Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

1. “spelješ” kaj sploh to je?
2. oseba se sama odloči
3. pacienti
4. izguba časa za ta komentar

Hja, je že tako, da tudi za varanjem nekaj tiči… Problemi al pa zdolgočasenost….
Zadnjič je prišel k nam nekaj pomagat možev kolega. Zmeraj se kaj hecava, kot človek nama je obema z možem zelo všeč. Svojo ženo le redko omenja, pa še takrat bolj al manj zagrenjeno. Vsi sklepamo, da od nje “nič nima”, vsi kolegi se sprašujejo, zakaj sta sploh skupaj…
Moja naloga takrat je bila pripravit malico. Sledile so pripombe s strani kolega, kako jaz zmeraj poskrbim zanj… Na to sem se le nasmehnila in sprejela pripombo kot “hvala za malico”. Pa reče drugi kolega, da se bom temu prvemu kolegu še dopast začela, ker od svoje žene pa niti za jest baje ne dobi… No, ko sta se mož in drugi kolega za trenutek obrnila proč, me je tip skrivoma prijel in stisnil za roko. Potem je tiho odšel proč. Me je skoraj kap, saj bi lahko kdo videl in kaj bi bilo potem?!?
Res nisem vedela, kaj naj si mislim, pa sem sklenila, da se bom obnašala, ko da se ni nič zgodilo…. Naslednjič smo se srečali v mestu, jaz z možem, on celo z ženo. Začel mi je spuščati dolge pomenljive poglede, jaz pa sem se skušala obnašati kot običajno in kot da nič ne opazim. Seveda pa sem bila panična, da bo kdo drug kaj opazil… Njega očitno to ni motilo?
No, moški…. Me tip zares osvaja ali se dela džeka? Potem je pa ženska kriva, kako nekoga zapelje….

Meni se zdi, da si se prišla samo pohvalit, da še dobro izgledaš. Ker tole, kar si napisala, je kr neki.

Meni ga je hotela pred leti, nekje leto, 2, po poroki, speljat ena ženska. Ker sem najprej njo vidla, sem najprej nadrla njo, ji tudi povedala svoje, kasneje pa isto ponovila pri možu, s to razliko, da sem mu dala takoj vedeti, da če mu kaj ni prav, lahko ta moment izgine iz mojega življenja za zmeraj in mu tudi začela pakirat stvari. Kasneje sva se pogovorila o vsem in sedaj sva že 22 let srečno poročena.
Sama pravim, če mož želi stran od mene, naj gre, takoj. Enako bi naredila tudi sama, če bi do drugega čutila kaj. Varal pa me nihče ne bo, tako kot sama nobenega ne.

Speljati moža neki babi ne bi smel biti nek dosežek, baje poročeni dedci akr naprej na portalih fukfehtarijo, vedo povedati bivalke tega foruma..

Rada bi preverila, če sem prav razumela. Ti si imela v življenju samo enega partnerja, zato smo vse ostale k.urbe? Si to hotela reči?[/quote]

Ne, seveda ne. Hotela sem reči, da je veliko deklet, ki seksajo z vsem kar leze po dveh in po štirih, brez kakršnih koli zadržkov, vrednot, kriterijev. Cilj jim je samo, da se dajejo dol in to non stop. No, to so same čisto navaden k.u.r.b.e; pa mislim da normalni moški razmišljajo enako. Sicer bo vsak rekel, wau, kako je lepa in zgleda seksi, spoštuje pa jo ne, ker ve, da jo šlo čez njo vse, samo še vlak ne.[/quote]

To se pa motiš. K. so tiste, ki so za seks plačane. Omenjene pa niso plačane.
Recimo plačane so žene, ki ne ljuibjo moža, ga celo sovražijo, še vedno pa so z njim, ker ima on fajn plačo, hišo. Torej so plačane za seks.

Točno tako.
Na teh portalih je toliko poročenih fehtarjev, da se jih je treba otepat.
Nobenega truda ne rabiš. se na veliko slinijo in težijo. Samo meni se gnusijo.

Si predstavljam kako mora biti to smešno, ko ena babura zmerja drugo baburo, da ji ne da dedca. Ha ha ha ha.
Pri živalih se samci borijo za samice. Pri ljudeh se pa babje furije prepirajo, tepejo, zmerjajo zaradi enega curaka :).

In zakaj bi bila ti panična?

Tiste ki ste poročenega moškega ” speljale” oziroma se z njim dajete dol, ste v bistvu k-urbe, mož, ki pa je poročen in živi z ženo, pa ima poleg še ljubico – samsko ali poročeno, je pa k-urbir, brez kančka čuta do drugih – egoist.

a se sprašuješ ali naj počepneš (če resno misli) ali se delaš ledeno (če se samo heca in ne boš izpadla kurba)?
Vsi, ki imate toliko povedat čez njegovo ženo, ki je ne poznate, se raje zamislite, nad tem gnojem, ki gre osvajat kolegovo ženo. Pri takih prijateljih sovražnikov ne rabite.

Ne bo držalo. K. je žena, ker je edina plačana za seks.

Ne bo držalo. K. je žena, ker je edina plačana za seks.[/quote]

žena je plačana za seks? s čim pa? verjetno hodi v službo in drži 4 vogale pri bajti, da se dec lahko kurba okoli…

Kje pa to piše? Pri povprečnih ljudeh že ne. Žena mora biti zaposlena, da si mož ljubico sploh lahko privošči.
K. je v bistvu mož, ki mu žena doma gospodinjstvo financira, ljubica pa mu rihta fu++++plac in zastonj seks nudi.

Kje pa to piše? Pri povprečnih ljudeh že ne. Žena mora biti zaposlena, da si mož ljubico sploh lahko privošči.
K. je v bistvu mož, ki mu žena doma gospodinjstvo financira, ljubica pa mu rihta fu++++plac in zastonj seks nudi.[/quote]

Bi finančno dobro situirana ženska prenašala moškega, ki jo vara? Ne bi.
Poznam kar nekaj parov, kjer on vara, vsem na očeh. Ona ostaja. Zakaj? Ker on fajn služi in njej paše, da ima drag avto, drago hišo. Bolj se ji splača imeti moža varalico, kot biti samska. Ker kot samska, bi finačno bolj tenko pisakala.
Zastonj seks nudi? Ti verjetno spadaš med tiste ženske, ki seksajo samo, kadar jim plačajo.

žena je plačana za seks? s čim pa? verjetno hodi v službo in drži 4 vogale pri bajti, da se dec lahko ****** okoli…[/quote]

Zakaj pa je potem s takim možem?
Edini razlog je, ker jo mož bogato finančno nagradi.

K. je v bistvu mož, ki mu žena doma gospodinjstvo financira, ljubica pa mu rihta fu++++plac in zastonj seks nudi.[/quote]

Poznam kar nekaj parov, kjer on vara, vsem na očeh. Ona ostaja. Zakaj? Ker on fajn služi in njej paše, da ima drag avto, drago hišo. Bolj se ji splača imeti moža varalico, kot biti samska. Ker kot samska, bi finačno bolj tenko pisakala.
Zastonj seks nudi? Ti verjetno spadaš med tiste ženske, ki seksajo samo, kadar jim plačajo.[/quote]

saj ne gre za dobro situirane ženske, ampak ženske, ki morajo zaslužiti, da plačajo doma položnice in nabavijo hrano ter zvežejo konec s koncem, mož pa si lahko na ta račun privošči pijačko z ljubico.
takih je mnogo, bogatih mož, kot jih ti opisuješ, pa malo.
Ljubica seveda seksa iz veselja, ampak moški ima še vedno tudi finančno korist, ker se ne rabi preveč oškodovat, ko mu ljubica nudi zastonj stanovanje in je ne rabi častit po hotelih in gostilnah.
Od bogatih pa ima seveda tudi ljubica lahko še finančno korist zraven, ampak teh je malo.

Zastonj seks nudi? Ti verjetno spadaš med tiste ženske, ki seksajo samo, kadar jim plačajo.[/quote]

saj ne gre za dobro situirane ženske, ampak ženske, ki morajo zaslužiti, da plačajo doma položnice in nabavijo hrano ter zvežejo konec s koncem, mož pa si lahko na ta račun privošči pijačko z ljubico.
Ljubica seveda seksa iz veselja, ampak moški ima še vedno tudi finančno korist, ker se ne rabi preveč oškodovat, ko mu ljubica nudi zastonj stanovanje in je ne rabi častit po hotelih in gostilnah.
Od bogatih pa ima seveda tudi ljubica lahko še finančno korist zraven, ampak teh je malo.[/quote]

Ja, točno to. Saj to ti govorim, ne gre za finačno dobro situirane ženske. Zato ostajajo pri možu varalici, ker jih on finančno podpira.
Če bi bile dobro finančno situirane, ne bi bile pri takem možu. So, zato, ker se jim finančno splača.
Pa si prepričana, da ima ljubica stanovanje? Pogosto ga nima. No fajn pa je, če sanjaš, da so ljubice vse finačno dobro stoječe, da imajo svoje stanovanje.

Od bogatih pa ima seveda tudi ljubica lahko še finančno korist zraven, ampak teh je malo.[/quote]

Ja, točno to. Saj to ti govorim, ne gre za finačno dobro situirane ženske. Zato ostajajo pri možu varalici, ker jih on finančno podpira.
Če bi bile dobro finančno situirane, ne bi bile pri takem možu. So, zato, ker se jim finančno splača.
Pa si prepričana, da ima ljubica stanovanje? Pogosto ga nima. No fajn pa je, če sanjaš, da so ljubice vse finačno dobro stoječe, da imajo svoje stanovanje.[/quote]

on ne podpira njih, ampak prispeva samo svoj delež. Najverjetneje sta skupaj spraskala za stanovanje ali hišo in če gresta narazen, si bosta še dve luknji težko privoščila.
Noben od njiju ni dobro situiran ponavadi.
Če pa so še ljubice bolj revne, je pa sploh kriza.
Potem je pa res seks edino veselje, ki ga imajo.

Pa si prepričana, da ima ljubica stanovanje? Pogosto ga nima. No fajn pa je, če sanjaš, da so ljubice vse finačno dobro stoječe, da imajo svoje stanovanje.[/quote]

on ne podpira njih, ampak prispeva samo svoj delež. Najverjetneje sta skupaj spraskala za stanovanje ali hišo in če gresta narazen, si bosta še dve luknji težko privoščila.
Potem je pa res seks edino veselje, ki ga imajo.[/quote]

Me veseli, da priznavaš, da ostaja ženska z možem, ker se finančno to splača.
Mi je pa zanimivo, da po tvojem mnenju varajo le revni.
Kar pa jaz vidim pa je pogosto tako, da on na veliko vara, ima drage avte, hišo ogromno, novo seveda, ona pa bolj malo zasluži. Ostaja z njim, ker je on bogat.
Ti pa samo reveže vidiš, da varajo. Bogati so pa sami poštenjaki. zanimivo 🙂

Potem je pa res seks edino veselje, ki ga imajo.[/quote]

Me veseli, da priznavaš, da ostaja ženska z možem, ker se finančno to splača.
Mi je pa zanimivo, da po tvojem mnenju varajo le revni.
Kar pa jaz vidim pa je pogosto tako, da on na veliko vara, ima drage avte, hišo ogromno, novo seveda, ona pa bolj malo zasluži. Ostaja z njim, ker je on bogat.
Ti pa samo reveže vidiš, da varajo. Bogati so pa sami poštenjaki. zanimivo :)[/quote]

ja splača se obema, možu ravno tako ali pa še bolj, ker ima še “postranski hobi”.
Nikjer ne trdim, da varajo samo revni. Po mojih izkušnjah je bogatim moškim kar samoumevno, da morajo imeti mlado ljubico, če že žene ne mislijo zamenjati. RAvno tako bogatunke mislijo, da morajo vse sprobat. Seveda to ne drži za čisto vse. Samo bogatih je v Sloveniji koliko 5 ali 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, vse ostalo pa se šlepa na zgoraj omenjene načine.
Očitno tvoj ljubimec ni dovolj bogat, ko si nekam tečna no.

Kakšna smešna tema in še bolj smešni odgovori.

Itak, da bojo vse zadovoljne, katera bo pa priznala, da je zaj*****? To je tako kot da bivšega zaposlenega, ki je šel iz firme na svoje vprašaš, če mu gre super. Itak, da bo rekel, da je bila to najboljša odločitev v njegovem življenju in podobne nebulozice, čeprav v resnici verjetno dela po 10+ ur na dan in komaj za minimalca skupaj spraska…

Poročeni so zakon.
Pere, lika, kuha mu žena. Pride čist in sit.
Pa ni ti treba potem na dopust na morje, greš lahko na potovanje. Poročene morajo pa lepo z možem na dopust.

Se strinjam :)))

Najboljše je imeti poročenega, en sam užitek brez ostalih reči 😉

Kaj pereš pozimi na roke v potoku? Likaš na oglje? Moraš pred kosilom nasekat drva in zmleti pšenico na roke?

Če ti je leta 2016 problem vreči še par dodatnih gat v sušilni stroj in dve bedrci več v ponev, potem … no, potem res nisi človek, ki bi lahko živel s komerkoli razen samo s seboj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close