Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › To glede sušilnih strojev ne drži

To glede sušilnih strojev ne drži

To, da naj bi sušilni stroji preprečili vlago v stanovanju, nikakor ne drži. Imam sušilni stroj v majhni kopalnici, in če med sušenjem nimam odprtega okna in/ali vrat, se okno in ploščice zelo orosijo oz. sčasoma že kar teče od njih. Toliko o izgubi vlage …

Odvisno od sušilca, zgleda.

Odgovor na objavo uporabnika
Samo za informacijo, 15.01.2022 ob 19:36

To, da naj bi sušilni stroji preprečili vlago v stanovanju, nikakor ne drži. Imam sušilni stroj v majhni kopalnici, in če med sušenjem nimam odprtega okna in/ali vrat, se okno in ploščice zelo orosijo oz. sčasoma že kar teče od njih. Toliko o izgubi vlage …

Očitno je tvoj sušilec pokvarjen.

ma si prepricana da imas sušilni stroj? Da nimas slučajno vlažilni stroj.

sam vprašam, 15.01.2022 ob 19:53

ma si prepricana da imas sušilni stroj? Da nimas slučajno vlažilni stroj.

Splošno znano da kopalnice ne smeš imet zaprte!

Jaz nimam oken, imam susilca že 5 let, o vlagi ne duha ne sluha, pa severna stran

A pa redno čistiš filtre in prazniš posodo?

Pri mojem piše v navodilih, da moram filter očistiti pred vsakim sušenjem.

Odvisno je od tega kakšne vrste je sušilec, kondenzacijski drug pa, sem pozabila. Pri enem vem da smo imeli ven speljano cev in je bilo potrebno paro speljati iz prostora. Takšne so imeli pred 30 leti.

Zrak ti suši sušilnik zraka (razvlaževalec zraka).

Sušilnik oblačil pa kvečjemu naredi še več vlage.

???????

Recimo, 15.01.2022 ob 22:42

???????

Za Osebo, ki ironično o vlažilcu, pa bajte pregarbajti ?

Vročine ne odvaja iz zaprte sobe. Zato se soba ogreje in kondenzira. Zato več vlage… Odpri vroč tuš pa pust 5 minut pa pol prid not u kopalnico. Ne rabs bit majstor.

V vsakem primeru sušilci oddajajo vlago, eni več, eni manj.  Če imaš zaprto kopalnico, je vlaga v prostoru kopalnice, če imaš vrata odprta, se razporedi v prostorih.

wd40a, 15.01.2022 ob 19:40

Odvisno od sušilca, zgleda.

Daj no gor eno drugo sliko.

Ta je GROZNA.

Kako prekleto bi mi prav prišlo nekaj tisoč €

Imam sušilec že 15 let. O kakšni vlagi ne duha ne sluha. Je pa vlaga v kopalnici (drug prostor) kjer se redno toči vroča voda in zato tudi nastaja plesen. V sobi s sušilcem pa nikakor. Kopalnica mora biti med sušenjem seveda odprta – ampak ne zaradi vlage, ampak ker se prostor preveč segreje in to seveda ni dobro za stroj.

saj vsi vemo, da je fake tema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close