tolažba
Kdor je resnično žalosten,se joka sam,kdor pa z jokom hoče kaj izsilit,pa se joka v družbi.Če želiš,da te mož objame,se mu nasmej in ko sta v objemu,bodi z njim nežna in mu kaj lepega povej npr: da si z njim srečna,ga imaš rada, je lep in tvoj in vse lepo ,kar ti pride na misel.Sama sem se z možem skupaj jokala in tolažila samo ob smrti svojcev.
Alenka
Se je zgodilo. Pa sem mu rekla, da v takih trenutkih žal ne morem drugače. Sram me je da se cmerim, nočem ga izsiljevat, nočem vzbujat pozornosti, pa solze vseeno tečejo. Želim le da me stisne k sebi.
Ko mi je nekoč rekel, da se mu zdi da ga hočem izsiljevat sem mu rekla, da dokler bom jokala mi lahko vrjame, da mi ni vseeno.
Zdaj že lep čas nisem in ga kar malce skrbi.
Dame, a lahko nekaj pripomnim,
Ko smo bili fantki stari 3, 4, ali pet let, smo veselo tekali naokrog in smo tudi padali po tleh. Pritekle so mamice in dejale;” Johanus, ne se jokat, saj si fantek, fantje pa ja ne jokajo!!!!!!!!! Glej, vsi te gledajo, da se jokaš! Saj se ti bodo vsi smejali, če boš jokal. Johanusek pusti punčko pri miru, saj vidiš, da se joka!!!”
To so, in to boste b**e ponavljale v nedogled. Pol pa pričakujete, da vas bomo, nekako tolazili, ko se cmerite. Ja, saj to naredimo, pred tem si pa moramo prestaviti kar nekaj relejčkov v glavi. To pa zahteva nekaj več časa.
V globokem priklonu
JOHANUS
Se moram lepo obnašati, me je Primož trdo prijel!
ja poznam občutek, ampak ne moraš pričakovati od kogarkoli drugega da bo istih čustev kot si ti.Tudi sama imam zelo težko družinsko življenje, pa saj ne rečem da mi ne stoji ob starni, ampak saj veš ti točno veš kaj rabiš, nekdo drug pa ne. včasih je tudi tako da mu mogoče ne pustiš tako blizu. poskušaj se pogovoriti z njim
vso srečo v življenmju
Napisala si, da pravi, da te ne more objeti ko se jokas. Taki ljudje imajo po navadi tudi sami probleme z izrazanjem custev. Mislim, da bos tezko spremenia, da bo drugace reagiral na tvoje solze.
Sama osebno sem se jokala pred fantom samo enkrat in takrat sem bila tako jezna in razocarana, da mi sploh ni bilo do tega, da bi me tolazil on, ki je bil razlog za moje solze, verjetno bi ga odrinila stran.
Vsekakor pa pricakujem, da me potolazi in mi stoji ob strani, ce sem zalostna iz kaksnih drugih razlogov.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.