Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Tiskalnik HP Desk Jet 640 C ne dela!

Tiskalnik HP Desk Jet 640 C ne dela!

Živjo!

Morda je tu kdo ki mi lahko priskoči na pomoč.

Doma imam omenjeni predpotopni tiskalnik. Uporabljala ga nisem cca 1 leto, ker mi je zmanjkalo barve v kartuši in se mi je zdelo 2mač preveč dati 18 tisoč sit za 2 kartuši, sem premišljevala v tej smeri da si bom raje kupila novega.

No prišel je dan ko sem nujno rabila nekaj sprintati, kupiti sem šla črno kartušo, jo vstavila (barvno sem vrgla stran, ker je bila prazna), sedaj pa mi noče printat.

Prižgem printer in skos gorita obe lučki, zgornja oranžno, spodnja zeleno in ne ugasneta. Ko dam printat se sicer nekaj hoče matrat, vendar ne pride niti tako daleč da bi potegnil papir.

Sem ga poskusila ugasnit pa ponovno prižgati, pa nč.
A se mogoče komu, ki pozna ta printer sanja kaj bi lahko bilo narobe?

Odpri ikono od tiskalnika pa daj da ti preveri kartuše.Ker imam jaz lexmark pa je mogoče kaj podobnega.Ali pa probaj sprintat testno stran.

Morda je vzrok to, da sedaj nimaš barvne kartuše v tiskalniku, škoda da si jo vrgla stran. Ta tvoj prastari model tiskalnika je sicer tiskal tudi z eno polno kartušo, novejši pa še tega nočejo. Epsoni recimo zahtevajo, da so polne vse kartuše.

Meni HP prav lepo printa brez ene kartuše, namreč črno sem imel prazno in nisem mogel sprintat navadnega besedila, ker je vedno uporabil to kartušo, sem jo vzel ven in čisto lepo sprintal z bavno kartušo.
Imam pa nov HP Deskjet 3920.

Bolj bi se ti splačalo malo primaknit in kupit nov printer …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Saj pravim: odvisno od modela tiskalnika. Nekatere zmede celo to, da kartuša ni vstavljena (polna ali prazna), drugim pa je vseeno :).

zdaj sem vstavila še prazno barvno kartušo, in mi neprestano tiska testno stran, tudi ko dam ukaz za printanje nekega dokumenta mi tiska testno stran.
Pa sem čakalno vrsto popolnoma zbrisala pa ponovno dala printat in spet tiska testno stran.

Zdajle mi je pa natisnil pol zahtevanega dokumenta, pol pa testne strani. Zakaj to??

Vem mousse 🙁

Poišči na netu gonilnike za tvoj model tiskalnika (za Windowse, ki jih imaš), potem tiskalnik odstrani in ga ponovno namesti. Mora gret, čeprav je vroče.

Jaz sem imela HP 695c in mi tudi ni hotel printati, če je bila notri le črna kartuša. Ko pa sem dala notri barvno pa je začel printati. S tem, da sem dala barvno kartušo povsem prazno. Samo, da je bila škatlica notri pa je delal.

yap, yap 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close