Tip je v vezi, menjava ljubice
Tip, 41 let, v vezi z žensko, s katero imata dva otroka. En že polnoleten, tamala 14 let, družinski pes. Hiša, sicer od njenih tastarih, ampak bo njena, prej ali slej….. Služba, dnevne, nočne…..ves čas druge ženske. Pred tremi leti sem jaz zaključila z njim, sem ga spregledala. Ni minilo en mesec, je bila druga. Drug konec SLO, hribi, Instagram, fb…… Prepričana sem bila, da se je morda ločil, ker mene je skrival, na začetku ne, potem vse bolj….imel celo dva telefona. Zbrisati sem morala vse slike, blokiral me je povsod, zbrisal vse svoje socialne profile, ustvaril nove. O meni govoril laži……noro res. Mislila, da se je spremenil…..pogledam na insta njo, novo……ni več slik, ni več ljubezni? A še vedno pa hodi k njej. …ista zgodba kot z mano. Potem ko me je spravil na dno, se je prišel še nekajkrat spraznit, potem odšel domov k “ženi”, pa k novi ljubici……zbledelo vse, vse obljube…..Kako enim tipom to uspeva? Kaj je z ženo? Res ne ve?
Ko si že videla kako te je spravil na dno, lagal in delala ne vem kaj še vse, potem si pa še dopustila, da je večkrat prišel k tebi, da se je, kot si sama napisala “spraznil”?
Veš kaj se človek vpraša? Kaj je narobe s tabo. A res ne gojiš nobenega občutka lastne vrednosti,da nisi prekinila odnosa takoj, ko si videla kam pes taco moli? Jezna si lahko samo nase, ker si si bolečine, ki jih čutiš sama pridelala s svojo naivnostjo, “neumnostjo”, nesamozavestjo …
Ta moški ni samo pokvarjen, ta moški je moten. Normalen človek se tega ne gre. Zgubiti bo moral vse, da bo za nekaj časa dober. Ampak potem bo s časom spet začel iskati nove žrtve. Ženska pa zanga ni subjekt, je samo objekt, kot vsak stol ali omara v vaši hiši.
Dejstvo je, da si na nek način na njegovi ravni, pa če si to hočeš priznati ali ne. Če dopuščaš, da nekdo dela s teboj kot opisuješ, da je ta moški, je tudi s teboj nekaj zelo narobe.
Na višjo raven pa se lahko spraviš le, če začneš ceniti samo sebe in ne dopuščaš, da si nekdo, ko nemočna ležiš na tleh, ob tebe briše zelo umazane čevlje. Ker točno tako je ta moški delal s teboj.
Zapomni si. Nekateri moški lahko spijo s teboj, ti v uho med sexom šepetajo najlepše stvari, pa si za njega ena sama smet. Pametna, zrela, močna, duševno zdrava ženska takšne moške hitro prepozna in jim takoj pred nosom zapre vrata svojega življenja.
Za to obstajajo dobri razlogi in pri meni je bilo podobno. Partnerko sem imel doma nosečo in ji ni bilo do ničesar. Sedela je in ukazovala kaj naj ji prinesem, ni bilo seksa, ni bilo nič skuhano, skos je bila depresivna, če sem se je dotaknil je rekla “ne zdaj”. Pa sem najdel tri naenkrat online. Prve tri ko so pisale. Bile so mahnjene na keš. Ena izmed njih tudi poročena z otroci in sem jim finančno pomagal v zameno za seks. Sčasoma sem se zaljubil in je najmlajša tud zanosila. Pač moški rabi seks. Danes imam z njo dve hčerki, bivši pa plačujem minimalno preživnino. Ni mi žal za nič.
Kako pa enim ženskam uspeva, da so ljubice in da so žene varalicam? To so ženske, ki tako hrepenijo po ljubezni, da požrejo vse, to so ženske, ki se tako bojijo ljubezni, da kljubovalno zaprejo srce in govorijo da itak hocejo samo ljubcka.. skratka- to so ženske ki nimajo pojma kaj je ljubezen in počnejo neljubeče stvari. Zato pristanejo s tipom, ki tudi ne ve, kaj je ljubezen in počne neljubeče stvari. Tale vec ženskam hkrati.
Biti ljubica, biti varalica in biti žena varalici kaže le kup skritih bolečin iz mladih let, ki so raje zakopane pod skalami kot pa da se soočijo z njimi in gredo naprej po pošteni poti.
Tak je moteni narcisoidni sociopat . To ni za takega nobena “kazen”, ga tako dejanje razkrinkanja samo dodatno podkuri, postane maščevalen, če ga “razkrinkaš”. se ga ne boš otresla. Boš sebi naredila pekel življenja, ne njemu. Samo čimdlje in se ne ukvarjat postfestum s takim.
Bi bilo pa zanimivo vedet, kaj ženske namagneti k takemu -samo to, da jo je z mednožnikom znal dobro obdelat in leporečit, dobit na lepe prirejene besede, da on dobi svoj plen? Še en dokaz več, da je moten.
O mater, taki bi ša morali enkrat v življenju z nosečniškim trebuhom doživet vse hormonske vzbrste, na katere ne moreš imet vpliva v tistem času in vse ostalo. Pa da ti eden tamalega, ko ga imaš not, neprestano dan za dnem “buta” s tičem v glavo. Žal – zanalašč tako primitivno napisano, ker si zaslužiš. Ti si ne zaslužiš bit preproduktiven, ker ne zmoreš inne znaš prevzeti odgovornosti posledic svojega jebanja iz nagona.
in se boš zagotovo spet foukaril naokoli spet z drugimi, ko bo sedajšnja zate spet nemogoča. Ponavljalni vzorec. Ko te zaljubljenost mine, ker ljubezni in spoštovanja ne zmoreš dati od sebe, greš po novo žrtev. Temu se reče misliti in funkcionirati s spodnjo glavo. In še to: očitno imaš fetiš na to, da plačuješ za seks.
Tak je moteni narcisoidni sociopat . To ni za takega nobena “kazen”, ga tako dejanje razkrinkanja samo dodatno podkuri, postane maščevalen, če ga “razkrinkaš”. se ga ne boš otresla. Boš sebi naredila pekel življenja, ne njemu. Samo čimdlje in se ne ukvarjat postfestum s takim.
Bi bilo pa zanimivo vedet, kaj ženske namagneti k takemu -samo to, da jo je z mednožnikom znal dobro obdelat in leporečit, dobit na lepe prirejene besede, da on dobi svoj plen? Še en dokaz več, da je moten.
[/quote]
Joj, babe. Eno psihoanalizo si prebrala na netu, zdaj je pa vse psihopat pa sociopat, ane?
Lej, sociopatom dol visi da poflodrajo eno nepomembno forumsko terciarko brez življenja in otrok. Sociopati bodo raje dosegli to, da bo takale terciarka za njih volila na naslednjih volitvah. Kapiš?
To, če jo je nek pofukelj poflodral ne pomeni nič. Dedc ima pač sfalirano življenje in mračnjaško ženo, ki ni uspela zgraditi pristne zveze. Definitivno je tudi zamižala na en uč ko ga je ženila
Pa nehite si domišljevat, da so vaše celulitaste postave tko pomembne, da vas boso psihopati lovili. Oni drmajo mlade pa lepe. Hunter Biden je ene par takih napičil, da so bli vsi kar jezni. Pol je pa foter, Joe Biden, vse skupaj skril in potlačil tiste babe v dno, ker marsikatera je bila polnoletna. Take drmajo psihiči, ne pa vas tle.
In ti se pri tej zgodbi sprašuješ, kaj je z ženo, če res ne ve… Kaj pa, ko bi se vprašala, kaj je s takimi kurrbami kot si ti, ki se kurrbajo s poročenimi kurrbirji (pa pri tem dobro vedo, da je njihov kurrbir poročen)? Kaj je pa z vami? Nimate nič samospoštovanja?
[/quote]
Brez primitivnosti. Malo kulture, prosim.
Avtorica, to so moški z osebnostnimi motnjami. Najbrž narcisisticna ali mejna osebnostna motnja. Takšni potrebujejo neprestano potrjevanje, hkrati pa niso sposobni prave čustvene bližine, zato so promiskuitetni, imajo kratkotrajne zveze, če pa se poročijo, nikoli niso zvesti oz so šele na stara leta, ko ne morejo več. Ponavadi si narcisi oz MOM-ovci tudi za partnerja izberejo nekoga z osebnostno motnjo, saj ga nekdo s pospravljenim podstrešjem ne bi mogel dolgo prenašat. Zato ti za njegovo ženo ni potrebno skrbeti. Drug drugega si zaslužita. Ti pa naredi črto, naj te bivši več ne obremenjuje in normalno zaživi z nekom uravnovešenim.
In zakaj si se sploh šla kaj z njim?
Mislim, da moramo osebnostne probleme reševati najprej pri sebi.
Če ne bi bilo takih, kot si ti, bi ta izmeček ne imel materiala za svoje početje.
[/quote]
Lepo te prosim. Takšni vedno najdejo kakšno žrtev. Da je med 4 milijardami ne bi našel? To je utopično. Tak bolnik bo že naštudiral taktiko, če ne drugače pa bo zatajil svojo ženo. Sicer je pa moje mnenje, da je vedno kriv zaseden. Le on je odgovoren svoji prtnerki/partnerju, ne nek tuj človek. Jaz bi varanje zamerila zgolj svojemu možu, ne njegovi ljubici. Ker ona meni ni nič in me zanjo ne briga, mož pa mi je obljubil zvestobo in je odgovoren za našo družino. Mi je zanimivo to konzervativno poboznjakarsko prelaganje odgovornosti vedno na ženske. Ženska je kriva če vara, prav tako pa tudi če moški njo vara ali z njo vara. Izgubljena igra že na začetku. Imate moški res tako malo pameti in razuma, da je za vse odgovorna ženska? Si tako malo zaupate? Ste take mevže?
Igračkanje s čustvi je podobno minskemu polju. Če greš dovolj daleč, tvegaš, da naletiš na mino. In taki jebiveterčki jo enkrat v življenju nabašejo. Pa gre vse v luft.
Ne podcenjevat globoko prizadete ženske, sploh če jih je več. Skoncentrirana negativna energija ima izjemno rušilno moč. Zamera, jeza…mislite, da če vas kdo z gnevom prekolne, da ne bo posledic? Mhm, kar počakajte.
Nekje enkrat v življenju poravnaš dolg na tak ali na drugačen način. Če ne ti pa se lahko vrne preko otrok, še najraje hčerke.
Jaz bi se najprej na tvojem mestu samo sebe vprašala, zakaj imam tipa, ki je že v zvezi!
Pismo rosno, a nimaš najprej sebe rada, potem šele druge?
A nisi ti kraljica?
A si že slišala, da se je tip ločil in preselil k drugi? Zelo, zelo redko.
Tipi pač radi namakajo v rožice okoli in okoli in to delajo brez čustev.
Če hočeš biti srečna v nesrečni zvezi ne nakladaj tu gor in se vzami malo v roke!!!
Forum je zaprt za komentiranje.