Tipi, ki nosijo bel pas
Če bi bila dlaka okras, ne bi rastla okoli riti.
Glej, to o nekem odporu je zgolj samo tvoja lastna teorija, nič drugega. Enako, kot v podobnih debatah prepričuješ nasprotnomisleče, da bežijo pred nečim.
Očitno dobršen del žensk ne deli tvojega mnenja o kosmati moški energiji, sicer ne bi imele depiliranih tipov doma.
Glej, to o nekem odporu je zgolj samo tvoja lastna teorija, nič drugega. Enako, kot v podobnih debatah prepričuješ nasprotnomisleče, da bežijo pred nečim.
Očitno dobršen del žensk ne deli tvojega mnenja o kosmati moški energiji, sicer ne bi imele depiliranih tipov doma.[/quote]
Kdo pa pravi, da so dlake okras ?
Imajo določeno funkcijo in depiliranje je nasilje nad kožo.
Če ženske ne delijo mojega mnenja, pa je meni čisto vseeno.
Pa čeprav ne vem kakšnega mnenja, če pa Paco pravi, da nimam svojega mnenja. 🙂
Očitno dobršen del žensk ne deli tvojega mnenja o kosmati moški energiji, sicer ne bi imele depiliranih tipov doma.[/quote]
Kdo pa pravi, da so dlake okras ?
Imajo določeno funkcijo in depiliranje je nasilje nad kožo.
Če ženske ne delijo mojega mnenja, pa je meni čisto vseeno.
Pa čeprav ne vem kakšnega mnenja, če pa Paco pravi, da nimam svojega mnenja. :)[/quote]
Saj jaz se drugač strinjam z Robijem …. samo zanima me če je prepovedal svoji dragi se depilirat ali brit 🙂
oziroma kdaj bo to nardil? 😀 ker nasilja nad drago pa ja nebomo dopuščali mi pravi moški kajne?
Vedno sem trdil, da si prdo, ki spreminja mnenje iz posta v post! Nikoli nisem trdil da nimaš svojega mnenja! Torej LAŽEŠ o tem kar sem napisal.
Tega ne prekličem!
Oglasi se pri meni, pa bova analizirala moje in tvoje poste! brižno jih beležim na zunanjem disku in lahko dokažem da se obračaš po trenutnem vetru. Kar nekaj izbrisanih postov bo dokazalo da si “Kahel Ehjavec” tega foruma!
lol
napisal si da je britje nasilje nad telesom…. torej dopuščaš po svoje nasilje nad svojo drago….
btw si se kdajkoli kjerkoli obril?
potem si bil nasilen do sebe
wtf 😀
lol
napisal si da je britje nasilje nad telesom…. torej dopuščaš po svoje nasilje nad svojo drago….
btw si se kdajkoli kjerkoli obril?
potem si bil nasilen do sebe
wtf :D[/quote]
Seveda je depilacija, pa še posebej epilacija in podobno, nasilje nad kožo.
Že samo britje po obrazu, je za marsikaterega moškega moteče in boleče, zato se uporabljajo razna sredstva, ki kožo razkužijo in zmanjšajo občutljivost.
Kar nekaj žensk je opustilo nasilno depilacijo zaradi težav s kožo. Seveda pa proizvajalci še naprej vsiljujejo svoj bolan “ideal”, da ne izgubijo strank in profita.
Pa, če si se že tako obregnil v to nasilje, ti naj povem, da smo vsi nasilni do sebe in telesa, ne le do kože. Na primer vztrajanje v nekih prisilnih držah in posledično vedno več težav s hrbtenico ali zapestjem, je prav tako posledica nasilja.
Pa nalivanje z alkoholom, pa prenažiranje…..:)
Vedno sem trdil, da si prdo, ki spreminja mnenje iz posta v post! Nikoli nisem trdil da nimaš svojega mnenja! Torej LAŽEŠ o tem kar sem napisal.
Tega ne prekličem!
Oglasi se pri meni, pa bova analizirala moje in tvoje poste! brižno jih beležim na zunanjem disku in lahko dokažem da se obračaš po trenutnem vetru. Kar nekaj izbrisanih postov bo dokazalo da si “Kahel Ehjavec” tega foruma![/quote]
Kakšna čast. A knjigo tudi misliš napisati ? 🙂
Si siguren, da bo dovolj placa na disku.
Ali je bolje, da začnem šparati pri svojih komentarjih. 🙂
Tega ne prekličem!
Oglasi se pri meni, pa bova analizirala moje in tvoje poste! brižno jih beležim na zunanjem disku in lahko dokažem da se obračaš po trenutnem vetru. Kar nekaj izbrisanih postov bo dokazalo da si “Kahel Ehjavec” tega foruma![/quote]
Kakšna čast. A knjigo tudi misliš napisati ? 🙂
Si siguren, da bo dovolj placa na disku.
Ali je bolje, da začnem šparati pri svojih komentarjih. :)[/quote]
Naka ne šparaj pri komentarjih, saj boš še večim dokazal da si bebec!
Knjige ne bom izdal, nisi je vreden! Dokazal pa ti bom vse svoje trditve, če bo to potrebno!
Še vedno trdim da si moderatorska sramota na MON-u!
To počneš? Zakaj pa to? Saj pa je vse shranjeno na MON-u.
Zakaj pa ti je Robi takšen “trn v peti”? Kakšno mnenje pa imaš o njem?[/quote]
toliko o metanju biserov med prašičke ☺
zdej smo ga pa najebal par naslednjih tem, da bo Paco dopovedal še vsem šlampastim članom ☺☺
Naka, “ljubica”, Na MON-u nekatere teme in zapisi niso več vidni! Napačno si informirana.
O Robiju sem svoje mnenje povedal in ti to dobro veš.
Mnenje o njem imam slabo. Govorim o moderatorstvu in prilagajanju mnenj po “vetru”!
Ampak tebi tako ali tako, ne bo nikoli jasno zakaj.
Naka, “ljubica”, Na MON-u nekatere teme in zapisi niso več vidni! Napačno si informirana.
O Robiju sem svoje mnenje povedal in ti to dobro veš.
Mnenje o njem imam slabo. Govorim o moderatorstvu in prilagajanju mnenj po “vetru”!
Ampak tebi tako ali tako, ne bo nikoli jasno zakaj.[/quote]
Seveda mi ne more biti jasno zakaj, če tega ne poveš. Torej, zakaj daješ temu takšno težo. Zakaj ti je tako pomembno. Pomembno tako zelo, da si celo shranjuješ te “pogovore”. Od kod toliko obsojanja in posledično slabe volje zaradi komentarjev. Zakaj misliš, da bi moral biti moderator drugačen, in zakaj te ravno pri Robiju moti, če si prilagaja mnenja po “vetru”, ker si jih kar dobršen delež ljudi, pa verjetno si za vsakega ne shranjuješ oz. ne beležiš pogovore, besede, ki jih izgovorijo…
Torej, zakaj toliko sovražne nastrojenosti ali vsaj jeze, pri tebi?
Veliko mi pomeni, da ga nisem “usral”, ko sem trdil, da si najslabša solucija od vseh moderatorjev. Vsakodnevno se dokazuješ sam! Zakaj te Primož še drži “pri življenju”, pa ne bom nikoli razumel.
Podkupovanje, žlahta, Primoževa slepota?? Samo ugibam lahko.
Sam se potrjuješ vsak dan!! Ne samo meni.[/quote]
Ti se prav tako potrjuješ. Ne samo meni.[/quote]
Razlike v potrjevanju ne boš nilkoli dojel.
Vedno boš ostal bebec in protežiranec.
Pravzaprav me zanima relacija Robi – Primož.,
Pri tebi je Primož izgubil vse pike, ki jih je imel.
Nič nimam proti moderatorski strogosti, ki jo tudi sam “gonim” na svojem delu foruma, imam pa veliko proti brisanju postov samo pri nekaterih, drugim je pa dovoljeno vse!
Tu si padel na celi fronti!
Bil si in ostal boš nevreden resne debate!
Forum je zaprt za komentiranje.