Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To je pa res višek nesramnosti janše

To je pa res višek nesramnosti janše

Odgovor na objavo uporabnika
kupi si očala, 29.05.2021 ob 17:32

Replika, 28.05.2021 ob 20:43

Gledam jansevike in jajota, kako norijo, pa v bistvu niti ne pomislim, kako hudo mora biti, ce te nihce ne mara. Clovek potem lazje razume.

Očitno zelo slabo vidiš, ali pa ne razumeš kaj gledaš, ker če kdo nori, ste to levaki. Ne veste več, kaj bi si še izmislili, kajti vse česar se lotite, vam propade. Ne razumete, da se iz dneva v dan bolj sramotite, z vašimi podlimi dejanji in vedno bolj tonete. Na naslednjih volitvah, vas bo odpihnilo, kot jesensko listje.

Dejstvo je, da ste v manjsini, torej je razumljivo, da se pocutite ogrozene in so vam vsi sovrazniki. Sedem od desetih vas ne mara, to mora biti grozno.

Jahno, 29.05.2021 ob 17:28

kateri mi, 29.05.2021 ob 17:14

Replika, 28.05.2021 ob 20:00

Mi je maramo njega, on ne mara nas, torej je edino logicno , da spoka.

Govori v svojem imenu, ne v našem!
Spokaš pa lahko ti in tvoji lenuhi, kajti skrajni čas je že, da se v državi naredi red in ukine podpore, vsej tej golazni, ki hodi na proteste in živi na račun nas, ki celo življenje pošteno delamo in si služimo kruh sami.

No ja, “nas”, ki te vlade ne podpiramo, je 3/4. Ampak pustimo malenkosti…

Ti kar sanjaj, do volitev še lahko, potem bo pa trd pristanek na realna tla 😉

Tristan917, 28.05.2021 ob 17:53

Ti protestniki so pa res visek.  Kaj se spet grejo ? Naj se raje spravijo kaj delat.

Kar jih jaz poznam prisotnih na shodu so vsi izobraženi, zaposleni in so v življenju že nekaj dosegli. To je razlika od ?.

Minička02, 29.05.2021 ob 19:31

Kar jih jaz poznam prisotnih na shodu so vsi izobraženi, zaposleni in so v življenju že nekaj dosegli. To je razlika od ?.

Na katerem shodu? Mi se tule pogovarjamo o VSESLOVENSKEM, tem, ki je bil včeraj proti demokratični Sloveniji.

Kdo se tako po bozje casti nekoga, (beri Janso alu boga),  kot folk z IQ pod pod 30.

Pa saj je vse jasno .

Tole pa ne razumem čisto dobro, 29.05.2021 ob 19:39

Na katerem shodu? Mi se tule pogovarjamo o VSESLOVENSKEM, tem, ki je bil včeraj proti demokratični Sloveniji.

Vau, prvic slisim. Od kod ti oa ta podatek?

Replika, 29.05.2021 ob 19:51

Vau, prvic slisim. Od kod ti oa ta podatek?

Beri, beri. Tu pišemo, se ne pogovarjamo.

BERI, 29.05.2021 ob 19:55

Beri, beri. Tu pišemo, se ne pogovarjamo.

Ok kje si prebral, da so nile demonstracije protidemokraticne? Sem kaj spregledala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close