Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tiste ki ste nenačrtovano zanosile

tiste ki ste nenačrtovano zanosile

pozdravljene

mogoče čudno uprašanje, ampak useeno, tiste, ki ste nenačrtovano zanosile, me zanima kaj je bilo krivo? pozabljene tabletke, počen kondom ali kaj drugega?

hvala punce za odgovore

sm preveč pijana in avto je bil ravno prav velik…

Zanosila kljub zaščiti. Jemala redno tabletke,dve leti držalo,enkrat pa očitno ne.Ni bilo nobene bolezni,driske,nič… samo en mesec ni bilo menstruacije.

Bila sem zaščitena kot kočevski medved, pa sem zanosila, v maternici.(vložek)
Nosečnost se žal ni obdržala, ker se je poškodovala, ko so mi vzeli vložek ven.Po enem tednu sem pa začela krvaveti in je bila samo vrečka.

Bilo je takrat, ko sem vse poslusala, da so tablete za en drek 🙂 No, danes sem tu pa tam jaz za en drek, ko vem, da bi lahko imela otroka, a bila premlada, zato….. 🙁 Sicer pa baje bolje naredit splav, kot pa imet otroka z neodgovornim clovekom. Tako da… vse dobro, je za nekaj slabo in obratno.

… šla malo na blef. Ampak to lahko narediš, kadar se ti zdi, da bi lahko sprejel še kakega otroka, če bi se že slučajno ponesrečilo. Po dveh nenačrtovanih zadetkih sem pa zdaj bolj ziheraš :-))

Včasih je kakšna iznajdljiva tašča postregla mlademu paru s Šentjanževim čajem ….čez 9 mesecev pa je bilo veselo …

Zanosila kljub matern. obročku – tistim navadnim, 1 leto bilo vse uredu, potem pa kar naenkrat ni bilo menstruacije. Ko so vzeli obroč ven, je nosečnost potekala čist lepo naprej.

Pri meni sem bila navsezadnje kar vesela, da je bilo tako. Imela že 1 otroka, rojen z 7 meseci, hudo zakomplicirana nosečnost in se nikakor nisem mogla odločit še za enega, čeprav sva si oba želela. In očitno nama je bilo usojeno 🙂

Zanosila, ker sva “pazila”.

A lahko tole razložiš, prosim? Šentjanžev čaj naj bi pomagal…. k zanositvi? Potrebnosti? Takojšnji ovulaciji? Superspermičem?

Hvala enako. 🙂 Sexala v kao neplodnih dneh, zaradi moje odsotnosti pa sva tisti mesec to počela samo 2x in evo… sinek je tu. :))))))))))))))))))))

A lahko tole razložiš, prosim? Šentjanžev čaj naj bi pomagal…. k zanositvi? Potrebnosti? Takojšnji ovulaciji? Superspermičem?[/quote]

V (nekaterih) KT piše, da šentjanževka zmanjšuje njihovo moč. Baje, da res.

Bila onkološka bolnica.Dobim zeleno luč,da lahko.In sva .Enkrat.In imava sinka. 😀

Ta vajina nenačrtovanost mi je pa zelo simpatična, hura zanjo! 😉

Ta vajina nenačrtovanost mi je pa zelo simpatična, hura zanjo! ;-)[/quote]
Hvala…. Rečejo,da zaščita ni potrebna,ker itak ,da po bolezni zanosim,je verjetna 0. Zdaj sem verjetno najsrečnejša mamica na svetu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close