Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti ki ste prešaltali na tobak

Tisti ki ste prešaltali na tobak

Od prejšnjega tedna sem na tobaku. Prej sem pokadila malo manj kot škatlo na dan, se pravi približno en čik vsako uro. Zdaj je pa problem, ker mi tisti zrolani ne zadostuje. Kar naprej se mi lušta kadit, torej povprečno skadim po številu več kot prej. Po količini najbrž manj, ker so zrolani cigareti veliko tanjši od klasičnih, a vseeno, zdi se mi, da sem kar naprej na čiku. Se to potem ustali ali naj grem raje nazaj na klasiko, ker je v končni fazi itak vseeno?
Tisti, ki boste težili o nevarnosti kajenja, obvoz.

Verjemi da se bo ustalilo. Jaz sem šla na tobak 2 leti nazaj,pred nekaj časa sem pa našla še cenejšega,ga od nekoga kupujem 700 gramov za 35 evrov,in sem zadnjič študirala če ga gre več ali manj,pa je isto. Se bo umirilo,verjemi ker se ti ne bo dalo toliko zvijat.

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

če ne veš izvora tobaka ga raje ne kadi pa če je še tako poceni, je škoda pljuč
sem enkrat nabavil 400g tobaka napol zastonj od nekoga iz makedonije, sem mislil da mi bo zažgalo pljuča. nisem zdržal niti 1 dan
taki poceni tobaki na grame so zelo slabe kvalitete in da bi to sranje kadil 1 leto sem prepričan da bi fasal raka na grlu ali pa na pljučih
kar se pa tiče zrolanega tobaka na mašino je pa problem ker ga nikdar ne moreš naredit takšnega kot je tovarniški. vedno ga pol manjka in je slabo nafilan tako da ne zaleže kot mi moral in potem ga pokadiš še več in si cenovno na istem
dobre stare tovarniške cigarete so še vedno najboljše. Pa ni kaj dosti razlike v ceni, morda 5€ pri 20 cigaretih na dan v 1 mesecu

************************** § ▲ !

sem enkrat nabavil 400g tobaka napol zastonj od nekoga iz makedonije, sem mislil da mi bo zažgalo pljuča. nisem zdržal niti 1 dan
taki poceni tobaki na grame so zelo slabe kvalitete in da bi to sranje kadil 1 leto sem prepričan da bi fasal raka na grlu ali pa na pljučih
kar se pa tiče zrolanega tobaka na mašino je pa problem ker ga nikdar ne moreš naredit takšnega kot je tovarniški. vedno ga pol manjka in je slabo nafilan tako da ne zaleže kot mi moral in potem ga pokadiš še več in si cenovno na istem
dobre stare tovarniške cigarete so še vedno najboljše. Pa ni kaj dosti razlike v ceni, morda 5€ pri 20 cigaretih na dan v 1 mesecu[/quote]

Tukaj se pa s tabo žal ne strinjam.
Prvo je tako,da kupujem zelo kvaliteten tobak,VIrginia blend,original znamka,ko odprem paket diši tako lepo po piškotih,zelo dober tobak je ker je kvalitetn. In ko kadim popolnoma nič ne žge,mi vedno nameša 60/40 tako da kadim “light” varijanto Virginia Blend.
In res,ko praviš kako ti nič ne ostane od denarja,moram tukaj pripomnit da ne znaš šparat. Jaz pokadim 1 škatlico na dan. Če bi kupovala svoje čike ki sem jih kadila prej west silver,bi dala na mesec 120 evrov približno. Tako pa dam za kajenje 40 evrov. 35 je tobak in 5 tubice. Mašinco kupim 1x na leto novo. ki pa je tudi samo 6 evrov.
Praktično prišparam 80 evrov,ker sem se znajdla. In sploh pokadim manj,ker je treba vedno zvijat in ko se mi ne ljubi pač ne kadim.

tako da se s tabo ne strinjam,ne obstaja samo un makedonski tobak ki gifta. So zelo kvalitetni in dobri tobaki!

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Kupi si tulce s filtrom (dobiš v vsaki trafiki) in tobak, ki ti odgovarja. Jaz pokadim skoraj pol manj, ker se mi res ne da kar naprej filat. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

Tisti tvoji zviti cigaretki so za 1/4 normalnega cigareta.

Julija

dobre stare tovarniške cigarete so še vedno najboljše. Pa ni kaj dosti razlike v ceni, morda 5€ pri 20 cigaretih na dan v 1 mesecu[/quote]

Prvo je tako,da kupujem zelo kvaliteten tobak,VIrginia blend,original znamka,ko odprem paket diši tako lepo po piškotih,zelo dober tobak je ker je kvalitetn. In ko kadim popolnoma nič ne žge,mi vedno nameša 60/40 tako da kadim “light” varijanto Virginia Blend.
In res,ko praviš kako ti nič ne ostane od denarja,moram tukaj pripomnit da ne znaš šparat. Jaz pokadim 1 škatlico na dan. Če bi kupovala svoje čike ki sem jih kadila prej west silver,bi dala na mesec 120 evrov približno. Tako pa dam za kajenje 40 evrov. 35 je tobak in 5 tubice. Mašinco kupim 1x na leto novo. ki pa je tudi samo 6 evrov.
Praktično prišparam 80 evrov,ker sem se znajdla. In sploh pokadim manj,ker je treba vedno zvijat in ko se mi ne ljubi pač ne kadim.

tako da se s tabo ne strinjam,ne obstaja samo un makedonski tobak ki gifta. So zelo kvalitetni in dobri tobaki![/quote]
Vsak tobak kter diši in ne “smrdi” po normalnem tobaku,so najbl strupeni in škodljivi tobaki,kr so prepojeni z umetnimi rečmi,kakor tudi velja za čaje,sokove in podobne zadeve,Največji strup je umeten okus,Preden boš želela bit pametna,malo pogoglaj

tako da se s tabo ne strinjam,ne obstaja samo un makedonski tobak ki gifta. So zelo kvalitetni in dobri tobaki![/quote]
Vsak tobak kter diši in ne “smrdi” po normalnem tobaku,so najbl strupeni in škodljivi tobaki,kr so prepojeni z umetnimi rečmi,kakor tudi velja za čaje,sokove in podobne zadeve,Največji strup je umeten okus,Preden boš želela bit pametna,malo pogoglaj[/quote]

Glih cigareti in v trgovini kupljen tobak ima škodljive primesi. Domači tobak pa tega nima. Ti pa kar guglaj naprej.

Vsak tobak kter diši in ne “smrdi” po normalnem tobaku,so najbl strupeni in škodljivi tobaki,kr so prepojeni z umetnimi rečmi,kakor tudi velja za čaje,sokove in podobne zadeve,Največji strup je umeten okus,Preden boš želela bit pametna,malo pogoglaj[/quote]

Glih cigareti in v trgovini kupljen tobak ima škodljive primesi. Domači tobak pa tega nima. Ti pa kar guglaj naprej.[/quote]

heh,se mi sploh ni dal s temle ukvarjat,moj dobavitelj kupuje iz Nemčije uvožene liste Virginia blend,ki jih nato sam reže na droben tobak za tubice. Heh,ravno že rezanemu tobaku se dodajajo prmesi,on se tega ne gre,dobivam čisti naraven tobak. Samo vrsta tobaka je pač od Virginie. Ampak heh,se mi res ni dalo,itak se ve zakaj je blo napisano.. Upam da mu je pršlo,,heh itak :)))

men se pa ne da filat ali zvijat http://www.kompas-shop.si/izdelek/R27171/cigarilosi-jockey-white-200-1

Dokler mi škatlica cigaret zadostuje za 5 dni, o tobaku niti ne razmišljam kljub temu, da je cenejši, vendar je več svinjarije ko si delaš cigaret.
Ja ga pa kupim ko gremo na morje ali ko imamo kakšno fešto in se več pokadi. Jaz se strinjam, da če veliko kadiš je topak veliko cenejši in se da prišparati. Tebi pa svetujem da si izračunaj porabo potem pa presodi ali se splača ali ne. Po mojem se

men se pa ne da filat ali zvijat http://www.kompas-shop.si/izdelek/R27171/cigarilosi-jockey-white-200-1%5B/quote%5D

Dec mi prosim lahko napišeš koliko imajo katrana, …, …?

Hvala

Moj kadi tobak, jaz pa tovarniške cigarete. On skadi ful manj, jaz, ko sem poskusila z tobakom, sem skadila več + tega se mi ne ljubi zvijat in ni ta pravi okus, niti ni dovolj.

Pozdravljeni! Bi mi posredovali kontakt za narocilo tobaka?

Jaz sem kadila prej Boss gold in sem potem prešaltala na tobak Boss in tube. Pred tem pa sem poskusila tudi tobak virginia pa ne vem kaj vse, pa ga mešala z drugim skupaj, amapk nisem bila zadovoljna. Pokadila sem skoraj polovico manj, ko sem ugotovila pravo mero za filanje in pravi tobak. Zdaj ko ni več tobaka Boss, pa kupujem rdeči West. Poskusi najprej z različnim tobakom v tistih majhnih pakungah in boš ugotovila kateri ti najbolj odgovarja. Poskusi najprej zvijat lističe, če ne boš prišla do zadovoljivega rezultata pa poskusi potem še s filanjem tub. Mogoče pa te bo med tem časom minilo sploh do kajenja. Jaz sem vztrajala in me ni minilo.

068 173 071 ce kdo rabi tobak 35eur za kg

068 173 071 ce kdo rabi tobak 35eur za kg
[/quote]na voljo imam tobak ni mocen ne pece in ne smrdi moj tel 068 173 071

na voljo imam tobak ni mocen ne pece in ne smrdi moj tel 068 173 071
[/quote]068 173 071 ce kdo rabi tobak 35eur za kg
[/quote]

[/quote]

Kadim tobak.Problem pri njegovi dobavi je,da skoraj nikoli ni enaak.Ali je predroben(prah),ali je prevlažen,enkrat svetel,drugič temen,enkrat vlažen,drugič preveč suh.To je iz Bosne.
Od kod imaš pa ti in ali je zmeraj iste kvalitete?

Tudi jaz prešaltala na tobak. Isto pri meni, vedno drugačen tobak. Zadnji tobak zelo svetlo rumen, peče, kar pa mi je najbolj čudno, gori črno, do zdaj je bil pepel vedno siv, zdaj pa črn. Ali kdo ve kaj bi to bilo?

Kupujem tobak, zanima me cena, kupoval bi redno.
Sem iz obale
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close