To soboto 27.9.ne sprejmite nobenega klica z neznane številke
Zmešano, 25.09.2025 ob 23:02
Vsesplošna evropska vstaja, 23.09.2025 ob 14:05
V soboto se začne t. I. digitalno cepljenje vaših, naših smartićev telefonov, s sprejetjem klica boste državni mafiji omogočili “backdoor search”, vdor v vse vaše datoteke na telefonu in obenem od takrat naprej snemanje vsega kar pišete, govorite… Slikate.
Globoka država je dejstvo. Nas že ima za zajtrk, ne dopsutite ji, da nas dokončno prebavi ter izpljune.
Receno je bilo, da bo SMS. Ti praviš,da bo klic. Kaj zdaj drži? Klic ali SMS?
Noben pristojni ni rekel da bo sms.
to je prvo, kar sem jaz pomislil, ko so to najavili. to ni nič drugega kot popolna kontrola države nad tabo, dokončna in popolna kontrola, samo v temje namen tega , mafija vas hoče dokončno podjarmit.
kakšna je rešitev.
začasna rešitev za soboto je ta, da si date telefon v faradajevo kletko. kaj je faradajeva kletka , to ste se učili pri fiziki ampak ker seveda nimate pojma in ste fiziko prespali inj dobili šenkane ocene vam napišem kaj praktično nardit.
kupite si alu folijo, tisto k je za pečt, in ugasnite telefon in telefon zavijte v to folijo vsaj pet ovojev in zavijte tudi iz strani, se pravi da je telefon povsem zavit v to folijo. to je faradajeva kletka , ki jo nobena oprema na svetu ne more premagat niti cia fbi s svojo 5 milijonsmko opremo. to je pač fizika ki se jo ne da premagati
Senza736, 25.09.2025 ob 09:15
Se boste tako izogibali sporočilom tudi v primeru obveščanja o kakšni naravni nesreči? Ko bi vam, recimo, prav prišlo, če bi zanjo prej izvedeli, da bi se lahko rešili, ne pa šele takrat, ko bi škoda že nastala, da o morebitnih žrtvah ne govorim?
Ta alarmni sitem deluje po svetu že desetletja, tu se pa čudite kot puran glisti. Nihče vam nič ne bo vzel, dal, samo zapiska vam. Čudno, da niso tega sočasno uvedli še za druge medije… Tv, radio, osnovna spletna stran… Mene je groza samo tega, da se tu dela zdaj, ko smo na sodu smodnika… torej se že ve, da bo vojna. Ne samo predvideva, ampak očitno je že plan dokončen.
iDESI ?, 26.09.2025 ob 08:43
V Nemčini je bilo to že. Na zaslonu se je izrisal rdeč kvadratek z obvestilom, da gre za poskusno alarmiranje in telefon je spuščal nadležen zvok. S pritiskom na tipko je sporočilo izginilo in telefon je utihnil. Nič posebnega.
Enostavno si prekinil, ali se javil? Katera tipka je prava?
Takojeto, 25.09.2025 ob 14:39
msolivija, 25.09.2025 ob 11:35
Zdaj ste pa že smešni s tem zavajanjem ljudi! Niti ni več smešno!
Nihče vas ne bo klical! Samo sms bomo vsi prejeli. In to je to.
Preberite si vendar kar komentirate! Saj ne obstaja samo mon!
https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/sistem-javnega-obvescanja/
Ampak ravno ti, načitana, zavajaš kako bomo prejeli sms. Zakaj očitaš drugim tisto kar sama počneš?
Če napišem “potisno sporočilo”, 99% ljudi (glede na vaše komentarje) ne bo vedelo kaj to je. Zato sem napisala sms.
Če se vam niti na linke ne da klikniti, vam ne more nihče pomagati. Tam točno piše kaj in kako bo. Če teh navodil in obvestil ne razumete, je pa res najbolje, da ostanete na stacionarnih telefonih in z alu folijo na glavah.
enostavno396, 26.09.2025 ob 10:26
Enostavno si prekinil, ali se javil? Katera tipka je prava?
Daj ti meni povej, komu se boš javil? Kdo te bo klical? Bodo zaposlili ljudi, da bodo v soboto vsi istočasno klicali na naše telefone in ti osebno povedali da gre za testni alarm? Hkrati te bodo še vprašali po zdravju?
Gre za potisno sporočilo (guglaj kaj to je) in za prekinitev piskanja bo dovolj, da karkoli pritisneš na telefonu oz kakršnakoli interakcija s telefonom.
Star dec, 25.09.2025 ob 14:56
Res, 25.09.2025 ob 04:45
Zatucana butasta ovca, 25.09.2025 ob 01:13
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolomom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Res si izbral dobro ime. Zraven dodaj še da si shizofrenična ovca ker se bojiš sporočila na telefonu. Zakaj imaš potem telefon, ovca?
Aha, napast tistega, ki napiše nekaj, kar ti ni vše.
Če pa so ti med korono “umrli” dedka ali babico, je pa to bila kolateralna škoda.
V Sloveniji bi morali najmanj 5 promotorjev korone procesuirati, ter obsoditi na smrtno kazen. Z obešenjem.
https://imguh.com/image/wNWQt2
Če bi to naredili tudi v drugih državah, bi jih obesili samo v ZDA 1500 . Od barab, bolje vojnih zločincev Faucija in Gatesa naprej.
In NIKOLI VEČ ne bi bila plasirana nova korona! Niti ponovno poskusiti se ne bi upali…
Zaradi takih debilov kot ste vi, se ukinja Starševski čvek. Upam, da ne boste smetili na kakam drugem forumu. Naredite si svojega in tam razpravljejte o ravni zemlji, cepljenju, in ostalih teorijah zarote…normalne državljane pa že enkrat pustite na miru…zakaj pa potem imate telefone, če se tako bojite, da vam prisluškujejo….
msolivija, 26.09.2025 ob 10:41
Če napišem “potisno sporočilo”, 99% ljudi (glede na vaše komentarje) ne bo vedelo kaj to je. Zato sem napisala sms.
Če se vam niti na linke ne da klikniti, vam ne more nihče pomagati. Tam točno piše kaj in kako bo. Če teh navodil in obvestil ne razumete, je pa res najbolje, da ostanete na stacionarnih telefonih in z alu folijo na glavah.
AHa. Ker ti meniš, da je 99% ljudi zabito, lažeš. Ma, kako krasna oseba si ti, ej. Tega svet še ni videl.
Takojeto, 26.09.2025 ob 13:36
AHa. Ker ti meniš, da je 99% ljudi zabito, lažeš. Ma, kako krasna oseba si ti, ej. Tega svet še ni videl.
Glede na to, kakšne idiotizme nekateri pišete, je njena ocena čisto realna.
Mene pa vedno bolj čudi, kakšni norci me obdajate.
?
No, še dobro, da boste nekateri jutri doživeli konec sveta …
neverjetno, 26.09.2025 ob 14:10
Glede na to, kakšne idiotizme nekateri pišete, je njena ocena čisto realna.
Mene pa vedno bolj čudi, kakšni norci me obdajate.
?
No, še dobro, da boste nekateri jutri doživeli konec sveta …
Splošno je znano, da ste nekompetentni najbolj samozavestni in se agresivno in slinasto silite v ospredje. Brez kritja.
Takojeto, 26.09.2025 ob 14:24
Splošno je znano, da ste nekompetentni najbolj samozavestni in se agresivno in slinasto silite v ospredje. Brez kritja.
Res je. Mi, pametni iz ozdaja vemo, da to piskanje in tuljenje ne bo nevarano samo za mobilne naprave, pač pa tudi za nas, ljudi. Vsaj za tiste pametne, ki si nismo vbrizgali zvarka, ostali ste itak že izgubljeni hehe
Če bi glupe ovce znale brat, bi lahko prebrale, da je Ameriška obveščevalna agencija že v 80ih testirala nadzor misli in vedenja ravno preko zvokov, piskov in podobnega.
Glupe koze fašistične mislite, da so s tem kar prenehali?
Namen tega ni nobeno obveščanje pač pa nadzor in kontrola — Vas, vaših naprav, vaše duše.
Kdor nas ima za glupe bo pač v soboto dobil frekvenco v glavo, virus na telefon in metaforični šus v žilo! Posledice bodo kakršne pač bodo?!! Samo ne nas krivit!
Za pametne pa – Pred soboto, 27.9.2025, se znebi mobilnega telefona, razbi ga, da ti ne bo pisknilo v bučo, odklopi internet pa čepke v ušesa!!! Če nimaš čepkov bo za silo zalegel tudi tampon, vemdar ni idealno…
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.