Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tobrex- e dobi brez recepta’

Tobrex- e dobi brez recepta’

Sine ima gnojne učke, pa me zanima če dobim te kapljice v lekarni brez recepta?

Ne, dobi se jih samo na recept.

Skoraj sigurno ne.

srečno!

Ali kdo ve, če lahko kremo uporabim za 4 mesečnega dojenčka?

Će dojiš lahko kaneš malo svojega mleka v oko, tako je meni svetoval moj pediater in je pomagalo.

Zagotovo ne.Kreme na svojo pest raje ne uporabljaj.Čisti s kamilicami.Jutri, če bo pa slabše pa raje idi do dežurnega zdravnika.

Ne, ker je to atibiotik. Pri našem P dobimo recept, če pokličemo, se ni treba hodit kazat…

Pa en lep dan želim, Joan

Na forumu Pediatrija je Tanč opisovala pravilno zdravljenje s Tobrexom in kdaj se ga uporablja brez škode za otroka, malo pobrskaj z iskalnikom. Seveda so njeni nasveti namenjeni pacientom, ki jim je zdravnik predpisal mazilo ali kapljice…

Oči čistiš s sterilno fiziološko. Kamilice so menda “out”, sušijo oko in take stvari.

Moj sin je imel ravno ta teden vneto oko. Namazala sem jo s tea tree kremo in je bila že drug dan ok.

a ti to resno ? to kremo si ti dajala v oči ???
sem milo rečeno brez besed ,pa da se razumemo ,uporabljam skoraj vse od justa ….

drugače pa avtorici posta ,.kreme in kaplic ne dobiš brez recepta ,kremo se lahko daje 4 mesečniku.

Tobrex brez recepta – https://topeuro-shop.com/buy-tobrex-si.html?wm=11492&tr=8027

V Sloveniji ne. V BG npr. pa ja.

Saj ni čudno, da vam pol nič ne prime ob tolk fajn futranju po črnem trgu. In to že 15 let nazaj. ??☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close