Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tomaž Barada

Tomaž Barada

Kaj pravite na to, da je bil aretiran in ovaden zaradi izsiljevanja. Jaz sem ga globoko cenil kot športnika in človeka, zdaj pa je izgubil ves ugled (osebno verjamem, da se je res ukvarjal s tem, kar mu očita ovadba). Mislim, da je žalostno, da se gre takšen človek ukvarjati s kaznivimi dejanji, za mojstra borilnih veščin je to še posebej huda sramota, dodatna žalitev za borilne športe pa je dejstvo, da ima tudi svojo šolo.

Vsakdo je nedolzen, dokler mu krivda ni dokazana. Ne prehitevajmo dogodkov, to, da ga je policija enkrat odpeljala, ne pomeni, da je kriminalec. Kaj pa ce je bil ob nepravem casu na nepravem mestu z nepravimi osebami?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hmmmmm……
Poznam kar nekaj primerov, ki so se zaključili s kazensko ovadbo zaradi izterjevanja dolgov; ovadeni pa so bili večinoma osebki z dobro izpopolnjenim znanjem borilnih veščin, po možnosti še s stažem varnostnika….Nič novega torej….

Kdo pa je to?

Trikratni svetovni prvak v taekwondoju in profesionalni svetovni prvak v kikboksu..

… in tudi hrvaški državljan?

On? To pa prvic slisim..

Barada je 100% slovenc! in .
Tist k pa neki namuguje da ni, se pa ORNK moti!
Ni noben yugovic ce to mislte…
Zivi ze od rojstva v slo in starsa sta (men se zdi) bla oba slovenca (oba zal pokojna)
SomeOne

p.s.: Barada je CAR in NI kriv!! 100%, sistem pri nas je pa itak v K. ker so mojga kolega obosdil na 2 leti pogojno, ker naj bi KAO svercal ilegalce, pa jih ni!! bil je samo ob nepravem casu na nepravem mestu in so ga vidl tam… pol so pa se dokaze priredil…in komu se lahko pritozis??? NOBENMU!!
Ta sistem pri nas je v K*

Money makes the world go around, the world go around, the world go around… ni edini, ki to počne… poznam dosti njegovih kolegov, ki jim to prinaša dodatne zaslužke, ne bit naivni!

čao

Cenim ga kot človeka in kot športnika, ne bi pa dal roke v ogenj, da ni imel prstov vmes… Česar pa seveda ne moremo zagotovo trditi za nikogar in za nobeno situacijo, če nas ni bilo osebno zraven, oz. dokler sodni postopki niso zaključeni. Dokler krivda ni dokazana…

Menim, da je Barada dovolj pameten (vsaj bil je, ko sem ga bolje poznal), da se ne bi šel takšnih cenenih igric, razen če ni šlo za kakšno sebno uslugo. Sicer pa, kolikor je meni znano, ni šlo za izsiljevanje kot takšno, marveč za izterjavo dolga. Ko gre za postopke v zvezi z vračanjem posojenega, pa menim, da bi morala policija malce zamižati na eno oko in pustiti posojilodajalcem da delno sami poskrbijo za vračila, če že naš sodni sistem ni sposoben tega. Zelo trdno stojim za stališčem, da je treba posojen denar vrniti in tega se bomo pač morali vsi Slovenci navaditi. Eni z milo, drugi pač s silo…

Dajte poskusiti razmišljati še malce iz drugega zornega kota: Nekomu ste posodili npr. 5 MSIT, on pa ne kaže nobenega namena, da jih vrne. Kaj bi pa vi storili?

lp,
mačkon

Se strinjam s tabo mačkon.
Tudi jaz sem ga poznala pred leti in mu ne bi prisodila kaznivih dejanj. Sicer kje pa piše, da določeni na ta način zopet ne ščitijo ( beri:vračajo uslugo) kakšnega t.i. pomembneža.

O tem se v Mariboru govori že dve leti….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jaz sem ga spoštovala kot športnika. Sem že večkrat slišala za kakšne pretepe, kjer naj bi bil Barada vpleten, tudi za obračun z glavnim od redarjev na Štuku. Tako da verjamem, da je imel prste zraven. In nekdo, ki ceni borilne veščine, ki je v tem z duhom in telesom, se ne bo pretepal, če ni res ogrožen, še manj pa izsiljeval nekoga.

bio je jedan od najvećih majstora taekwondoa u biušoj jugoslaviji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close