Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…
Kaj pereš pozimi na roke v potoku? Likaš na oglje? Moraš pred kosilom nasekat drva in zmleti pšenico na roke?
Če ti je leta 2016 problem vreči še par dodatnih gat v sušilni stroj in dve bedrci več v ponev, potem … no, potem res nisi človek, ki bi lahko živel s komerkoli razen samo s seboj.[/quote]
Tetka, nikar tako zagrenjeno 🙂
Ti kar meči gate v pralni stroj, da k meni pride čist….
Kaj pereš pozimi na roke v potoku? Likaš na oglje? Moraš pred kosilom nasekat drva in zmleti pšenico na roke?
Če ti je leta 2016 problem vreči še par dodatnih gat v sušilni stroj in dve bedrci več v ponev, potem … no, potem res nisi človek, ki bi lahko živel s komerkoli razen samo s seboj.[/quote]
Ne, jaz sploh ne likam. Ne zase, ne za druge.
Bedrc sploh ne jem. Tako, da ja problem bi bil jih kupit in speči.
Sušilnega stroja pa nimam.
Tetka, nikar tako zagrenjeno 🙂
Ti kar meči gate v pralni stroj, da k meni pride čist….[/quote]
Lahko še jaz pridem zraven?
In zakaj sem panična?!? Ja, kako le bi reagiral moj mož… Jaz vem, da bi znorela… In bi me mož težko prepričal, da ni nič kriv….
Krompir: ne, nisem se prišla pohvalit… Me čaka še srečanj in ne vem, kako naj preprečim take nevšečnosti… Ker gre tudi za posle, pa oba z možem nimava umika, zato bo že bolje zanj, da ne ve…
Ne vem, če bi sicer o tem kolegu razmišljala kot o gnoju, ker je in velja za zelo dobrega in poštenega človeka… Pa ne vem, ali ga slabo poznam ali bežim pred morebitnim problemom, ki bi se lahko izcimil….
Točno tako pa je: če bi jaz “mulirala”, bi bila kurba, on pa frajer, ki mu je uspelo, ane?
Bral sem tole temo , ko sem prišel do tu me je zbodlo. Pa kaj misli baba, desca imenuje PLEN, pa je taka baba pomislila kako bo na stara leta, premoženja ne bo, otroci če so bodo razseljeni, razjebani brez pravih ekonomskih in moralnih temeljev, njo bo desc zamenjal za mlajšo, morda premožnejšo, dejansko taki babi človek kar privošči propad… Sam sem gruntar, posestnik, moje premoženje je bilo meni zaupano v varstvo za pravnuke in takih norosti se ne grem, k sreči tudi žena ne, ko izbiraš partnerja včasih ni samo sreča ampak Božja previdnost, dobiti mentalno in genetsko zdravo partnerko , pa da še dobro zgleda je kar malo težko, ker če gledaš na prihodnost rodbine je važen vsak detajl !
ja je bilo, 30.06.2016 ob 10:04
Temu se z drugimi besedami reče karma.[/quote]
Kaj skoz o neki karmi pišete? Kaj je to?[/quote]
Tudi jaz nimam pojma kaj je to.
Sej ne morem verjet kako ste ene nerazgledane?! Kaj OS imate koncano? Pa vas ni jic sram ko ste tako glupe? Pa sej se ne zavedate a ne 🙂
Pred veliko leti se je tudi meni zgodilo isto. Odkrila, da me vara z “najboljšo” prijateljico- in to tisto, o kateri je imel ves čas najinega druženja same pikre pripombe..Kasneje sem izvedela, da se je zelo trudila, da ga je omrežila.. Zelo težko, boleče spoznanje. No, in zaključek..Po nekem času me kontaktira in povabi na kavo ( ker sva imela v postopku se delitev solastnine, sem pristala) In takrat se je zapletlo.. čustven izliv in kesanje iz njegove strani.. Zopet sva pristala skupaj. Ker je narava njegovega dela terenska, se lahko dobivava skoraj kadarkoli.. Tako.. Pa nočem ga nazaj- da ne bo pomote. Pri vsakem seksu še bolj uživam, ker točno vem, kako ji bo- ko bo izvedela. Čeprav mi je malo žal otrok, ampak konec koncev- tudi ona ni pomislila na mojega. In najboljše pri vsem tem je, da niti slučajno ne sumi ničesar, ker sva z njim ” uradno” celo v sporu… ?
Ja..pazite, kaj počnete drugim, saj ne veste na katerem ovinku vas čaka maščevanje.. Karma is a bitch..
ja je bilo, 30.06.2016 ob 09:49
Izgovori? Ne rabim se prav nič izgovarjat.
Smo pač ljudje, ki nimamo celo življenje enega samega partnerja. Saj verjamem, da si ti v celem svojem življenju imela le enega moškega. Pa vse ostale, ki se bodo tule zgražale, so tudi sigurno imela samo enega moškega, tistega, ki jim je vzel nedolžnost in potem nobenega več.[/quote]
To nima blage veze s tem koliko partnerjev imaš. Gre se za lastno integriteto.[/quote]
Pojma nimam kaj je integriteta.
Sem pač taka, da se ne mečem ob tla, ker me je že kak moški zapustil in se niti ne počutim grdo, če sem šla s kom narazen. Pa da sedanji ni moj prvi moški. In kaj zdaj?
Se ne morem sekirat, ker ne vem kaj je moja integriteta.
Verjamem pa, da si ti ostala s tistim, ki ti je vzel nedolžnost :). In to celo življenje.
Se vidi, da ne veš kaj je integriteta, hehe. Pa ne gre se za število partnerjev, gre se za to kakega partnerja si želiš. Večina si nas ne želi partnerja, ki vara. Ti pa kr veselo in z zaupanja polnim srcem naprej ?
Forum je zaprt za komentiranje.