Tista, ki je težila glede izvida Svit prejšni teden
sonja112, 24.08.2021 ob 21:45
Lepo sem vesela za tebe ..jaz pa še vedno čakam od svita datum kolonoskopije ne vem kaj rabijo tako dolgo.
Držim pesti!
Pošta pa dolgo hodi. Po datumih sem videla, da so pregledali v torek (oddala v soboto), potem je šlo naprej v sredo, dobila pa sem v ponedeljek. To je dolgo časa! Morda pri tebi traja dlje, ker boš pod sedacijo? Gre to prav za narkozo?
Prestrašena219, 24.08.2021 ob 14:21
Hvala vsem, ker ste me prenašali, izvid je končno pripotoval, vse je ok!
Zdaj me čaka še Dora, obljubim, da ne bom (tako zelo) travmirala!
Hvala!
Če doživljaš takšne travme, bi zate mogoče bilo bolje, da se teh preventivnih pregledov sploh ne greš. Če doživljaš tak hud stres, to nikakor ne vpliva dobro na tvoje zdravje in tu je res na mestu vprašanje, ali tu res prevlada korist ali ne.
A ne bi raje, 25.08.2021 ob 10:52
Če doživljaš takšne travme, bi zate mogoče bilo bolje, da se teh preventivnih pregledov sploh ne greš. Če doživljaš tak hud stres, to nikakor ne vpliva dobro na tvoje zdravje in tu je res na mestu vprašanje, ali tu res prevlada korist ali ne.
A veš da se mi zdi, da pa je kljub vsemu bolje, da se kljub vsemu udeležim teh pregledov. Ker v nasprotnem primeru bi imela pa v glavi, da bi morala na pregled, pa nisem, kaj pa če bo zdaj kaj spregledano … saj vem, grozna sem. Nikoli konca. Hvala!
Prestrašena744, 25.08.2021 ob 10:44
Držim pesti!
Pošta pa dolgo hodi. Po datumih sem videla, da so pregledali v torek (oddala v soboto), potem je šlo naprej v sredo, dobila pa sem v ponedeljek. To je dolgo časa! Morda pri tebi traja dlje, ker boš pod sedacijo? Gre to prav za narkozo?
Sedacija ni isto kot narkoza..pri sedaciji je bolj kratkoročen učinek samo za čas preiskave.
Forum je zaprt za komentiranje.