Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tolažba

tolažba

A vas partner potolaži, ko se zjokate – če vas on spravi v jok… Mene ne in sem še bolj žalostna, niti objeti, nč, pravi da ne more, ko se jokam in jaz jokam potem se bolj… A se še kateri to dogaja?

Iz mene se dela norca in pravi kaj se sama sebi smilim, tako da mi je potem še bolj hudo. Moški so pač takšni.

Kdor je resnično žalosten,se joka sam,kdor pa z jokom hoče kaj izsilit,pa se joka v družbi.Če želiš,da te mož objame,se mu nasmej in ko sta v objemu,bodi z njim nežna in mu kaj lepega povej npr: da si z njim srečna,ga imaš rada, je lep in tvoj in vse lepo ,kar ti pride na misel.Sama sem se z možem skupaj jokala in tolažila samo ob smrti svojcev.
Alenka

nimam lepega življena zato včasih potrebujem da se zjokam potem mi je lažje. sklenila sem da pred njim ne bom več jokala. in tako je prav, zakaj bi videl da me je prizadel.

Ženske se znate za vsaki pesji drek cmeriti in normalno, da gre tipom to na živce. Z jokom izsiljujete pozornost, kot otroci.

Raje se vprašaj, ali nisi mogoče preobčutljiva, da se za vsako malenkost jočeš.

Se je zgodilo. Pa sem mu rekla, da v takih trenutkih žal ne morem drugače. Sram me je da se cmerim, nočem ga izsiljevat, nočem vzbujat pozornosti, pa solze vseeno tečejo. Želim le da me stisne k sebi.

Ko mi je nekoč rekel, da se mu zdi da ga hočem izsiljevat sem mu rekla, da dokler bom jokala mi lahko vrjame, da mi ni vseeno.

Zdaj že lep čas nisem in ga kar malce skrbi.

Jaz sem se včasih, pa ni bilo kakega pretresljivega odziva.
Zdej se mi pa zdi, da sem postala dosti “močnejša”, tudi iztiriti si ne dovolim več kar tako. Mislim, da mu moja trma in nepopustljivost v določenih trenutkih dosti bolj dajo misliti, kot pa “solzave solze”.

Dame, a lahko nekaj pripomnim,

Ko smo bili fantki stari 3, 4, ali pet let, smo veselo tekali naokrog in smo tudi padali po tleh. Pritekle so mamice in dejale;” Johanus, ne se jokat, saj si fantek, fantje pa ja ne jokajo!!!!!!!!! Glej, vsi te gledajo, da se jokaš! Saj se ti bodo vsi smejali, če boš jokal. Johanusek pusti punčko pri miru, saj vidiš, da se joka!!!”

To so, in to boste b**e ponavljale v nedogled. Pol pa pričakujete, da vas bomo, nekako tolazili, ko se cmerite. Ja, saj to naredimo, pred tem si pa moramo prestaviti kar nekaj relejčkov v glavi. To pa zahteva nekaj več časa.

V globokem priklonu

JOHANUS

Se moram lepo obnašati, me je Primož trdo prijel!

:))))Ti pa si pojava Johanus:)))

Tjaška, do’ns ti pa še nisem lmpčka dal.

Cmmmmmmmmookaa!

Njama!

Tebi vdani JOHANUS

ja poznam občutek, ampak ne moraš pričakovati od kogarkoli drugega da bo istih čustev kot si ti.Tudi sama imam zelo težko družinsko življenje, pa saj ne rečem da mi ne stoji ob starni, ampak saj veš ti točno veš kaj rabiš, nekdo drug pa ne. včasih je tudi tako da mu mogoče ne pustiš tako blizu. poskušaj se pogovoriti z njim

vso srečo v življenmju

mene pa objame… res pa je da jokam samo, kadar me res kaj prizadane, tako močno,da niti dihati ne morem..
ne zgodi se velikokrat……..

Ljudje smo socialna bitja in včasih res potrebujemo oporo partnerja, res pa je da mnogo predstavnic ženskega spola z solzami izsiljuje partnerja , potem se pa čudijo, da ni efekta.
Ko si žalosten, je najbolje da v sebi predelaš žalost in nekje v tišini spet najdeš ravnovesje…….

Če jokam takrat, ko mi je hudo za kakšno stvarjo in ne zato, ker bi se skregala s partnerjem, takrat me objame in me tolaži. Je pa moje načelo itak, da za to, ker me je partner razjezil ali užalil NIKOLI NE JOKAM! Zakaj bi on užival v mojih solzah.

lp

Napisala si, da pravi, da te ne more objeti ko se jokas. Taki ljudje imajo po navadi tudi sami probleme z izrazanjem custev. Mislim, da bos tezko spremenia, da bo drugace reagiral na tvoje solze.
Sama osebno sem se jokala pred fantom samo enkrat in takrat sem bila tako jezna in razocarana, da mi sploh ni bilo do tega, da bi me tolazil on, ki je bil razlog za moje solze, verjetno bi ga odrinila stran.
Vsekakor pa pricakujem, da me potolazi in mi stoji ob strani, ce sem zalostna iz kaksnih drugih razlogov.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close