Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › To je to…..zopna reklama

To je to…..zopna reklama

Še komu? Kar prešaltam, čist napačna ženska, glas…

zopna je. zelo je  zopna

Vsaka reklama, ki jo vidis 5x na dan je zoprna. Zadnje case mal vec tv gledam in sem to opazila. Prej mi nikoli niso sle reklame na zivce, ker tv skoraj nisem gledala in skoraj nobene reklame nisem opazila/poznala.

Torej manj gledat tv, pa bo :).

Ne zmotijo me reklame kot take. Niti, kadar ljudje nastopajo v njih. Ampak teli naši pač ne znajo reklame delat z Bizovičarjem, Kogovškico, Tinkara. Mal posiljeno vse skupaj. In dosegajo ravno kontra efekt. Komu so morda všeč. Na ostalih programih reklame minuta, dve, pri nas pet in več. In se to v istem bloku kakšno vsaj dvakrat zavrtijo. Me veseli, da obstaja xy ostalih programov.

Q maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax

gorivo iz Petrola.

Vsa čast tistemu bebcu, ki je odobril to retardirano reklamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Plus in minus, 14.02.2022 ob 04:00

Ne zmotijo me reklame kot take. Niti, kadar ljudje nastopajo v njih. Ampak teli naši pač ne znajo reklame delat z Bizovičarjem, Kogovškico, Tinkara. Mal posiljeno vse skupaj. In dosegajo ravno kontra efekt. Komu so morda všeč. Na ostalih programih reklame minuta, dve, pri nas pet in več. In se to v istem bloku kakšno vsaj dvakrat zavrtijo. Me veseli, da obstaja xy ostalih programov.

Se da gledat z zamikom. Že nekaj let ne gledam reklam več. Na nacionalki je še kar-reklame 2-3 min, na pop, kanalu a,planet…..včasih tudi 7-8 min.  Bizota sem enkrat slučajno videla- za Hofer mislim, da je bilo. Groza.

Zoprna igralka, od Ženeva  bivša.  Reklam sicer ne gledam, jih kar preskočimo. Še dobro, da imamo zamik.

Zoprna igralka, od Zrnec Jureta bivša.  Reklam sicer ne gledam, jih kar preskočimo. Še dobro, da imamo zamik.

Tista Kogovšek je zoprna grozno, tudi reklama je čisto brez veze. Bizo v Hoferju? Joj, no. Tinkara? katera Tinkara? No, reklame gledam res slučajno. Tudi gledamo večino z zamikom. Magnifico za Spar je bil o.k.

Spoštovani,

hvala vsem za vaša mnenja. Žal nam je, da vam naš oglas ni všeč, saj se resnično trudimo, da bi s svojimi kampanjami nagovorili prav vse, ki nas obiskujete. Vsekakor pa nam je uvid, kot je vaš, v veliko pomoč pri pripravi nadaljnjih oglaševalskih kampanj. Upamo, da bo naš naslednji oglas bolj po vašem okusu.

Marketing Petrol

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7699, 14.02.2022 ob 04:39

Q maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax

gorivo iz Petrola.

Vsa čast tistemu bebcu, ki je odobril to retardirano reklamo.

🙂

A tele? Prva je delana tudi sinhronizirano za Slo trg:

.https://www.youtube.com/watch?v=68nnfVV8kf4

.https://www.youtube.com/watch?v=7hFYt8FBV_o

Annoying like hell! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close