Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tko me rajca

tko me rajca

hehe, mal težko si ga drkam 🙂

Ojla Žan ! Ne pusti se tako provocirat ! Saj veš kratko in jedrnato ” IGNORIRAJ” čao

Kiaara

Če bi se dala dol z njim, se daj, zakaj pa ne?! Če si prosta, nimaš se za kaj zadrževati, glede na njegovo obnašanje itak ne bo dolg s svojo punco. Ti ga polož, nasledn dan se pa obnašaj kot da se ni nič zgodilo-ignoriraj ga.

Sex si pa le privošči! ; )

Sploh ni zaljubljen vate,samo seks ga zanima.Verjetno ima žena kake težave ker je noseča in on ga že dolgo ni namočil.V tem primeru sodelavka prav pride.Če ne boš ti bo kira druga.Tudi moj sodelavec se včasih obnaša tako da me objame in prime za roko.Najprej sem to vzela za hec vendar ko sem vidla da pretirava se mi je začel gnusit.Prav na bruhanje mi gre ko pomislim da bi me taknu in to zato ker mi ni všeč in še poročena sem po vrhu z dvemi froci.Pri tebi se zakomplicira ker si zaljubljena vanj in si tega ne priznaš.Zato te vzburja ker je vmes še neki drugega LJUBEZEN.Seveda samo is tvoje strani

Patriša, mislim da ni glih ljubezen, je bolj tisto naslajanje ob pozornosti drugega. Kar včasih paše. Po moje, brezimena, tega še ne jemlješ resno kot nadlegovanje, ker pol te ne bi rajcal. Če bo nadaljeval, se pa zna zgoditi obratno. In takrat te ne bo več rajcal, ampak boš obupana. Resno ga odjebi, preden bosta oba v dreku.

____________________ Fantasy does not deliver.

Hvala lepa za pozitivne želje.Želim ti prijeten vikend in LP.ŽAN.

Jasno mi je, da gre samo za seks, poželenje (predvsem z njegove strani), se je pa meni prvič zgodilo, da bi me zrajcali dotiki nekoga, o katerem normalno nebi razmišljala kot o potencialnem (seksualnem) partnerju.
Točno vem, zakaj gre, kakšne probleme ima (zelo je prostodušen, kar preveč pove); lahko imam cel dan mir (in že mislim, da ga je minilo), predno pa gre, me pa prav “prisrčno” objame.

Na koncu te bo pa z ženo varal.

Najprej bo zeno poseksal da bo v hiši mir, nato z neumitim pa še tebe heheheh.

Pošlji oblikovano (10-12-04 18:01)

Pijem pusim i devojke rusim!

Pozdravljeni. Problem ni v tebi, problem je v njemu. Glede na to da ga še nisi prijavila, sklepam da ti njegovo početje ustreza. S tem ni nič narobe. Ne vem zakaj vsi napadate njo in ne njenega sodelavca. On ima zeno, ne ona fanta. Tiste ženske ki so ti napisale neokusna sporočila so samo izživljale svoje frustracije. Najbrz so bile prevarane s strani svojih partnerjev in so jezne ne na njih, ampak na ženske s katerimi so jih prevarali (seveda se je lažje jeziti in težje odpustiti nekomu ki ti nič ne pomeni). To je narobe! Malo pameti, lepo vas prosim. Narobe je da vara tisti ki je v zvezi, ne pa to, da se nekdo ki je samski prepusti nagonu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close