To je to…..zopna reklama
Ne zmotijo me reklame kot take. Niti, kadar ljudje nastopajo v njih. Ampak teli naši pač ne znajo reklame delat z Bizovičarjem, Kogovškico, Tinkara. Mal posiljeno vse skupaj. In dosegajo ravno kontra efekt. Komu so morda všeč. Na ostalih programih reklame minuta, dve, pri nas pet in več. In se to v istem bloku kakšno vsaj dvakrat zavrtijo. Me veseli, da obstaja xy ostalih programov.
Q maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
gorivo iz Petrola.
Vsa čast tistemu bebcu, ki je odobril to retardirano reklamo.
Plus in minus, 14.02.2022 ob 04:00
Ne zmotijo me reklame kot take. Niti, kadar ljudje nastopajo v njih. Ampak teli naši pač ne znajo reklame delat z Bizovičarjem, Kogovškico, Tinkara. Mal posiljeno vse skupaj. In dosegajo ravno kontra efekt. Komu so morda všeč. Na ostalih programih reklame minuta, dve, pri nas pet in več. In se to v istem bloku kakšno vsaj dvakrat zavrtijo. Me veseli, da obstaja xy ostalih programov.
Se da gledat z zamikom. Že nekaj let ne gledam reklam več. Na nacionalki je še kar-reklame 2-3 min, na pop, kanalu a,planet…..včasih tudi 7-8 min. Bizota sem enkrat slučajno videla- za Hofer mislim, da je bilo. Groza.
Spoštovani,
hvala vsem za vaša mnenja. Žal nam je, da vam naš oglas ni všeč, saj se resnično trudimo, da bi s svojimi kampanjami nagovorili prav vse, ki nas obiskujete. Vsekakor pa nam je uvid, kot je vaš, v veliko pomoč pri pripravi nadaljnjih oglaševalskih kampanj. Upamo, da bo naš naslednji oglas bolj po vašem okusu.
Marketing Petrol
Anonimno 7699, 14.02.2022 ob 04:39
Q maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
gorivo iz Petrola.
Vsa čast tistemu bebcu, ki je odobril to retardirano reklamo.
🙂
A tele? Prva je delana tudi sinhronizirano za Slo trg:
.https://www.youtube.com/watch?v=68nnfVV8kf4
.https://www.youtube.com/watch?v=7hFYt8FBV_o
Annoying like hell! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.