Tok o prebolevnosti!
..https://www.24ur.com/novice/korona/cepljenje_10.html..
Logično!?
Para Bellum, 21.09.2021 ob 18:22
Pri naših vladajočih Butalcih je možno čisto vse. Mene nobena stvar ne čudi več.??
Bebci brez meja. Danci so precepljeni v vecini, baje, ker zaupajo svoji vladi in raznim strokovnim skupinam. Saj ni cudno, da mi nasim ne, sej se obnasajo k skregane najstnice! Prav trudijo se, da jim ne zaupamo in ne verjamemo vec nic!
Madamme dd, 21.09.2021 ob 18:29
Bebci brez meja. Danci so precepljeni v vecini, baje, ker zaupajo svoji vladi in raznim strokovnim skupinam. Saj ni cudno, da mi nasim ne, sej se obnasajo k skregane najstnice! Prav trudijo se, da jim ne zaupamo in ne verjamemo vec nic!
In ti mi boš za vzor, kk zaupat podkupljenim medijem? Pravljice so namenjene otrokom. Pa ni vrag, da jih še vedno z guštom beremo ane…
CrazY FroG ?, 21.09.2021 ob 18:31
In ti mi boš za vzor, kk zaupat podkupljenim medijem? Pravljice so namenjene otrokom. Pa ni vrag, da jih še vedno z guštom beremo ane…
Lepe pravljice so lahko za otroke. Če bi otrokom kazali te , ki jih main stream mediji prikazujejo bi ne imeli radi otrok. Otroci so naše bogastvo. To je res in ni samo oguljena fraza. Zato moramo tisti, ki smo pri močeh preprečiti tej golazni sadistični fašistični, da ji uspe njen gnusen plan, po katerem bi lahko samo še njihovi otroci bili lahko svobodni, kot ptički na vejah in sploh še bili njihovi med tem ko bi ostali morali otroka kupovati.
Nona364, 21.09.2021 ob 18:36
Tole je pa tako spisano, da je težko razbrati, kaj razlagaš.
Žabica tisti z najvišjim iqjem sledijo tej visoki logiki. Mogoče smo res ostali preneumni, da bi dojeli, čeprav sem zdaj v penziji, mi na steni visi dr. pa vseeno, ne razumem. Mogoče bi bila večerna šola smiselna. Haha
Najprej sem komentirala maddame dd.
Svasta. A jaz to prav razumem, tisti, ki je prebolel in bil 1x cepljen (a niso se predkratkim trdili, da je 1x dovolj) mu ne velja vec in se mora it cepit se drugic.? V primeru, da se ne odloci za drugo ceplenje mora hoditi na testiranje.?
Ce je tako, potem se lahko spomnijo cez en mesec, da tudi 2x ni dovolj in da bo treba 3x. Torej od zdaj naprej velja prebolel+ 1x cepljen kot necepljen.?
Svasta pic..rodi
Nona verjetno mate kr prav! (Pre)neumni smo, da bi dojeli to sralnico, ki nm jo nudijo. Preveč cigumiguja. 1x tk pol drugač.. ne gre dovolj hitro po dozah?
Darwin res je glede lepih pravljic… Ampak tole z Dansko kr sovpada s pravljico. Držali so se ukrepov, zdaj aplavzirajo – “happy end”. Sam Božiček ne obstaja ?.
yram, 21.09.2021 ob 18:37
Svasta. A jaz to prav razumem, tisti, ki je prebolel in bil 1x cepljen (a niso se predkratkim trdili, da je 1x dovolj) mu ne velja vec in se mora it cepit se drugic.? V primeru, da se ne odloci za drugo ceplenje mora hoditi na testiranje.?
Ce je tako, potem se lahko spomnijo cez en mesec, da tudi 2x ni dovolj in da bo treba 3x. Torej od zdaj naprej velja prebolel+ 1x cepljen kot necepljen.?
Svasta pic..rodi
Dokler bo čreda kimala bo črna lh bela.. žau…
Zartrose izven profila, 21.09.2021 ob 18:44
Itak da so morali dokazat svoje neumnosti še enkrat ?.
pa folk kok vas je, ki jim še naseda? Se cepi za zdravje??
Ravno prebolevniki so najbolj imuni in mam to bolezen na sumu, da ko jo daš čez, da si varen. Kot pri noricah. ?
Še vedno jih je velik takih, ki v tem najdejo logične zaključke… žau…. No, sj…. Mene bi tud blo strah, če bi se mi Sv.gral topil…
CrazY FroG ?, 21.09.2021 ob 18:53
Smrdi, smrdi , smrdi, uh kako smrdi – a veš ona reklama za airwick?
Smrdelo je že prej, zato se nekateri že več let gnjavimo s tem,da bi folk kaj zakapiral.
Sedaj ko pa že zaudarja pa jim še kar nč ne kapne. In to je tisto kar je grozeče, saj smo ostali med njimi ujeti v njihovo mrežo abnormalnosti in odpadnosti od duhovnega smisla življenja.
yram, 21.09.2021 ob 18:58
Za darvina zgoraj,citiranje ne dela
itak da sem za casom, bojkotiram od 15 naprej vse, kako ne bom za casom haha
Sej sem prebral in povezal. Ja forum je eno skropucalo postal. Po drugi strani se pa obnaša tako, kot bi s svojo glavo razmišljal. Enkrat citiranje dela drugič ne. Kot se kaže je pametnejši kot mnogi drugi ki imajo glavo samo zato, da njihov vrat ne sameva, kot se kažejo pa čeprav je žleht.
Forum je zaprt za komentiranje.