Tisti, ki ste zamenjali dobavitelja elektrike
Ne ni res, vsaj tako ne kot si ti razlagaš. Brezplačno oziroma cena en cent se nanaša le na električno energijo, kar je manjši del zneska položnice, normalno pa plačaš omrežnino, prispevek za sodo in trošarino.
A tako, hvala za info, torej zamolčijo drobni tisk, se mi je zdelo, da mora biti kaj takega… No, zdaj čez zimo imamo kar velike zneske elektrike in bi mi prav prišlo četudi le ena položnica manj, a že dejstvo, da nategujejo s tem, ko na veliko oglašujejo, da zadnje položnice ne rabiš plačat, me odbije… Gre torej za zavajajoče oglaševanje!
Včeraj nekdo zvoni na vratih, mu odprem pa pravi da preverja račune od elektrike. Naj pokažem račun, Da mi elektro najbrž računa preveč in da on to zrihtal da bodo računali manj, samo nekam se bi moral podpisat, brez mojega podpisa ne morejo narest, da bi računali manj. Sem vzel pogodbo rekoč da jo bom preštudiral.
Da je prišel da je prišel da bi zamenjal ponudnika je zamolčal. Pa prav vprašal sem ga, pa se je nekako izvil brez odgovora. Tudi z besedico ni omenil zakaj v resnici gre, samo da naj se podpišem na tist list.
Jaz pa se bojim, da nas tudi sprememba ponudnika ne reši… 🙁
Živimo v nadstropni bajti. Nimamo zmrzovalne skrinje, ne pomivalnega in ne sušilnega stroja.
Bojler (očiščen vodnega kamna) na elektriko, štedilnik, 2 televiziji in 2 računalnika, eden redko prižgan. Pralni stroj, vklopljen izključno ponoči in čez vikend (imamo dvo tarifni tok) in novi hladilnik.
Položnica za elektriko skoraj 100 EUR mesečno. STO EVROV!!
Ni nam jasno, kaj počnemo. 🙁
Sem tudi na tem,da zamenjam dobavitelja. In tale drobni tisk pri akciji Geni-i, ni tako droben…V pristopni izjavi je lepo obrazloženo, da ne plačaš elektrike po porabi, plačaš pa vse ostale stroške vezane na porabljeno el. z DDV vred.
Čakam še njihov odgovor, za koliko časa se vežeš, če pristopiš k tej akciji…tega pa nisem nikjer zasledila.
Nekje mora biti napaka… mi smo bili prej na EG, sedaj na GEN-i, razlika je 5-10 eur mesečno. Imamo pa električni bojler 150l, pralni stroj s sušilcem, ki laufa vsaj 3x tedensko, tv, 2 računalnika, pečico ki laufa vsaj 3x tedensko in ostale malenkosti. Najvišja položnica do sedaj je bila 79 EUR pri EG, pri GEN-i 69 EUR.
Forum je zaprt za komentiranje.