Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tisti, ki hodite v hribe po tem snegu in ledu ste pacienti

Tisti, ki hodite v hribe po tem snegu in ledu ste pacienti

Ok, it poleti v hribe, ko je lepo in sončno, nekako razumem. Ampak zdaj ko gledam fotke po FB kako rinete v ta led in sneg se mi pa zdi, da ste res težki pacienti. Ma komu se dokazujete? Navadne budale ste.

Meni se sicer tudi zdi zelo nevarno in noro, ampak sem spoznala reševalca, ki je gor dobesedno rojen. Od malih nog hodi čez celo leto recimo na Triglav.. pride poleti v 3 urah! In taki  potem lahko rešujejo ko se komu zatakne ali kaj zgodi, ker če njih ne bi bilo… Bi umrli premraženi ali od lakote. Tako da kapo dol vsem, vsa čast in kdor lahko in zmore, želim vam srečo in varen korak.

Odgovor na objavo uporabnika
za psihiatra, 09.02.2022 ob 23:29

Ok, it poleti v hribe, ko je lepo in sončno, nekako razumem. Ampak zdaj ko gledam fotke po FB kako rinete v ta led in sneg se mi pa zdi, da ste res težki pacienti. Ma komu se dokazujete? Navadne budale ste.

Gre za strast, ki je nekateri najbrž neikdar ne boste razumeli, nevidna sila, ki te vleče vedno višje in višje, vse do cilja, katerega največkrat pooseblja vrh bodisi hriba, bodisi gore, stene,…

donporleone, 09.02.2022 ob 23:54

Gre za strast, ki je nekateri najbrž neikdar ne boste razumeli, nevidna sila, ki te vleče vedno višje in višje, vse do cilja, katerega največkrat pooseblja vrh bodisi hriba, bodisi gore, stene,…

Razpuci v glavi kar te matra. Si za psihiatra ne za hribe.

Črta528, 10.02.2022 ob 00:06

Razpuci v glavi kar te matra. Si za psihiatra ne za hribe.

Kaj ko bi se tale zapis postavil še na dobro argumentirane temelje, saj v nasprotnem primeru ni ravno kredibilen?

Iskreno si porleoneta predstavljam bolj v kakšnem haremu, vse ga strežejo z leve in desne, pihljajo s pahljačami in hranijo z grozdjem in jagodami kot v kakšnih hribih. He he.. a sem zadela?

Anonimna217, 10.02.2022 ob 00:12

Iskreno si porleoneta predstavljam bolj v kakšnem haremu, vse ga strežejo z leve in desne, pihljajo s pahljačami in hranijo z grozdjem in jagodami kot v kakšnih hribih. He he.. a sem zadela?

Iskreno ne ven kako si si ustvarila to predstavo? ?

Hribi in gore so pa ja ena izmed glavnih poosebitev naravnih lepot dežele na sončni strani Alp. Še posebej pozimi, ko puhasta snežena odeja prekrije vrhove. Kaj takih kot ste vi gospodična ni moč srečati na kakšnem dvatisočaku vsaj poleti, če je za vas zimski čas premrzel?

donporleone, 10.02.2022 ob 00:30

Iskreno ne ven kako si si ustvarila to predstavo? ?

Hribi in gore so pa ja ena izmed glavnih poosebitev naravnih lepot dežele na sončni strani Alp. Še posebej pozimi, ko puhasta snežena odeja prekrije vrhove. Kaj takih kot ste vi gospodična ni moč srečati na kakšnem dvatisočaku vsaj poleti, če je za vas zimski čas premrzel?

Eh, skozi samo fantaziraš o ženskah. Tam te vidim, med brhkimi mladenkami.

Tudi na kakšnem dvatisočaku sem že bila pozimi, ampak mi je prenevarno. Imam vseeno dva otroka, za katera sem odgovorna. Poleti pa obvezno, ko le čas in obveznosti dopuščajo. Čudovito je. To pa ti dam prav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close