Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › To kar sem ji naredu pa ne bo dolg pozabila

To kar sem ji naredu pa ne bo dolg pozabila

Prejtle sva se z mojo tušerala. Pa sva se mal muckala pa mi reče nej nardim neki porednega.
Pa sem se na hitr umaknu njej pa zapru toplo vodo.
Haha kok je kričala hoho še zdej se režim

Haha, revcka, ampak izvirno😃

A je še komu všeč moja šala?

Meni je, tvoji pa najbrž ni bila 😂

Ni ji bila še zdej vleče surlo hoho

Na ravni osnovne šole.

[/quote]
Ona tam vsa napaljena in bi ga sprejela tudi v rito, ti pa ji spustiš mrzel tuš. Fail…

[/quote]

Nimaš je rad. To vidim po tem, kako hudo se zdaj posmehujes. Njeni prizadetosti. Verjetno ji niso prvič česa takega ušpičil, zlorabil njenega zaupanja, ko ti je rekla, da stori kaj porednega! Mogoče ne zaslužiš te ženske. Ker jaz tu ne vidim spoštovanja!

Po moje si moraš dobiti sebi enako, ki jo s teboj grdo ravnala in se ti posmehovala, tako da se boš moral boriti za njeno dobroto do tebe. Taka bi zate prava. No tale, tako hudo čustveno od tebe odvisna, pa res ne, saj je ne ceniš!

Oprostite za prejšnje pisne napake, upam da ste razumeli moje pisanje.

Popolnoma! Moj podpis, zelo dobro napisano!

niti malo smešno in zabavno tvoje dejanje, še manj,da se ji zdaj posmehuješ.
Meni so vsi take fore na ravni otrok ne pa odraslih ljudi.

Nimaš je rad. To vidim po tem, kako hudo se zdaj posmehujes. Njeni prizadetosti. Verjetno ji niso prvič česa takega ušpičil, zlorabil njenega zaupanja, ko ti je rekla, da stori kaj porednega! Mogoče ne zaslužiš te ženske. Ker jaz tu ne vidim spoštovanja!

Po moje si moraš dobiti sebi enako, ki jo s teboj grdo ravnala in se ti posmehovala, tako da se boš moral boriti za njeno dobroto do tebe. Taka bi zate prava. No tale, tako hudo čustveno od tebe odvisna, pa res ne, saj je ne ceniš!
[/quote]
res je se strinjam.

Mrzla voda je dobra za kožo in prekrvavitev. Knajp pa to.
Vi pa mimozirate na polno….

kdo si ti,da si jemlješ pravico drugim diktirati kaj je dobro zanje, kako veš kako se kdo počuti in kaj mu paše. Polivaj se ti z mrzlo vodo, če ti tako ustreza. Samo ne vsiljuj drugim tega, če jim ni do tega. še manj jih potem zmerjaj zato.

Malo vec drznosti in duhovitosti ne skodi nikomur, nasprotno, pozivi telo tako kot hladen tus.
Dober stos, kateremu sta se verjetno po njenem prvem soku dobro nasmejala in zacinila se s cim bolj porednim. Pa upam da ti vrne s cim izvirnim in porocaj😉
Depresivni komentarji so pa itak stalnica na tem forumu. Dejte folk no drznite si kdaj popacati misli s smehom🤩

koliko je bilo carsko veš najbrž po tem, kako se je nadaljevalo :p

Z njo seksal dolgo ne boš. Pa saj si zato to tudi naredil, kaj ne?

Stos bi bil dober, ce bi ga potem tudi zacinil, kot je bilo sprva misljeno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

meni gre to “prank- anje” na živce, sploh ne vidim nobene zabave v tem. Mi je otročje.
nasmejim se raje kakšnemu dobremu vicu.

Naslednjič boš ti rekel žena naredi nekaj porednega. Te bo zgrabila, ti ga obdelala in tik preden ti pride bo zbežala stran in se smejala 😛 Tut ti ne boš pozabil kmal.

Evo, karkoli ženske naredimo, nikol ni prav. Nam ni do seksa, pišete na forum, nam je do seksa, je vam bolj do osnovnošolskih otročarij in ostanete brez, ter spet pišete na forum. Res ste bebci.

Še neki cajta ne boš seksal. Pljuvaš v svojo skledo.

Star vic, ki že dolgo kroži po internetu. V originalu ji špricne šampon v oči.

Provokacija,a ne?? Sicer pa na ravni otroka. Normalen moški bi naredil nekaj zelo zelo porednega …

Dej samo tih bod!
Ko si ti lovila desce, si bila mokra točno zaradi tega: njihove porednosti!
Se zelo dobro spomnim debate tlele na forumu o M in Ž, in je ena ženska rekla, da se spomni, kakšna tuga je bila v razredu v srednji šoli, kjer so bile same punce oz. večinas punc: je rekla, da so prav pogrešale fantovsko navihanost, ker med sabo so bile vse zamorjene pa skregane pa smotane pa surlaste.

Tko da, ne se sprenevedat! To, da desce zmerjate z “bebci z osnovnošolskimi forami”, je točno dokaz, da ravno na to padate!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close