Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tisti ki nam vsiljujejo resitev so ustvarili tezavo

tisti ki nam vsiljujejo resitev so ustvarili tezavo

govora je o t.i znanstvenikih,kmalu bo dokazano da je izbruh kovida povezan z raziskavami v Wuhanu,ni bilo nikakrsnegs preskoka na trznuci pac se gre za gensko manipulacijo virusa s tem da se pojaca njegova nalezljivost in moc infekcije….na drugi strani nam znanstvena srenja preko vakciniranja ponuja resitev za tezavo ki so jo sami ustvarili….v vsakem primeru bodo zmagali banditi

Virus je ušel iz laboratorija v Oxfordu!

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 13.08.2021 ob 20:03

govora je o t.i znanstvenikih,kmalu bo dokazano da je izbruh kovida povezan z raziskavami v Wuhanu,ni bilo nikakrsnegs preskoka na trznuci pac se gre za gensko manipulacijo virusa s tem da se pojaca njegova nalezljivost in moc infekcije….na drugi strani nam znanstvena srenja preko vakciniranja ponuja resitev za tezavo ki so jo sami ustvarili….v vsakem primeru bodo zmagali banditi

Gre se za izsiljevanje in poskus nadvlade nad našimi telesi in umom. Prej me bodo videli zategniti vrv okoli lastnega vratu, kot pa iglo s cepivom v meni.

Isto kot pri racunalniskih virusih. Tisti ki so ustvarili operacijski sistem so izumili se viruse. Denar mora krozit.

Isto kot farmacija, v sodelovanju z dohtarji,,,sploh s psihiatri. Psihiater skuša prepričat “pacienta”, da ima to pa to bolezen. Ter mu reče, nič hudega, imamo zdravilo za vašo “bolezen”. Isto srqanje. In to kolesje se vrti naprej…..

Virus je iz laboratorija. Tudi o tem je vse več informacij. Vprašanje je samo ali je mejd in čajna ali mejd in juesej ali mejd in grejt britn.

Bobu bob, 14.08.2021 ob 14:47

Virus je iz laboratorija. Tudi o tem je vse več informacij. Vprašanje je samo ali je mejd in čajna ali mejd in juesej ali mejd in grejt britn.

To, da je bil virus ustvarjen v laboratoriju, je dejstvo. Ne vemo pa, ali je iz kitajskega, britanskega ali ameriškega laboratorija, kot tudi ne, ali jim je ušel ali so ga med populacijo spustili namerno. Logika mi pravi, glede na enormne, miljardske dobičke farmacevtov zaradi lansiranja cepiv, da bolj slednje. Znanost je bila od nekdaj dvorezen meč, pohlep pa še dodatno pomaga pri “pravilnih” odločitvah. Zlasti sumljivo se mi zdi to vsiljevanje mrna cepiv in njihova presenetljivo hitra izdelava (tradicionalna so šele zdaj v postopku registracije), se posebej če vemo, da so bile regulativne agencije ob vseh poskusih proizvajalcev tovrstnih genskih terapij, da bi jih lansirali na trg, zelo skeptične. Tole zdaj je bila pa skorajda malo preveč prikladna situacija za njihov prodor na trg.

Kakorkoli že, vedeli ne bomo nikoli. V tej industriji se prevelike vsote denarja vrtijo in lobiji so premočni…

Izsiljevanje, 13.08.2021 ob 20:39

Gre se za izsiljevanje in poskus nadvlade nad našimi telesi in umom. Prej me bodo videli zategniti vrv okoli lastnega vratu, kot pa iglo s cepivom v meni.

V vsakem primeru se zdi, da bi bili potem “oni” zadovoljni z izhodiščem.

Virus je ušel iz laboratorija v Oxfordu, Kitajci so samo po dogovoru, zaključili posel.O tem, da so Zda in Anglija praktično dva prsta, ene roke je brezpredmetno razpravljati!Največje zlo tega planeta so Zda, Anglija  in Izrael!

Zda že nekaj časa živijo od kitajskih kreditov, ta virus je skupen projekt, oziroma vračanje dolga Zda z namenom novega pozicioniranja Kitajske , kot svetovne gospodarske sile številka 1. Vse se vrača , vse se plača!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close