Tisti, k imate praholovce
Koga ti misliš s tem? Ker če mene, si spet kilometer stran.
Se pa drugač tut jaz strinjam s komentarjem o komuni, prav moti me, da mi s prstov kradejo.
[/quote]
Hahaha, vedno, ko je komentar o komuni in ko dam pripombo, se ti prva oglasiš. Čudno.
Ni samo tu, tudi na čveku je blo tako.
Tam sem se zdaj prijavila, ampak samo zaradi tebe se ne bom oglašala. Al pa sm ti tko simpatična, da me povsod zasleduješ in žališ s komuno – še ta vzdevek si nam dala TI.
Hahaha, vedno, ko je komentar o komuni in ko dam pripombo, se ti prva oglasiš. Čudno.
Tam sem se zdaj prijavila, ampak samo zaradi tebe se ne bom oglašala. Al pa sm ti tko simpatična, da me povsod zasleduješ in žališ s komuno – še ta vzdevek si nam dala TI.
[/quote]Tam ni bila Raglja ki je iznašla komuno. Neka druga oseba je prva pisala o vaši komuni, Mitzi je takoj zagrabila in je tako ostalo.
[/quote]
Naj ti še enkrat razložim neki, čeprav sem že večkrat. Ko te jaz špiknem, hočem da veš, da sem jaz. Zastopiš? Al bi še bolj po domače nucala razlago?
Drgač pa, glih sekiram se jaz, če ne pišeš tam in tam, na škodi si sama, pa sam beri, te bo še bolj matralo kot te tko.
Ohohoho. Hitro na dan z informacijami.
Čista tvoja klasika. Ko une morske ribe na stajerskem.
Sam da ni noben ex monovec cesa tebi otresal, prec kar lažje diham.
Aja praholovcev nimam, ne zbiram nicesar, kak spominek se najde v enem starem kufru na podstresju. Nimam ne zaves, ne prtov, prtičkov, figuric, razglednic, nisem nek rokodelsko ustvarjalni tip cloveka, pa se dokaz sem, da se zna jabolko odkolatiti od jablane. Imam pac dve levi roki. Za komplet kar se tice dela.
Praholovci niso samo od njega, ampak od obeh. Do pred treh let. Zdaj ni več časa za kaj druzga, kot službo. Včas “pade” še kakšna plaketa in priznanje od občine in gasilcev.
Zavzamejo manj prostora.
[/quote]
Ne bi rekla da so to praholovci. Pokali so spomin na uspešno in zadovoljno življenjsko obdobje ki se je končalo. Verjetno imaš lepe spomine. Čestitke obema, lepo je bilo prebrat.
Ne bi rekla da so to praholovci. Pokali so spomin na uspešno in zadovoljno življenjsko obdobje ki se je končalo. Verjetno imaš lepe spomine. Čestitke obema, lepo je bilo prebrat.
[/quote]Napisala je, da jo vsake toliko prime, da bi jih zabrisala v smeti a ji njen to prepreči. Spomini se ne mečejo vstran. Njen jih zna ceniti, zato ne pusti uničenja.
prednisone drug costs buying prednisone on line prednisone online pharmacy
https://prednisonet.online prednisone without rx
canine prednisone 5mg no prescription prednisone in mexico 3000mg prednisone
Forum je zaprt za komentiranje.