Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tip je v vezi, menjava ljubice

Tip je v vezi, menjava ljubice

Oj, za kaj si sploh vrata odklenila, bila si na dnu in praznil se je na tebi? Mogoče bi morala bolj sodelovat, in bi bila vsaj zadovoljena in bi ti njega izkoristila? Po m9he ni težava kdo s kom. Bolj to, da ti ne delaš na sebi, da se ti to dogaja. Začni skrbet za sebe. Redna prehrana, obroki na uro, pospravi stanovanhe. Nauči se kuhat. Boš začela privlačit drugačne tipe. Več osebno.

Samskega si najdi, pa ne boš imela teh težav kako lahko. Če se hoče, se vse da. Pa ljubi bog ženska, nehaj bit ljubica, če bi ti na koncu pristala z njim, bi on tebi delal enako.

Ha ha ha, otrokom bi ti razkrinkala? Super, kar daj.Potem pa se pripravi na pekel od življenja. Ti pišem kot poročen moški. Lahko bi rekel, da sem se prepoznal v tem. Dokler ženska dava noge narazen tako dolgo se praznimo. Pa nismo samo moški taki, precej poročenih žensk išče afere na raznih Twoojih, Badoojih, Tinderjih. Moški je lovec, ženska je plen. Pa ni nič narobe z mojo žensko, kot ene pravite, da doma ne dobimo. Lahko dobiš vsak dan, vsak večer. Ampak rabiš več, vedno več, raziskuješ, eksperimentiraš. Danes obstajajo že aparati z dvojno sim kartico, ni treba nositi dveh aparatov. Tudi indentiteta ni ravno nek problem, vsaj meni. Pod krinko sem lahko Jože, Dejan, Jure. Najameš vozilo, greš v drug kraj in ni šans, da te izsledijo.
Vsaj jaz se kar hitro zaštekam s puncami, pijača ali dve, sprehod in v večini primerov se konča a zadnjem sedežu mojea vozila. Pa ne da bi se hvalil, takšna je pač realnost. Bolje da se kurbamo, kot pa streljamo. Make love, not war.

Pri Arabcih in Afričanih je to normalno.

V eni mali Sloveniji se te bo hitro prepoznalo in izluščilo, ti ne pomaga niti rent a car in fake identitet – ker bo začelo robe zate zmanjkovat. Razen, če pleniš po najstnicah.

Če bi bil doma seks 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nebo drugje iskal
[/quote]

Sploh ni res, da če bi bil doma seks 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nebo drugje iskal. Zakaj bi kot anonimen lagal? Eni moški tudi tako delujejo. Včasih se mi zdi, da tudi stanje “doma je vse ok” ni najboljše.

Sploh ni res, da če bi bil doma seks 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nebo drugje iskal. Zakaj bi kot anonimen lagal? Eni moški tudi tako delujejo. Včasih se mi zdi, da tudi stanje “do
ma je vse ok” ni najboljše.
[/quote]
Preveč časa,nezadovoljstvo pa drugje iščete.
Od kje vam čas poleg službe otrok,in žene iskati druge ženske in se z njimi ukvarjati?

Tipa je treba zaprežt in ga gnat ko vol, da nima cajta na neumnosti razmišljat. Iz denernice mu je treba debar potegnit iz telesa pa dušo. Pol pa naj gre drugam jajca praznit, če utegne.

Pejt do njegove žene, obrazloži situacijo in se zmenita, da ga dobiš nazaj.

Lepo te prosim. Takšni vedno najdejo kakšno žrtev. Da je med 4 milijardami ne bi našel? To je utopično. Tak bolnik bo že naštudiral taktiko, če ne drugače pa bo zatajil svojo ženo. Sicer je pa moje mnenje, da je vedno kriv zaseden. Le on je odgovoren svoji prtnerki/partnerju, ne nek tuj človek. Jaz bi varanje zamerila zgolj svojemu možu, ne njegovi ljubici. Ker ona meni ni nič in me zanjo ne briga, mož pa mi je obljubil zvestobo in je odgovoren za našo družino. Mi je zanimivo to konzervativno poboznjakarsko prelaganje odgovornosti vedno na ženske. Ženska je kriva če vara, prav tako pa tudi če moški njo vara ali z njo vara. Izgubljena igra že na začetku. Imate moški res tako malo pameti in razuma, da je za vse odgovorna ženska? Si tako malo zaupate? Ste take mevže?
[/quote]

drži!

Prav je da taki tipi obstajajo.
Vidi se kakšne glupe, lahke kurbetine ste ženske.
Nobena nima več pameti kot kura.

Še en impotenten zafrustriranec.

Čaki mal, kako enim tipom to uspe? To bi ti morala povedat nam in ne obratno? Kaj si videla na njem? Ej punce a veste kolk je samskih nedolžnih moških. Očitno vse hočejo unega enega vse istega pol je pa to tko. Unga simpatičnega Frančka pa še opazila nisi?

Odgovor na objavo uporabnika
Martina LLM, 16.11.2020 ob 23:18

Tip, 41 let, v vezi z žensko, s katero imata dva otroka. En že polnoleten, tamala 14 let, družinski pes. Hiša, sicer od njenih tastarih, ampak bo njena, prej ali slej….. Služba, dnevne, nočne…..ves čas druge ženske. Pred tremi leti sem jaz zaključila z njim, sem ga spregledala. Ni minilo en mesec, je bila druga. Drug konec SLO, hribi, Instagram, fb…… Prepričana sem bila, da se je morda ločil, ker mene je skrival, na začetku ne, potem vse bolj….imel celo dva telefona. Zbrisati sem morala vse slike, blokiral me je povsod, zbrisal vse svoje socialne profile, ustvaril nove. O meni govoril laži……noro res. Mislila, da se je spremenil…..pogledam na insta njo, novo……ni več slik, ni več ljubezni? A še vedno pa hodi k njej. …ista zgodba kot z mano. Potem ko me je spravil na dno, se je prišel še nekajkrat spraznit, potem odšel domov k “ženi”, pa k novi ljubici……zbledelo vse, vse obljube…..Kako enim tipom to uspeva? Kaj je z ženo? Res ne ve?

Zelo znano. Kot bi jaz pisala. Žena ve. Nebo se ločila. Njemu pa to paše da lahko živi dvojno. Ne razumem ali ti res pomeni na ven da se vidi kao Happy family? On pa nebo šel ker ima vse ona čeprav plačuje kredit on. Tako je to en od drugega imata korist. Vem za eno ko pravi pa čeprav vara in ona in on. Druge ga nebodo imele čeprav ni ljubezni.

Čakaj, vedela si, da je poročen in dopustila,  da se je kot praviš prišel izpraznit k tebi… pa ženske,  kaj je z vami no… a imate res tako nizko samopodobo in nasedete obljubam…. in zdaj še jokaš za takim tipom…

Žena mogoče celo ve, ampak bo naredila vse, da bo navzven lepo izgledalo. Poznam tak primer.

Ti pa glavo gor, prekini vse stike z njim in pojdi naprej. Pri naslednjem pa le ne nasedi vsem obljubam.

Kako za vraga se vam da!? Če želiš res kvalitetno partnerstvo, imaš dela še pa še – da si vedno urejena, da je hiša urejena, da so otroci poštimani, da jim nič ne manjka, da ste kot družina aktivni skupaj, se družite ib zabavate, da kvalitetno skuhaš in možu nameniš dovolj pozornosti, da poskrbiš kvalitetno zase, svoje potrebe in nego, izobraževanje, napredovanje, vse cilje in želje… meni se zdi, da kljub vsem trudu, mi vsak dan zmanjka vsaj nekaj ur za vse kar bi rada počela, če nič drugo za še kakšno knjigo prebrat v miru ali poslušat dobro glasbo, da bi si pa na glavo nabila še enega ljubimca??? Ma ne pade mi na pamet, pa da je Brad Pitt! To pove le kako nekvalitetno živite in si ne znate zapolniti življenja s kvaliteto. Za kvalitetne odnose je treba vložiti čas in energijo, nemogoče je še eno vezo vzporedno kvalitetno furat in imet vse to tako kot mora bit. Torej je vse skupaj zelo zelo švoh. Velja za m in ž. Razmislite ali se ne bi morebiti raje posvetili sebi in nekaj naredili iz svojega življenja. Pa če se gre za seks, se izobraževali in dodatno brusili svoje veščine s svojimi partnerji?

Sem imela opravka s takimi, samo so oni pristali na dnu, ne jaz. Zdaj pa zvesti ženi, je tudi ona dobra, če ni druge. Žene se držijo zaradi denarja njenih staršev, ker so sami nesposobni in si ego nabijajo okoli. Navadne p….ce.

In kaj kurc to tebe briga? A ga se nis prebolela al kaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Nič nenavadnega, 17.11.2020 ob 07:43

Za to obstajajo dobri razlogi in pri meni je bilo podobno. Partnerko sem imel doma nosečo in ji ni bilo do ničesar. Sedela je in ukazovala kaj naj ji prinesem, ni bilo seksa, ni bilo nič skuhano, skos je bila depresivna, če sem se je dotaknil je rekla “ne zdaj”. Pa sem najdel tri naenkrat online. Prve tri ko so pisale. Bile so mahnjene na keš. Ena izmed njih tudi poročena z otroci in sem jim finančno pomagal v zameno za seks. Sčasoma sem se zaljubil in je najmlajša tud zanosila. Pač moški rabi seks. Danes imam z njo dve hčerki, bivši pa plačujem minimalno preživnino. Ni mi žal za nič.

Smet

ne vem, zakaj obsojate ženske, ki so ljubice.

ponavadi so to ženske, ki so osamljene, razočarane, pa so vesele nekoga, ki jim posveča svoj čas, baje tudi svojo ljubezen. in le redke so take, ki so se odločile biti ljubice, ponavadi jim je možakar obljubil, da bo zapustil svojo ženo, ampak je ne more takoj, zaradi otrok, ali pa ves čas išče neke izgovore.

ko ga ima ljubica dovolj, pa gre k drugi. saj je dovolj takih. pa ne kurb, kot jim nekateri govorite, ampak osamljenih, razočaranih žensk, ki si ne želijo drugega, kot ljubezni.

Kaj vsi samo obsojate? Ljubčki in ljubice obstajamo zato, ker nam tako paše! Za vsako stvar morata biti dva in oba vesta v kaj se spuščata. Tisti, ki ste prevarani pa malo po sebi povrtajte in se vprašajte, kje delate napake, da smo mi postali ljubčki in ljubice.

haha ko to berem ni vprašanje kako njemu to uspeva ampak zakaj si ti njega izbrala. Odgovor je preprost zenskam je všeč izkušeni tipi, top videz, izgled, visok status, visoka plača in vse bi rade te tipe. Zove se hipergemija. Medtem ko imajo ti tipi na razpolago celi deiting trg 100%, pa ostale moške igrnorirate in za vas niso zadosti dobri. Ti tipi pa to vejo in izkoriščajo priloznosti, ker točno vejo da lahko vsak teden drugo dobijo.  Tako zato si ti njega izbrala. Skratka zenske z nizko samopodobo in brez ustrezne očetovke vzgoje padajo na te fore in so v zivljenju zgubljenje. Ne poznajo kaj v zivljenju hočejo, in pri 20, 30, 40 samo zurajo, se dajejo dolj z temi tipi, kar je za trenutek ko so intimne super ali po tem se počutijo na dnu ker ne morejo obdzati teh tipov. In končajo brez dolgoročnih zvez ter večina časa nesrečne, zalostne, zgubljene.

Tudi če ti povem kaj moraš narediti, je moja izkušnja, da neboš poslušala in nadeljevala svojo vedenje. Vprašaj se kaj je resnično namen tvojega zivljenja je to kaj sedaj počneš in bo to delovalo ko boš 40, 50, 60, 70 ko neboš več tako lepa da boš privlačila take tipe. Za večina ljudi je srečna druzina tisto kaj je namen zivljenja, ker bodimo realni biti čustveno navezan pri sex in imeti nekoga ki te spoštuje, ima respekt, se lahko zaneseš na njega, je zaupanje,. Ali svoje telo dajeti nekomu, ki te uporablja samo za uzitek in upat da bo kaj več če boš ponavlala svoje vedenje. Za zenske je sex nekaj kaj je zelo lahko dobit. Ali obdrzati moškega, ki ga zeliš pa je nekaj čista drugega. Kolko jaz poznam zadeve večina zensk ima ogromno izkušen z sex prav zaradi teh zadev medtem ko večina moških nima, ker zenske izberejo top 10-20%% moških. Da obdrziš moškega se moreš vesti tradicionalno, imeti respekt, zaupanje, poniznost, imeti čim več zenskih lasnosti (prijaznost, občutek za otroke, kuhanje, hišna opravila), čim manj drame, vzpostaviš določen čustveno navezanost in po 1 in pol do 2 mescih imaš sex. Zagotovo pa si temu tipu ze dala sex po prvi noči ali drugi, zaradi hipergemije. Sedaj pa se obnašaš kot zalizovalec, kaj dela, s kom itd. Odrasti prevzami odgovornost za svoja dejanja, in se premakni naprej, ne nasedaj na te fore. Delaj na svojih zenskih lasnostih ter spusti malo svoj standard, če bi rada bila srečna v zivljenju.

Kaj ma delodajalec s tem ce je uspesen pri zenskah? Morda napredovanje v prodajnika pa ne vec nocne stancat

ko si bila z njim , si tudi ti vedela , da je poročen ….. pa si bila pač ego in to ignorirala …. ko pa si sama pristala v isti situaciji , to , da si postala pač odveč , si pa kar naenkrat spoznala pravičnost , čustva itd ….. bulllshit …. kar si kuhala , si samo dobila servirano 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close