Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tirolog

tirolog

Rada bi šla na pregled ščitnice, moja zdravnica težav, ki jih imam, ne jemlje resno in mi noče dati napotnice. Zdravnico bom sigurno menjala, ampak do tirologa bi želela priti čimprej – seveda samoplačniško.
Za tirologe v Lj vem le za tiste na Polikliniki, ampak ti najbrž sprejemajo le na napotnico?
Kak privaten tirolog? Meni ga ne uspe najti…

Tudi na Polikliniki lahko greš samoplačniško. Če ne pa poglej kje v Lj ima dr. Pirnat privat ambulanto. On dela na poliklniniki. In je ful dober sama hodim k njemu. ALi ga pa na forumu hormonske motnje vprašaj kje ima privat ambulanto

Naj te malo popravim. Zdravnik za ščitnico je tireolog.
Na Polikliniki se tudi da narediti samoplačniški pregled.
Jaz sem ravno decembra želela malo preskočiti vrsto s samoplačniškim pregledom, pa mi v končni fazi ni bilo treba, je pa sestra omenjala cifro 48 eur za posvet (in upam, da je vštet tudi pregled krvi).
Za kakšnega drugega privat tireologa pa ne vem. Obstaja pa tudi društvo Metuljčica, ki združuje bolnike s ščitnico, poišči njihovo spletno stran in mogoče dobiš tam kakšno idejo. Sicer pa tudi tu na mon-u svetuje dr. Pirnat (ki dela na Polikliniki) in mogoče vprašanje zastaviš kar njemu, pa bo za začetek celo zastonj 🙂

Zdravnik za ščitnico je tirolog.
Vprašaš pa lahko na forumu

http://med.over.net/forum5/list.php?135

ne znam anrediti aktivno

Hmmmm, potem sem šla pa k napačnemu zdravniku:) Od mene so namreč pri neki bolezni pisno zahtevali, da prinesem izvide tireologa.
Hecam se. Valjda sem šla takoj na gugle in ugotovila, da nekateri pišejo tirolog, nekateri pa tireolog. Torej imava obe prav?

Meni na izvidih piše tirološka ambulanta se pravi je po moje tirolog. možno je pa tudi tako.Tako da imamo potem obe prav in se ne bovi kregali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close