Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

Odgovor na objavo uporabnika
nekaj mi povejte, 30.06.2016 ob 09:26

…ste zdaj srečne? Vam veza laufa? Obžalujete morda? Si je bivša opomogla od vašega partnerja? Ste zdaj vsi zadovoljni? Ste prej obupale in ga zapustile? Je bilo v končni fazi vsega tega vredno?

Taki ponavadi sami iščejo. In res ne razumem žensk, ki potem iščejo problem pri drugi žensk. Avto če crkuje in ti para živce ga tudi prej ali slej zamenjaš. Išči problem med sabo in njen n v tretji osebi

Bila zapuščena, 10.02.2022 ob 09:05

Pred veliko leti se je tudi meni zgodilo isto. Odkrila, da me vara z “najboljšo” prijateljico- in to tisto, o kateri je imel ves čas najinega druženja same pikre pripombe..Kasneje sem izvedela, da se je zelo trudila, da ga je omrežila.. Zelo težko, boleče spoznanje. No, in zaključek..Po nekem času me kontaktira in povabi na kavo ( ker sva imela v postopku se delitev solastnine, sem pristala)  In takrat se je zapletlo.. čustven izliv in kesanje iz njegove strani.. Zopet sva pristala skupaj. Ker je  narava njegovega dela terenska, se lahko dobivava skoraj kadarkoli.. Tako.. Pa nočem ga nazaj- da ne bo pomote. Pri vsakem seksu še bolj uživam, ker točno vem, kako ji bo- ko bo izvedela. Čeprav mi je malo žal otrok, ampak konec koncev- tudi ona ni pomislila na mojega.  In najboljše pri vsem tem je, da niti slučajno ne sumi ničesar, ker sva z njim ” uradno” celo v sporu… ?

Ja..pazite, kaj počnete drugim, saj ne veste na katerem ovinku vas čaka maščevanje.. Karma is a bitch..

Ja in kaj si ti zdaj s tem dokazala, razen to, da nisi nič boljša? Zapravljaš čas za ta dva cepca, da se kao maščuješ, namesto da bi se spucala njunih lažnivih in spletkarskih energij. Lepo bi se distancirala iz njunega življenja in ju prepustila drug drugemu, saj si to tudi zaslužita. Ti pa bi šla novemu življenju naproti in bila prosta za nekoga boljšega. Pamet v glavo, maščevanje v glavnem škodi najbolj prav maščevalcu.

ja je bilo, 30.06.2016 ob 09:31

Ja, vse ok. Meni je fajn.
Kako pa ona pa ne vem. Zaradi enega tipa pa verjetno res ne bo žil rezala pa kaj takega. Saj je normalna ženska, bo že samska preživela ali pa našla drugega moškega.

Dokler tebi ena druga naredi isto, kot si ti naredila njej. Lahko samo čakaš.

Ženske maloumne, ki ste speljale tipa drugi naj vas razsvetljim. ČE ste ga speljale drugi pomeni, da je z vami mutil še preden je zaključil s svojo bivšo, kar pomeni, da je varal in če je varal vašo predhodnico potem bo tudi vas in to brez vsakega problema oz. še lažje, kot je njo. Zato vam res ni pomoči in ste čisto omejene in zaslepljene, če mislite, da vam bo z njim vse z rožicam postlano.

Kaj pa moški, ki lažejo, da so ločeni ali samski samo zato, da lahko izkoristijo priložnost.

Žal sem se sama nič hudega sluteč zapletla v takšen trikotnik…izgubila tla pod nogami, zaljubila v obljube prihodnosti…na koncu pa izvem, da ima človek ženo, ki bi dala obe roki v ogenj zanj, mu popolnoma zaupa, vsako nedeljo pri maši, boji se jo kot hudiča, 4 otroke, kupil zemljo nekje na vasi, začenjal graditi hišo, mene pa vlekel za nos.

Jaz se pocutim odlično, prevarala sem takratnega fanta z mojim sedanjim, on je bil takrat porocen in imel otroka z njo. Ko je spoznal mene jo je pustil in pristal z mano. Sedaj sva skupaj ze ene 6 let. Vcasih mislim na mojo prvo ljubezen, ker sem ga tako prizadela, sem se mu tudi opravicila, sem hotela da se kaj vidiva, kaksno rečeva ampak on ni zato, sedaj ga zasledujem po socialnih omrežjih seveda pod fejk profili.

Poznam jih nekaj, vse so šle s temi sanjskimi ki so jih speljale kolegicam narazen. Tudi denarja je mož imel največ in je najlepše delal z njimi. Sedaj pa so revnejše  z ljubčki, ki so jih že menjale, niso z njimi skup ostale ampak  so že z njimi narazen, majo druge ljubčke ali so same.

Jst pa ne vem zakaj bi sploh vezanega tipa speljevala. Da se moraš potem po možnosti še z njegovo bivšo ukvarjat ali pa še kom, kaj si bom tako dramo vlekla v svoje življenje. Saj si lahko nevezanega dobim pa se gradi normalno odnos že od začetka. Ali pa da bi izkoristila priliko in začela pecat tipa, ki je psihično zj*ban zaradi svoje slabe veze. Ja katera si pa želi met za partnerja slabiča. Pa da ga bom speljala zato, da bom potem, kadar bom na cesti srečala njegovo bivšo, mimo nje hodila kot “zmagovalka”. Pa dejte, koliko ste stari. Kot otroci v peskovniku, ki si med sabo kradejo lopatke. Tistim, ki imajo rade dramo in jim je dolgčas v življenju pa verjamem, da je tole hudičevo zanimivo. No vsak po svoje, ane.

otročje, 10.02.2022 ob 15:35

Jst pa ne vem zakaj bi sploh vezanega tipa speljevala. Da se moraš potem po možnosti še z njegovo bivšo ukvarjat ali pa še kom, kaj si bom tako dramo vlekla v svoje življenje. Saj si lahko nevezanega dobim pa se gradi normalno odnos že od začetka. Ali pa da bi izkoristila priliko in začela pecat tipa, ki je psihično zj*ban zaradi svoje slabe veze. Ja katera si pa želi met za partnerja slabiča. Pa da ga bom speljala zato, da bom potem, kadar bom na cesti srečala njegovo bivšo, mimo nje hodila kot “zmagovalka”. Pa dejte, koliko ste stari. Kot otroci v peskovniku, ki si med sabo kradejo lopatke. Tistim, ki imajo rade dramo in jim je dolgčas v življenju pa verjamem, da je tole hudičevo zanimivo. No vsak po svoje, ane.

kako ne veš ZAKAJ?ker so razvajenke,brez vzgoje in hočejo da je vse po njihovo.Zato

Dej ti kokos neumna mal popaz, da ti ga kera druga teb ne spelje. Karma pa to. Ocitno je tvoj cepec lahki ulov, vazno da mu druga fufla bolj disi od tvoje.

Res je. Ne razumem, kako se lahko spustiš z nekom, ki je v zvezi. Ne gre za last ali posesivnost, pač pa ja, za spoštovanje in iskrenost. Kako lahko nekomu, ki si ga imel rad, delaš za hrbtom. Če ne moreš več, rabiš osvežitev ali kar koli že, razčistiš star odnos, zaključiš in greš. Vso to varanje , z moške in ženske strani, je pač odraz človeka. Brez spoštovanja in brez sleherne empatije. Ćisti egoizem.

ja je bilo, 30.06.2016 ob 09:38

SAj ni treba speljati, se sami ponujajo.
Nihče ni last nikogar drugega. Če se nekdo odloči, da bo partnerja zapustil, je to njegova pravica. Ni treba nikogar nikomur speljati.

Tocno tako…ce bi hotel nebi varsl in sel drugam

drugam

Jst tut rad kakšni ženski tipa spelem.

vse ok. Meni je fajn.
Kako pa ona pa ne vem. Zaradi enega tipa pa verjetno res ne bo žil rezala pa kaj takega. Saj je normalna ženska, bo že samska preživela ali pa našla drugega moškega.

Kera kuzla od ženske

A veste kaj drage dame…je res da nihče ni od nikogar lastnina , ampak vsakega po nekem času zamika nekdo drug…dejstvo pa, da greste to početi pa je da niste na nikakršnem nivoju in veliko pove o vas, pa če si to priznate ali pa ne. 🙂

lep večer

Ena mi ga je sicer mislila speljati pa sem pravi čas opazila kakšne namene ima , že takoj na začetku ko je vrgla mrežo . Zame je šla v pozabo za zmeraj . Sva bili prijateljici ampak ne dolgoletni in ne tesni.  Zanima me kako se počuti ko je izpadla bedak. Je pa res tudi od moškega odvisno kako bo reagiral na pecanje .

Pa še nekaj, če je moški dostojen in ga pecate ko je poročen, verjemite da iz sebe naredite eno navadno vlačugo v njegovih očeh. 🙂

Moja prijateljica je bila z enim, ko sem bila jaz precej zaljubljena vanj in to ne dolgo za tem. Ampak sem bila itak v novi vezi, v kateri sem še vedno. Mogoče ker mi nova veza paše, ampak sem ji privoščila, da bi do nje bil bolj fer kot do mene. Pa ni bil. In še vedno sva prijateljici in še vedno z njim v normalnih odnosih. Je bil pa en pred njim pi*** in bi se obrnila stran, če bi ga srečala.

Malo sutra, 10.02.2022 ob 20:09

Ena mi ga je sicer mislila speljati pa sem pravi čas opazila kakšne namene ima , že takoj na začetku ko je vrgla mrežo . Zame je šla v pozabo za zmeraj . Sva bili prijateljici ampak ne dolgoletni in ne tesni.  Zanima me kako se počuti ko je izpadla bedak. Je pa res tudi od moškega odvisno kako bo reagiral na pecanje .

Zanima me nekaj, ko praviš, da si opazila še pravi čas, da je vrgla mrežo. A misliš, da če ti ne bi opazila dovolj zgodaj in nekaj ukrenila, da bi tej ženski uspelo? Da če bi se dovolj časa neopaženo motala okrog tvojega tipa, tebi nič hudega sluteči, za tvojim hrbtom, misliš da bi ji ga uspelo dobiti? Še nekaj me zanima, kako si to preprečila, a sta se s tvojim dragim pogovorila o tvojih opažanjih glede te ženske in kakšno je bilo njegovo mnenje?

ja je bilo, 30.06.2016 ob 09:45

SAj ni treba speljati, se sami ponujajo.
Nihče ni last nikogar drugega. Če se nekdo odloči, da bo partnerja zapustil, je to njegova pravica. Ni treba nikogar nikomur speljati.[/quote]

To so izgovori. Pač ljudje brez vesti in lastne integritete. Nič narobe, da ne bo pomote.[/quote]

Izgovori? Ne rabim se prav nič izgovarjat.
Smo pač ljudje, ki nimamo celo življenje enega samega partnerja. Saj verjamem, da si ti v celem svojem življenju imela le enega moškega. Pa vse ostale, ki se bodo tule zgražale, so tudi sigurno imela samo enega moškega, tistega, ki jim je vzel nedolžnost in potem nobenega več.

Zenske ki speljejo moskega, nam delajo veliko usugo. Znebimo se pac tepcev, ki so za vsako kuro, ki pride mimo dobri. Pac je bla ze dolgo susa, pa je rabila enga butla??. Me si pa zasluzimo boljsega. ?

ja je bilo, 30.06.2016 ob 10:04

Temu se z drugimi besedami reče karma.[/quote]

Kaj skoz o neki karmi pišete? Kaj je to?[/quote]

Tudi jaz nimam pojma kaj je to.

Mas Google, pa poglej.

Jeba734, 10.02.2022 ob 11:36

Jaz se pocutim odlično, prevarala sem takratnega fanta z mojim sedanjim, on je bil takrat porocen in imel otroka z njo. Ko je spoznal mene jo je pustil in pristal z mano. Sedaj sva skupaj ze ene 6 let. Vcasih mislim na mojo prvo ljubezen, ker sem ga tako prizadela, sem se mu tudi opravicila, sem hotela da se kaj vidiva, kaksno rečeva ampak on ni zato, sedaj ga zasledujem po socialnih omrežjih seveda pod fejk profili.

Najdi si psihiatra, ga rabis.

Se počutiš “ha, ha, ha” s “tvojim plenom” tudi, ko pomisliš, da si prizadela tudi njegove otroke… Upam, da jih ni imel…

Koza!!!

anonim/xx2, 30.06.2016 ob 09:40

Ha, ha, sem ga speljala in sva že 13 let v dobri zvezi. Ne sprašujem ampak predvidevam, da si je tudi njegova bivša opomogla. Sicer je še vedno “samska” ampak po vsem tem času ne deluje neka žalostna. Ker se gibljemo na istem terenu jo tudi večkrat srečam in vedno se počutim, kot zmagovalka. Nimam slabe vesti, ker sem prepričana, če bi bila njuna zveza dobra in iskrena, da mož nikoli ne bi začel z menoj. Ko sem ga začela osvajati je bil v pričetku bolj zadržan in vljuden in še preden se je sploh veza začela je po pogovoru z bivšo zaključil. V pričetku mu je pisala SMS ampak na niti enega ni odgovoril. Je pričela pisariti tudi meni in, ko sva se po dveh letih poročila je bil mir. Res je, da je pred poroko mož menjal kar nekaj žensk ampak nikoli ni bil z dvema hkrati. Ko je z eno začel je obstoječo vezo vedno zaključil. Sedaj se imava super in lahko rečem, da je najin zakon dober. Mogoče pa bo prišel tudi kdaj dan, da bom za svoj “greh” plačala in mi ga bo kaka druga speljala ali pa celo bivša čaka na ugoden trenutek. Do takrat pa bom uživala s svojim plenom.

Res je grdo brati te komentarje, tako privoščljive in polne zlobe. Ženske pa kaj vam je, da ste take kače?

Jaz pa ne razumem žensk zakaj so še vedno prijatelji z bivšimi, ker tukaj se mi zdi da ta ženska nikoli ne bo zares ljubila, se zaljubila na novo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close