tiskalnik in skener canon (hofer, cetrtek)
Pozdravljeni, v cetrtek bo hofer imel tiskalnik in skener canon za 50e, pa me zanima, ce se kdo spozna, ce je ok.
mislim… za nase potrebe, ki so majhne, bo sigurno ok, zanimajo me predvsem stroski kartus, ce so res tako drage ? Pa ce ne tiskas veliko, kamor sodimo mi, ce se res lahko zasusi in je fuc? Kaj to pomeni, vsake koliko casa bi morala spustit kak list, da se ne bi zasusilo?
ne bi pa kupila laserja, ker kdaj rabim tudi barve, barvni so pa predragi … pa skener tudi prav pride it, tako da smo si zamislili nekaj takega in sem cakala, da bo bele barve 😉
nekaj pise o tiskanju slik/fotografij, pa me zanima, ce ga kdo ima, kaka je to kvaliteta … ampak najbrz mora biti poseben foto papir, a ne? hvala za vse info. lep dan
tkole. taprvo po štacunah, ter na netu preveri cene karrtuš, ter za koliko strani so. Fino je če maš ločene barve in sam barve dokupuješ. Canon ima, ne vem če še, sam mel je, zelo male kartuše za kar konkretne denarce.
preveri če j emogoče nakupiti barvila (v plastenkah) in potem kartuše filaš doma
na alterju je ena tema (lahk jo najdeš prek gugla), kjer je govora o epsonih in kartušah kupljenih mislim da prek ebaya in za dokaj male pare lahk orng printaš. HP je tud kolikor toliko vredu , sam še vedno so kartuše kar drage.
kar se sušenja črnila tiče (pa tud glave so včasih problem), to pač rešiš da od čaqsa do časa naprinatš nekaj v barvah. Magari testno stran
kar se fotk tiče, pride ekstra barvna kartuša in pa ekstra papir če češ met top iz printerja. če si nek povprečen janez al pa špekla bi mogoče znalo iti skoz z normlanim A4 listom ter najboljšo resolucijo. Tko za povprečno rabo. Z akak album al pa okvir pa kot piše zgoraj
mogoeč se ti splača pogledat če ma špar, interšpar omenjene kartuše, ker jih lahk potem n akupone (-25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) kupuješ.
Takihle multifunkcijskih tiskalnikov imaš za podoben denar kar precej, pravzaprav se cene začnejo pri 40 evrih (www.ceneje.si). Mi imamo HP-ja že par let, malo dražji je bil. Ne tiskamo prav pogosto, je še prvi komplet kartuš v uporabi, še nikoli se ni nič zasušilo, dela vse ok, tiskanje, kopiranje, skeniranje. Fotografij se ti seveda ne splača tiskat, razen tu pa tam kakšno, te pride profesionalna izdelava pri fotografih ceneje, predvsem pa bolj kvalitetne fotografije so.
Koliko stanejo kartuše, ti bo pa gugl poiskal.
Skratka, tole je za domačo rabo, za občasno tiskanje, fotokopiranje in skeniranje čist fajn zadeva.
Jaz imam takega Canona (MG2950) že eno leto in pol. Tiskam na vsake toliko in je še vedno prva kartuša v uporabi. Ker mi že sveti lučka za kartušo sem kupila novo. Mala kartuša stane cca 13 eur, velika pa 21 eur.
Za tega v hoferju zgleda da je neka nadgradnja mojega ker piše tiho tiskanje. No moj je kar precej glasen. Drugače dela ok, nimam pritožb.
Fotografij pa še nisem printala tako da nevem.
Forum je zaprt za komentiranje.