Najdi forum

tiskalnik konica minolta

Pozdravljeni,

Zanima me če ima kdo tiskalnik Konica Minolta magicolor 2400 W?
Že večkrat se mi je zgodilo namreč da se zagozdi pa pipir pa se ga enostavno dobi ven. Tokrat pa se je med 2 najbolj nedostipnima kolutkoma nabral v harmoniko in ni niti 1% možnosti to dobiti ven – ne s pinceto ne… strašno.
Odpre pa se tako malo.

Ali ga gdo ima in ve kako se kaj več odpre ker to je res čudno da se odpre samo pokrov pa kartuše se ven jemljejo pa “smetnjak” kaj več pa ne. Niti koluta za ročni pomik papirja ni pa… GRRR
Za ta denar se še odpre ne to me jezi.

HVALA

To je narejeno ravno zato, da lahko serviserji kaj zaslužimo. 🙂
Sicer Minolte ne popravljam uradno, ene par modelov sem pa že razdrl – printer kot printer; en kup šraufov pa porozne lahko lomljive plastike. 🙂

A ta model ima grelec zadaj? Če listi prihajajo na vrhu ven, potem verjetno ima, se pravi, da bi morala odstraniti pokrov zadaj, izpod njega (ponavadi so na tistem mestu plastične reže) pa je grelec sestavljen iz zgornjega valja, ki je sive barve (fiksirna folija) in spodnjega, silikonskega valja, ponavadi oranžne/rdeče barve.
Tam je list sigurno viden in se ga bi dalo potegniti ven.

Ni pa v grelcu ostal sam od sebe.
Nekaj mu ali preprečuje pot ven iz tiskalnika, ali ne obrne valjčkov dovolj, ali je bil list vlažen oziroma drugačne trdote….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close