Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…
Ha, ha, sem ga speljala in sva že 13 let v dobri zvezi. Ne sprašujem ampak predvidevam, da si je tudi njegova bivša opomogla. Sicer je še vedno “samska” ampak po vsem tem času ne deluje neka žalostna. Ker se gibljemo na istem terenu jo tudi večkrat srečam in vedno se počutim, kot zmagovalka. Nimam slabe vesti, ker sem prepričana, če bi bila njuna zveza dobra in iskrena, da mož nikoli ne bi začel z menoj. Ko sem ga začela osvajati je bil v pričetku bolj zadržan in vljuden in še preden se je sploh veza začela je po pogovoru z bivšo zaključil. V pričetku mu je pisala SMS ampak na niti enega ni odgovoril. Je pričela pisariti tudi meni in, ko sva se po dveh letih poročila je bil mir. Res je, da je pred poroko mož menjal kar nekaj žensk ampak nikoli ni bil z dvema hkrati. Ko je z eno začel je obstoječo vezo vedno zaključil. Sedaj se imava super in lahko rečem, da je najin zakon dober. Mogoče pa bo prišel tudi kdaj dan, da bom za svoj “greh” plačala in mi ga bo kaka druga speljala ali pa celo bivša čaka na ugoden trenutek. Do takrat pa bom uživala s svojim plenom.
Ja, vse ok. Meni je fajn.
Kako pa ona pa ne vem. Zaradi enega tipa pa verjetno res ne bo žil rezala pa kaj takega. Saj je normalna ženska, bo že samska preživela ali pa našla drugega moškega.[/quote]
In tako bo verjetno razmišljala tudi tvoja naslednica…[/quote]
Seveda, zakaj pa ne. Res si ne bom rezala žil zaradi tipa, če me bo zapustil.
Če mu jaz ne bom ok, ima vso pravico, da gre stran od mene. Ni moja lastnina.
Seveda velja tudi to, če on meni ne bo ok, ga bom zapustila. Tako pač je.
Eni ne lastimo drugih ljudi.
SAj ni treba speljati, se sami ponujajo.
Nihče ni last nikogar drugega. Če se nekdo odloči, da bo partnerja zapustil, je to njegova pravica. Ni treba nikogar nikomur speljati.[/quote]
To so izgovori. Pač ljudje brez vesti in lastne integritete. Nič narobe, da ne bo pomote.[/quote]
Izgovori? Ne rabim se prav nič izgovarjat.
Smo pač ljudje, ki nimamo celo življenje enega samega partnerja. Saj verjamem, da si ti v celem svojem življenju imela le enega moškega. Pa vse ostale, ki se bodo tule zgražale, so tudi sigurno imela samo enega moškega, tistega, ki jim je vzel nedolžnost in potem nobenega več.
To so izgovori. Pač ljudje brez vesti in lastne integritete. Nič narobe, da ne bo pomote.[/quote]
Smo pač ljudje, ki nimamo celo življenje enega samega partnerja. Saj verjamem, da si ti v celem svojem življenju imela le enega moškega. Pa vse ostale, ki se bodo tule zgražale, so tudi sigurno imela samo enega moškega, tistega, ki jim je vzel nedolžnost in potem nobenega več.[/quote]
To nima blage veze s tem koliko partnerjev imaš. Gre se za lastno integriteto.
Smo pač ljudje, ki nimamo celo življenje enega samega partnerja. Saj verjamem, da si ti v celem svojem življenju imela le enega moškega. Pa vse ostale, ki se bodo tule zgražale, so tudi sigurno imela samo enega moškega, tistega, ki jim je vzel nedolžnost in potem nobenega več.[/quote]
To nima blage veze s tem koliko partnerjev imaš. Gre se za lastno integriteto.[/quote]
Pojma nimam kaj je integriteta.
Sem pač taka, da se ne mečem ob tla, ker me je že kak moški zapustil in se niti ne počutim grdo, če sem šla s kom narazen. Pa da sedanji ni moj prvi moški. In kaj zdaj?
Se ne morem sekirat, ker ne vem kaj je moja integriteta.
Verjamem pa, da si ti ostala s tistim, ki ti je vzel nedolžnost :). In to celo življenje.
Nisem imela samo enega moškega, ampak vezani, poročeni, oddani – se ne tikajo!
Nisem imela samo enega moškega, ampak vezani, poročeni, oddani – se ne tikajo![/quote]
A res ne? Kaj pa, če oni začnejo tikat? Vikanje hitro preskočijo.
Vezani, poročeni, oddani – vse to se lahko spremeni. Nič od tega ni večno.
To nima blage veze s tem koliko partnerjev imaš. Gre se za lastno integriteto.[/quote]
Sem pač taka, da se ne mečem ob tla, ker me je že kak moški zapustil in se niti ne počutim grdo, če sem šla s kom narazen. Pa da sedanji ni moj prvi moški. In kaj zdaj?
Verjamem pa, da si ti ostala s tistim, ki ti je vzel nedolžnost :). In to celo življenje.[/quote]
Haha, sem moški, če nimaš lastne integritete potem te razumem. Se ne gre za to koliko moških si imela, kako se mečeš ob tla itd. Gre se za popolnoma druge stvari.
Verjamem pa, da si ti ostala s tistim, ki ti je vzel nedolžnost :). In to celo življenje.[/quote]
Haha, sem moški, če nimaš lastne integritete potem te razumem. Se ne gre za to koliko moških si imela, kako se mečeš ob tla itd. Gre se za popolnoma druge stvari.[/quote]
A moški si, sem mislila, da si ženska, nik pač tak.
Sorry, pojma nimam kaj je integriteta, tako, da ti žal ne morem odgovoriti. Upam pa, da se boš počutil izredno pomembnega, ker znaš pisat tujke, ki jih drugi ne razumemo :). Bo ego zrastel?
Začetek je pač bil tak kot je bil, potem je bilo 10 let OK, sedaj pa že kako leto samo še navzdol, tako, da je zaključek pred vrati.
Kaj njemu dogaja mi ni jasno, skratka ljubosumje, ljubosumje in ljubosumje, zasledovanje, hujskanje otroka, grožnje, obtoževanje, da sem mu jaz uničila lepo življenje….
Ne morem več:(
Se popolnoma strinjam s Pumo. Zelo dobro zapisano. Ma je bla ena šansa, pa sem mu kar direkt rekla. Pusti jo, pa bova začela. Je ni hotel zapustiti pa sem jaz njega izbrisala iz lajfa. Taki ki brez pardona prizadanejo osebo ki so jo imeli radi so za mene navadni psihopati. Psihopat nima empatije, ne čuti čustva drugih itd. Zakaj za vraga bi takega imela? pa se sploh ne gre za vezanost, število moških itd. Gre se za navadno spoštovanje do sočloveka ki je temelj vsega. Vsaj moral bi biti. Nihče te ne sili da si z nekom, ampak vsaj toliko pa moraš imeti obraza da si iskren do te osebe. Moški ki niso, me preprosto ne zanimajo. Še hujši so poročeni. Doma otroci, žena, on se pa fukar na okoli. Pa kaj boš s takim?
Forum je zaprt za komentiranje.