Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki se usedate na pod rit pokrčeno nogo, pa kaj je narobe z vami??!

Tisti, ki se usedate na pod rit pokrčeno nogo, pa kaj je narobe z vami??!

Jaz tega ne razumem! Pa kako se morete usedat tko, da najprej na sedež položite pokrčeno nogo, potem se pa usedete nanjo??? Pa kaj vam to dogaja, no??? Kdo vas je naučil takega butastega usedanja??? To ste bli ziher ali spolno zlorabljeni, ali pretepani v otroštvu, ali ste mentalni retardiranci, ali pa običajno idioti! Ker normalen človek se ne usede na pokrčeno nogo pod ritjo, faak, no!!!

V prvi vrsti normaln človek ne žene take histerije za pest dreka?

Kaj po turško se smem usesti? ALi pa na pete se smem usesti?

Nič od zgoraj naštetega se mi ni zgodilo.

Doma vedno sedim tako. Izjema so praznovanja, “boljša” kosila, večerje.

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 19.09.2021 ob 18:42

V prvi vrsti normaln človek ne žene take histerije za pest dreka?

Bi se ti na mojga tui vsedla?

Kr gvišn da ne!?

Ker lahko. Ti ne moreš?

Do kam vse seže glupost, 19.09.2021 ob 18:35

Jaz tega ne razumem! Pa kako se morete usedat tko, da najprej na sedež položite pokrčeno nogo, potem se pa usedete nanjo??? Pa kaj vam to dogaja, no??? Kdo vas je naučil takega butastega usedanja??? To ste bli ziher ali spolno zlorabljeni, ali pretepani v otroštvu, ali ste mentalni retardiranci, ali pa običajno idioti! Ker normalen človek se ne usede na pokrčeno nogo pod ritjo, faak, no!!!

Tako kot si opisala: najprej na sedež položite pokrčeno nogo, potem se pa usedete nanjo.Poskusi.

Ja in ponavadi se tako usedejo ženske.

Izgleda tako prostaško, vulgarno in na jebi veter.

Sem ženska in takrat pomislim   : Glej, kakšna nevzgojena k…

Sploh me je letos tako presenetila sodelavka, ki se ima za nekaj več.

Njen avto pa umazan, da ne rečem svinjski, čez par ur se je še tako usedla – in hvala lepa!

Namesto, da bi opozorilo na “stranske učinke” takega sedenja dlje časa, si streslo jezo in notri vključilo spolnost, zlorabe in še nevemkaj. Ja, glupost ne pozna meja.. Kar se mene tiče, je problem z zaviranjem krvnega pretoka, je pa zelo nehigienično, če poleg noge na sedišče nasloniš še čevelj.

Moja bivša je doma vedno tako sedela. Podobno sedaj opažam pri sinu. On se tudi zmore pokrižati po čelu s palcem na nogi. Občudujem takšno gibčnost.

Skoraj do 35-tega leta sem tako sedela, a le doma. Kasneje po porodu tega nisem zmogla več.

Vesel oče, 19.09.2021 ob 20:28

Moja bivša je doma vedno tako sedela. Podobno sedaj opažam pri sinu. On se tudi zmore pokrižati po čelu s palcem na nogi. Občudujem takšno gibčnost.

Jaz si lahko dam nogo za glavo.

Pretepana v mladosti 🙂

Ne vem105, 19.09.2021 ob 20:49

Pretepana v mladosti 🙂

Ne se zajebavat iz takih stvari. Japonkam so včasih zvijali oziroma pokrčili prste na nogah navzdol pod nogo. To je zloraba. Klečanje z eno nogo na sedežu je samo afnarija in nič drugega. Ni pa dobro za krvni pretok.

Jaz še vedno rad tako sedim. Tudi med delom včasih. Na tleh – ko zvečer gledam kaj na TVju – pa sploh.

Za doma včasih udoben položaj, pa sem krepko čez petdeset. Za javnost pa nikakor.

Veš da sem takoj probala, če lahko. A ti ne moreš? ?

^^Se nanaša na citat tistega, ki pravi, da se njegov sin pokriza z nogo ?

ninanana4, 19.09.2021 ob 21:34

Za doma včasih udoben položaj, pa sem krepko čez petdeset. Za javnost pa nikakor.

Kakšen udoben položaj ?

Če nogo stiskaš pod ritjo?

Pričakoval sem nekaj drugega, 19.09.2021 ob 20:54

Ne se zajebavat iz takih stvari. Japonkam so včasih zvijali oziroma pokrčili prste na nogah navzdol pod nogo. To je zloraba. Klečanje z eno nogo na sedežu je samo afnarija in nič drugega. Ni pa dobro za krvni pretok.

No, niso ble to Japonke. Razgledanost šepa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close