Tipi, ki nosijo bel pas
Čaki malo, ko greš ti na oralo, daš celega v usta. Pa ne mislim celega, ko meri samo par cm. Ampak celega, ko meri več kot 10 cm.
[/quote]
Ti pa zagotovo opravljaš neko tehnično profesijo? :-)))[/quote]
a si ti še vedno na nivoju človeštva pred 10.000 leti???
bejba je jasno napisala, da se ukvarja s tehniko … s curakom ☺
Je rekel “moj”, da pridi pokazat. Bom poskrbela za kakšno banano. ;)[/quote]
Sam ne jemlji une v akciji … naj bodo še čvrste:-))))[/quote]
sem imel eno, ki je imela fetiš na pasove iz moških hlač
ni bila občutljiva na barvo
ji je pa pasal zmerno nežno s pasom po riti in frači
Končala / šla narazen tako, da je imela v vsaki luknji raje večkrat prepognjen pas kot curaka in bičanje z mokrim pasom od njenih izločkov po riti in frači
In s kakšnim pasom, belim? :)[/quote]
Kolk smo cinični…..[/quote]
emmm .. napačen izraz — kako je patetičen [sup](v množini še sebe vtikaš v podcenjevanje)[/sup]
sploh pa ne ve, da bi bila njegova rada prebičana, ponižana, se počutila ŽENSKO ob descu … pač njena življenskja smola in neodločnost, da ON_eta fu.kn.e pred vrata in se zgoni s pravim descem ☺
In s kakšnim pasom, belim? :)[/quote]
Kolk smo cinični…..[/quote]:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))
Kolk smo cinični…..[/quote]:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))[/quote]
vraš tvojo babnico, kako rada bi, da jo po.f.u.ka zanikrn policaj v uniformi z belim pasom … boš presenečen nad odgovorom … in boš šel za policaja ☺
:) Ma kakšen cinizem neki? :)) Ostanimo pri temi in tema je bil bel pas in njegov pomen, čeprav so nekateri zašli že preveč v druge detajle, tiste pod pasom 😉 :)))[/quote]
Seveda smo zašli tudi pod pas, saj je avtorica tudi to izpostavila in jo mnenja zanimajo.[/quote]
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. 🙂
Seveda smo zašli tudi pod pas, saj je avtorica tudi to izpostavila in jo mnenja zanimajo.[/quote]
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. :)[/quote]
enkrat s pasom prbičaj tvojo piškotarko … boš videl kako jebo.zvn zna vrteti rit med valjanjem testa
Eh, tisto pod pasom je že videla. Njo bolj zanima tisto nad pasom, torej v glavi, se mi zdi. :)[/quote]
enkrat s pasom prbičaj tvojo piškotarko … boš videl kako jebo.zvn zna vrteti rit med valjanjem testa[/quote]
Ne preusmerjaj zdaj pozornosti tja, kamor nimaš vpogleda. Drži se rdeče niti. 😉
Ahhh torej na račun belega pasa in depiliranosti tam spodaj bomo sedaj ugotavljali kdo ma kaj v glavi?
Čez nekaj časa, ko bo sonce posijalo in pridejo ven tipčki z belimi očali bomo pa kaj razpravljali?
Da so….razsvetli me….
Ahhh torej na račun belega pasa in depiliranosti tam spodaj bomo sedaj ugotavljali kdo ma kaj v glavi?
Čez nekaj časa, ko bo sonce posijalo in pridejo ven tipčki z belimi očali bomo pa kaj razpravljali?
Da so….razsvetli me….[/quote]
No, zdaj si odprla osnovno avtoričino vprašanje, ki pa smo ga “obdelali” že na prvi strani takoj na začetku v stilu, da ne bi sodili po videzu, čeprav eni so (kratka obnova zate). 🙂
Da so….razsvetli me….[/quote]
No, zdaj si odprla osnovno avtoričino vprašanje, ki pa smo ga “obdelali” že na prvi strani takoj na začetku v stilu, da ne bi sodili po videzu, čeprav eni so (kratka obnova zate). :)[/quote]
Sem brala od začetka in vem kam smo zašli, me pa moti to, da se tako predalčka ljudi!
Če bi tebi res bilo vseeno, ne bi tako srdito zatrjeval v tej temi, da so ti tipi poženščeni.
Dejstvo je, da ti ni vseeno.[/quote]
A ne smem imeti nekega mnenja o depiliranih moških ?
Dlake so pri moških povezane s spolnostjo zrelostjo, saj začnejo poganjati v puberteti. In zato odpor do dlak predstavlja odpor do same moške energije.
Proizvajalci in ponudniki storitev, ki so povezani z odstranjevanjem dlak, pa seveda depiliranost simbolizirajo kot ideal.
Kakšen denar ?
Forum je zaprt za komentiranje.