Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tisti, ki niste dali soglasja za testiranje otrok

tisti, ki niste dali soglasja za testiranje otrok

Zanima me, kaj mislite. Po vseh šolah je kar nekaj učencev še kar doma, ocenjujejo jih ne, ker je tako odredilo ministrstvo. Dobivajo sicer nekaj po spletnih učilnicah, ampak če ocen ne bo, bo treba delat predmetne izpite. Ministrstvo je glede tega jasno.

Kaj boste? Čakali, da ustavno sodišče zmelje? In upali na dobro rešitev? A niste jokali lani, kako morajo biti otroci v šolah? Res, v čem je štos?

Dej povej kaj je v tem primeru zate dobra rešitev?

To da rineš z glavo skoz zid zarad navadnega principa in delaš otroku škodo? To je dobra rešitev? Otroka si vprašala kaj si želi?

Tuki ni štosa. Pametni starši imajo otroke v šolah, vi ki ste slabši od ihtavih otrok, jih imate pa doma.

A ti znaš brat? Koga to naslavljaš, da rine z glavo skozi zid. Saj ravno jaz pravim, da mi je to nepojmljivo in ne vem, o čem razmišljajo taki starši.

Odgovor na objavo uporabnika
tudi315, 15.12.2021 ob 16:58

A ti znaš brat? Koga to naslavljaš, da rine z glavo skozi zid. Saj ravno jaz pravim, da mi je to nepojmljivo in ne vem, o čem razmišljajo taki starši.

Potem se boste pa čudili, ko vam bodo na silo pocepili vse otroke.

Kaj se pol obremenjuješ z njimi? No sej mogoče bi  blo edino pametno, da jim CSD otroke vzame, podpiše soglasja in jih pošlje v šolo. Otroštvo brez glupih staršev je zlata vredno.

Katastrofa, kaksno skodo delajo starsi svojim otrokom.. Pri nas so bili trije tako na daljavo, zaradi neumnih starsev in netestiranja, zdaj so ze vsi v soli.. Je starse srecala pamet..

Sem necepljena, prav tako otroka, da me kdo ne napade slucajno..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close