar si naštela, potrjuje, kar trdim: da “ima družba svoj skener naštelan na drugo frekvenco”.
Ja. In kar si naštela, potrjuje, kar trdim: da “ima družba svoj skener naštelan na drugo frekvenco”.[/quote]
Naštej, opiši kaj so storili, tiste, ki so zate fajni, uspešni, vredni občudovanja?
Najstnike seveda.[/quote]
Imena ti ne bodo prav nič pomagala, ker jih ne poznaš. Zakaj? Ker mediji o njih ne poročajo.
Naštej, opiši kaj so storili, tiste, ki so zate fajni, uspešni, vredni občudovanja?
Imena ti ne bodo prav nič pomagala, ker jih ne poznaš. Zakaj? Ker mediji o njih ne poročajo.[/quote]
In seveda tudi zato, ker sami ne čutijo nikakršne potrebe izpostavljanja v javnosti.
Je pa dovolj se samo malo z odprtimi očmi okrog ozreti, pa jih najdeš.
Imena ti ne bodo prav nič pomagala, ker jih ne poznaš. Zakaj? Ker mediji o njih ne poročajo.[/quote]
Ni potrebno imen. Napiši le v čem so boljši, bolj nadpovprečni od ostalih.
Pa ne mi zdaj pisat, da tvoj sin je pa super, ker ne pije alkohola, ker to bi naj bil nek standard.
Forum je zaprt za komentiranje.