Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki ste že bili cepljeni z 2 odmerkom cepiva pfizer

Tisti, ki ste že bili cepljeni z 2 odmerkom cepiva pfizer

Držite se teme. Necepljeni ne morete podati odgovora, ker pač niste bili cepljeni. Zakaj torej vsevprek zganjate fobijo in se praskate tam kjer vas ne srbi. Izpadete res psihoti.

Odgovor na objavo uporabnika
Malamiškapleše, 12.06.2021 ob 20:37

Ali ste bili cepljeni točno 21 dan po 1 odmerku ali kaksen dan prej/pozneje?

Hvala za odgovor

Anti cepilci, obvoz

Res Absurdno za dvomljivega mon no.

Anticepilci, ne bodo provokatorji porka Težite res. Dokler ste ljudje furjasti, ne Zaupam

Eni necepljeni pač spremljamo debate  ZA in PROTI. Osebno me prav briga kdo se bo cepil in kdo se ne bo. Blesavo je deliti se na cepilce in anticepilce. Še vedno so agresivnejši cepilci in posiljujejo druge, naj se že enkrat cepijo. Kdor želi, naj se cepi, kdor ne želi pač naj se ne cepi. Vsak naj se odloči po svoji vesti. Bo treba počakati še nekje 2 leti, da bo res jasno kako vpliva cepivo na ljudi. Po drugi strani se zastrupljamo s prehranskimi aditivi, fitofarmacevtskimi pripravki, sresom, alkoholom, kreganjem, …. Od nečesa je pač treba umret, a ne? Nihče ne živi večno. Še dobro, kajti da moram živet večno, bi bila res grozna novica.  Zato se ne prepirat, ker nihče nima popolnoma prav. Veliko stvari nas uničuje, oz. se uničujemo sami. Ni samo cepivo ali virus grožnja človeštvu. Sami sebi smo verjetno največji sovražnik.

spremljamo, 13.06.2021 ob 18:11

Eni necepljeni pač spremljamo debate  ZA in PROTI. Osebno me prav briga kdo se bo cepil in kdo se ne bo. Blesavo je deliti se na cepilce in anticepilce. Še vedno so agresivnejši cepilci in posiljujejo druge, naj se že enkrat cepijo. Kdor želi, naj se cepi, kdor ne želi pač naj se ne cepi. Vsak naj se odloči po svoji vesti. Bo treba počakati še nekje 2 leti, da bo res jasno kako vpliva cepivo na ljudi. Po drugi strani se zastrupljamo s prehranskimi aditivi, fitofarmacevtskimi pripravki, sresom, alkoholom, kreganjem, …. Od nečesa je pač treba umret, a ne? Nihče ne živi večno. Še dobro, kajti da moram živet večno, bi bila res grozna novica.  Zato se ne prepirat, ker nihče nima popolnoma prav. Veliko stvari nas uničuje, oz. se uničujemo sami. Ni samo cepivo ali virus grožnja človeštvu. Sami sebi smo verjetno največji sovražnik.

Kdo te v kaj sili tele maloumno?????? Anticepilski bumbarji dnevno nabijate z vso sociopatsko agresijo, kako bomo že videli tisti ki smo se cepili. Pa se vam možgansko gnilim nikakor noče uresničit in se vam ne bo golazen ničvredna zarukana, ne vredn življenja.

Nisem nobeno tele, kvečjemu te sedaj prijavìm za žalitev. Nihče nima pravice žaliti, niti ti.

Jaz imam datum 28 dni po cepljenju.

Lej, vprašanje je bilo zelo jasno, lahko ga še 1x prebereš. Nanj lahko odgovorijo samo tisti, ki so se že 2x cepili s Pfizerjem. Vsi ostali samo smetimo temo.

Cepivo ni cepivo, 13.06.2021 ob 14:31

Imam vprašanja za vse cepljene.

1. Zakaj se sploh cepiti proti virusu, ki je povzročil manj kot 1 % umrljivost in še to pri že resno bolnih ljudeh z zelo slabim imunskim sistemom?

2. Kako to, da so izginile gripe, prehladi, nahodi, angine ter vse vrste klasičnih pljučnic?

3. Zakaj ste se cepili? Iskreno povejte. Zaradi zdravja ali zaradi potovanj in ostalih razlogov, npr. zaradi službe?

4. A tudi sicer verjamete vsemu, kar vam rečejo mediji, politika in predstavniki elite?

5. Ste seznanjeni o sestavinah cepiv?

6. A res verjamete, da če bi obstajal resnično tako nevaren virus, da bi cepivo bilo zastonj, dostopno vsem in bi za cepljenje celo snemali reklame?

7. A verjamete PCR testom?

8. Mar niti malo nikoli ne podvomite v vse skupaj? Ne pomislite, da je v ozadju velika igra? Igra manipulacij. Prestrašene ljudi je lažje držati na verigi in pod nadzorom.

Samo toliko. Nikogar ne nagovarjam proti cepljenju, želim pa le vzpodbuditi k razmisleku.

1. Niso umirali samo resno bolni in stari. Hudo so zboleli tudi mlajsi in fit ljudje.

2. Gripe in prehladi in vse ostalo je izginilo zaradi umivanja, razkuzevanja rok in nosenja mask. Ce bo vsako zimo tako, bo gripe zelo malo.

3. Cepila sem se, da ne zbolim, zaradi prenasanja okuzbe in potovanj.

4. Ne

5. Da

6. Ne

7. Zakaj pa ne?

8. Niti malo.

spremljamo, 13.06.2021 ob 18:53

Nisem nobeno tele, kvečjemu te sedaj prijavìm za žalitev. Nihče nima pravice žaliti, niti ti.

Si gnilo tele. Nisi se cepilo, čisto tvoja stvar, prav nišče te ne bo silil. Ne rabiš pa noret in bit jezno in agresivno, če noče bit stranskih učinkov pri cepljenih.  Bo šlo razumet??? Ne bo, ne???

Zase zagotovo vem razlog za točko 2. Sicer sem astmatik in alergik, na leto me pljučnica zadnjih 15 let položi v povprečju 2x. Tokrat me ni niti 1x, niti nisem imela težav z virozami, prehladi in podobno. Ker sem bila večinoma doma in se nisem imela kje in od koga okužiti oz. je bila ta možnost manjša zaradi nošenja maske in razkuževanja rok. Tudi alergijskih reakcij nimam toliko, ker sem v času, ko se mi pojavljajo, večinoma nosila masko. Govorim zase, za ostale ne vem. Če imaš pa ti drugačno razlago o mojem zdravstvenem stanju ali pa morda misliš, da so na meni uporabili kakšno zaroto, me pa prosim, razsvetli. No, če so jo, potem je meni kvečjemu koristilo.

1. Si kdaj pogledal-a, kakšno umrljivost je povzročila otroška paraliza?

2. Zaradi vseh previdnostnih ukrepov. Niso izginile, zelo so se zmanjšake

3. zaradi zdravja

4. niti slučajno ne verjamem vsemu

5. ne. Zanima me, koliko nas je seznanjenih z sestavo cepiva proti klopnemu meningitisu.

6. Cepivo niti slučajno ni bilo zastonj. So pa bile raziskave bogato plačane vnaprej.

7. ne

8. Manipulacija s svetovno populacijo? ne, mislim da ni. Kaj bi imeli od tega? In kdo? aja, pojma nimam…

Kot zanimivost:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210513/over-_99-percent-hospitalized-2021-covid-patients-unvaccinated

evoto, 14.06.2021 ob 11:32

Kot zanimivost:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210513/over-_99-percent-hospitalized-2021-covid-patients-unvaccinated

Hja, s tem je tako, da lahko nalepiš marsikaj, recimo tudi to.

https://www.digitaljournal.com/life/delta-variant-shows-up-in-patients-fully-vaccinated-in-calgary-canada-outbreak

ena, ki ve, 13.06.2021 ob 11:00

Raje bi umrla zaradi bolezni, kot takole, ko umirajo od cepiva. Ja, to videt’, je muka. Sem rekla, da bom začela odklanjati cepljene paciente, ker tega ne morem gledati. Kaj tako hudega v življenju še nisem videla, pa so se pred mojimi očmi dušili in umrli, kar mi je bilo do sedaj najhuje.

Imam včasih tudi 2x v tednu istega rezidenta, naslednji teden bom imela še dva nova (plus dva, ki to že preživljata), in umirajo absolutno zaradi cepljenja. Vsi so stari, ja, in prvi cepljeni, zato so rezultati že tu … Vsem se je, ali poslabšalo bolezensko stanje ali so dobili kaj – rak ali inzul, ali pa so enostavno obnemogli – manjšina takoj po cepljenju (navadno kar umrejo), največkrat 2 meseca po prvem cepivu ali takoj po drugem.

Vsi moški umirajo grozljive smrti – gorijo, čeprav so ledeno mrzli in jočejo/tarnajo, kot da jih vlečejo v pekel (občasno jih kar dvigne, zgornji del telesa iz postelje). Ženske ugašajo: če so imele diabetes, voda v telesu, pritisk… jim parametri podivjajo in jih ne morejo več z ničemer normalizirati.

Pravkar prišla od gospe M. – diabetes od 30. leta, zdaj ima 80 let – ves čas pač živi s tem, feb. takoj po cepivu kap in ponorel sladkor v krvi. Navadno se ženskam pokaže rak, ki jih zajame v nekaj tednih in je zelo, zelo boleč. Sama delam zapiske ljudi in njihovih zgodb.

Moškim je skupno to gorenje … To je tako, kot krščanska vera opisuje pekel. So nagi, pa še kar trgajo vse iz sebe. In ja, dvigne se jim telo v postelji, kot bi se hoteli ubraniti nešteto rokam. In še, ko malo zadremajo, tožijo in se obnašajo kot preganjane živali.

Veš, kaj pa je najbolj grozljivo: to, da nobenemu ne pade na pamet povezava s cepivi. Pa vse je kot na dlani. Jaz, ko tu neham delati, bom vse to objavila.

Povem pa še to, in to bom tudi javno zapisala: vsak starš, ki bo cepil (dovolil, da cepijo) svojega otroka, je potencialni detomorilec. Če zavestno ali nezavestno spregledaš prav vsa opozorila neodvisnih zdravnikov in znanstvenikov, vsa odkritja, ki so javno zapisana vseh proizvajalcev cepiv in vlad ter doktorjev/zdrav.delavcev, ki cepijo, potem si neodgovoren, egoističen in hudobna mačeha(on ali ona) svojemu otroku. To želim, da vedo vsi starši, in jim iz dna duše privoščim hudo trpljenje za to, kar delajo svojemu otroku.

se ne bom cepila,so se oa vsi moji sorodniki,tudi taki 80 plus in taenkrat si se ok,eni so že tri mesece po drugi dozi,mlajši so tudi ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close