Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek To je pa živ obup!!

To je pa živ obup!!

Loti se, kar ti pride na pot. Ni nujno, da iz tvoje stroke. Včasih bo treba narediti kaj, kar ni nujno vedno plačano. Oboroži se z znanjem, ki ga drugi nimajo (npr. na borzi dela: ti nekoga naučiš kuhat, ona/on pa te nauči rezljanja zobotrebcev – za jasno ilustracijo, le karikiram).
Pojdi se prijavit na zavod in opravi vse tisto, kar so ti rekli že v prejšnjih postih, zraven opravljaj kakšno prostovoljno delo. Tako boš dobila 1. veze in poznanstva (kakršnakoli pridejo prav), 2. dobil aboš priporočila za delo (če ne drugače ti lahko napišejo da si pridna, vestna in lojalna), 3. odkrila boš kaj vse zares že znaš, kar drugi ne znajo in kaj lahko novemu delodajalcu ponudiš za eno znanje. Jaz sem mislila npr. da znam PC skromno uporabljat, ker sem se družila s samimi hekerji. Zdaj vidim v firmi, da znam PC uporabljat mnogo bolje, kot kdorkoli v firmi. Precej presenetljivo. Ljudje so še vedno računalniško nepismeni – beri, ne znajo brati navodil v slovenščini, kaj šele v angleščini.
V glavnem pokaži, da rada delaš.

Iz katerega področja tako iščete službe, te s 7. stopnjo? Narovolovje, družboslovje, humanistika, … ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close