tiste ki imate diamantni prstan
Nimam od njih, moj je bil kupljen v tujini. Osebno bi samo pazila da ni prevelik, ker te bo oviral. Kupita nekaj kar ti je všeč in boš lahko vsak dan nosila.
Imajo pa kar navite cene.
Primer: https://www.brilliantearth.com/classic-engagement-rings/
In zakaj gleda prstane na Glamiri, ne pa recimo Zlatarna Celje, Zlatarna Strle ali kakšna od slovenskih zlatarn? Saj jih imamo mnogo.
Ne vem, zaročni prstan se da enkrat v lajfu, jaz bi ga res želela prej videti v živo, če bi bila on, oziroma če ga pač že ti izbiraš, ti (meni je to malo čudno, ampak če sta tako zmenjena…).
Resno, za takšno investicijo se mi zdi pametneje urejati vse tukaj kot nekaj preko pošte, tudi njihov customer service menda ni najboljši. Seveda pa se vsak odloči po svoje.
Malo se pozanimajte o diamantih in boste ugotovili, da so diamanti navaden nateg že od samega začetka dalje. Med diamantom najdenim v naravi in tistim iz laboratorija ni popolnoma nobene razlike. Prav tako so v naravi zelo pogosti. Vse je samo marketing. Vsi diamanti so ceneni že sami po sebi, njihova kao vrednost pa navadna iluzija, ki jo je marketing uspel ustvariti z monopolom že v 19. stoletju.
Če želite vrednost, kupite dejanski žlahten kamen kot je rubin ali smaragd. Ker pa so ti kamni precej dragi, se za voljo publike, ki ji boste prstan kazali, odločite za diamantnega, če vam je to pomembno.
Moj point je bil, da naj vas ne skrbijo tisti iz laboratorija, saj bodo isti kot tisti, ki kao niso (najverjetneje celo popolnoma isti), le za ceno vas bodo morda za malenkost manj nategnili.
Od diamanta boste imeli največjo korist, če kupite diamantno žago.
Anna Bey, 07.07.2021 ob 03:18
Partner mi je omenil zaroko in poroko. Večkrat mi je že namignil, da mi bo kupil prstan, parkrat je bilo govora o diamantnem. Spraševal me je kateri so mi všeč na Glamiri (diamanti iz laboratorija).
Ima katera diamantni (umetni) prstan z Glamire? Kak nasvet? Na kaj naj pazim pri izbiri?
Hvala.
Pozdravljena,
ženi sem kupil zaročni prstan iz Glamire pred tremi leti, z diamantom. Super je. Res je, da sem ga kasneje malo povečal pri Lobodi, a sam prstan je bil in še vedno je super. Kar pogumno.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.