Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tole berem … Europa park. vaše izkušnje?

Tole berem … Europa park. vaše izkušnje?

Berem: http://travel.over.net/europa-park-nagradna-igra/[/url] pa me zanima ali ima kdo od vas izkušnje s tem parkom?

Imamo izkušnje.

Mi smo bili lani in zelo navdušeni, v parku smo prebili 3 dni.

Fenomenalen park za zabavo! V parku smo bili dva dneva, šli smo čez skorajda vse atrakcije. Če bi bili tam še kakšen dan bi bilio idealno. Mi smo bili večkrat v Gardalandu, vendar smo bili vsi štirje v družini mnenja, da je Evropa park ponuja veliko več (ko bi bil park le bližje). Od 13 rollercousterjev, do profesionalnih predstav, sproščujočih delov parka… Enkraten dopust, res pa, da tudi drag – raje ne povem koliko smo zapravili za vse skupaj.

Koliko ste zapravili? Prenocisce, hrana, karte? Tako da okvirno vem, koliko je treba prisparat:)))

Cene za europa park so relativno zmerne – za 3 dnevni izlet (2 nočitvi + 2 dni park) lahko računaš nekje do 1200 Eur (+/- 20%) za 4 člansko družino.

Karta na osebo za dva dni 100 eur, za vse je to 400 eur. Prenočišča dobiš cenejša kakšne 20 km iz Rusta, ampak takoj je 80 eur na noč za štiri (mi smo prespali tri dni), hrano pa lahko kupiš tudi v kakšen Lidlu, cene so kot pri nas, smo pa tudi v Parku jedli enkrat na dan. Pa še bencin, cestnine… Stroški za to zadevo so nas prišli okoli 800 eur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close