Tip je v vezi, menjava ljubice
Ljudje (moški in ženski spol), ki to počnejo, kot počne on so navadne smeti. V njih prevladuje egocentričnost, kronično laganje, pohota, manipuliranje, žlehtnoba, varanje sebe in drugih itd. Nekje tudi tiči kakšen razlog ali več zakaj to počnejo.
(Sedaj pa morda nekoliko manj popularno mnenje…)
Nekdanja ljubica, ki pa to piše pa je točno vedela, da je on zaseden in se veselo praznila z njim in omogočila njemu varanje z njo. Zanimivo je…Sprašuje se kako je to možno, da se dogaja in kako lahko to posamezniki počnejo. Sama pa se je pustila izkoristiti in sodelovala pri prevari. Waw ljudje božji.
Taki jebivertrcki so taki postali, ker so doma gledali “mamico”, ki je ali varala ali “tolerirala” varanje. Posledicno so vecinoma tudi svojo prvo spolno izkušnjo imeli z prasičko, ki se je le poigrala z njimi in jih s tem tudi dokončno ovekovecila glede nadaljne smeri njihovega delovanja z drugimi zenskami, ki jih bodo kaznovali za grehe teh dveh prvih zensk v njihovem zivljenju. Za vse ostale, cetudi hčerke nimajo čustev. Pac izrojen um ki se ne zna ali noce vrnit na zdravo pot.
Folk ki vztraja v slabih vezah se sploh ne zaveda kaj delajo svojim potomcev in kaj na podlagi tega iz njih nastaja- umsko custveni kriplji ki so jim drugi ljudje le igracke na igriscu zlojenih odraslih.
Glej, dejstvo je, da z nobenim vpletenim ne more biti vse ok. Normalni, čustveno stabilni ljudje s pospravljenim podstrešjem ne varajo, ne vztrajajo v zvezah z nekom, ki jih vara, in se ne zapletajo z zasedenimi. Vsak, ki počne karkoli od zgoraj naštetega ima slabo samopodobo, če pa gre za nek vzorec v njegovem življenju pa zelo verjetno tudi osebnostno motnjo. Ni pa prav, da skušajo nekateri (kar je bila praksa precejšnji del zgodovine) vso krivdo žaliti na ljubico. To je samo slepljenje, slepljenje moškega, ki tako odgovornost za svoja dejanja zaradi svoje čustvene nezrelosti preloži na ljubico (seveda mnogi tudi na ženo) in slepljenje žene, ki tako lažje nadaljuje v patološkem odnosu (ker ni bil kriv njen mozek, ampak ga je ta hudobna pr…, k…, čarovnica zapeljala in hotela uničiti družino), saj se z nekom, ki je tak egoist, da za par f. kov ogrozi svojo družino, pač ni moč iti partnerske zveze, a ne? Lažje je torej, da poiščemo tretjega krivca, potisnemo glavo v pesek in igramo predstavo dalje. In tako funkcionira vsaj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} parov.
Jaz bi se najprej na tvojem mestu samo sebe vprašala, zakaj imam tipa, ki je že v zvezi!
Pismo rosno, a nimaš najprej sebe rada, potem šele druge?
A nisi ti kraljica?
A si že slišala, da se je tip ločil in preselil k drugi? Zelo, zelo redko.
Tipi pač radi namakajo v rožice okoli in okoli in to delajo brez čustev.
Če hočeš biti srečna v nesrečni zvezi ne nakladaj tu gor in se vzami malo v roke!!!
[/quote]
Takle je to. Poznam primer ko je ena punca taka da si zbira samo zasedene moške že od nekdaj. Zmeraj je komu ljubica. Zakaj je temu tako? Nima samozavesti pa ne samo to. V resnici vemo kam pes taco moli. Strah jo je v resnici veze(resne da se ve) in imela bi nekoga za kdaj in kdaj ker očitno jo potreba matra. Priznat noče da je neresna in se skos zmotava kako resnicih moških ni in laže vsem, sebi najprej. To pa še ni vse. Se je kasneje izvedelo. Njena mama je namreč spala s poročenim moškim in njo rodila. Kaj hočem povexat
Ne reče se đabe JABOLKO NE PADE DALEČ OD DREVESA. Se pravi mati je bila z zasedenimi, ona naprej fura isto. Njena hči bo verjetno isto.
Ti si pa itak pokvarjen. V prvi vrsti so tvoje sexualne potrebe, pa ženska, da je tiho in dela. Pri takšnem kot si, močno dvomim, da ti je ta tretja tudi ok. Kaj če bo zbolela in nekaj mesecev ne bo mogla imeti spolnih odnosov, si boš spet našel druge tri na internetu?!
Veš kaj, tvoja prva žena je lahko vesela, da si odšel, še ve verjetno ne kako zelo.
Pa preberi si kaj altruističnega na temo odnosov, da boš videl, da je odnos veliko več kot spolnost, če si sposoben to dojeti zaradi tvojega otrdelega srca.
Lepo te prosim. Takšni vedno najdejo kakšno žrtev. Da je med 4 milijardami ne bi našel? To je utopično. Tak bolnik bo že naštudiral taktiko, če ne drugače pa bo zatajil svojo ženo. Sicer je pa moje mnenje, da je vedno kriv zaseden. Le on je odgovoren svoji prtnerki/partnerju, ne nek tuj človek. Jaz bi varanje zamerila zgolj svojemu možu, ne njegovi ljubici. Ker ona meni ni nič in me zanjo ne briga, mož pa mi je obljubil zvestobo in je odgovoren za našo družino. Mi je zanimivo to konzervativno poboznjakarsko prelaganje odgovornosti vedno na ženske. Ženska je kriva če vara, prav tako pa tudi če moški njo vara ali z njo vara. Izgubljena igra že na začetku. Imate moški res tako malo pameti in razuma, da je za vse odgovorna ženska? Si tako malo zaupate? Ste take mevže?
[/quote]
Pobožnjakarsko prelaganje odgovornosti? Kje si pa to našla?
Jaz sem samo napisal to, za čimer tudi v mojem zasebnem življenju – za lastna dejanja in odločitve smo odgovorni mi sami in tudi posledice nosimo mi sami.
Kolikor sem razbral, je opazila n znakov, ki so kazali na probleme z njim, a je kljub temu vztrajala v odnosu, dokler ji pač ni počilo. Imela je torej indice, ki bi jih lahko preverila in se odločila drugače pa jih ni preverila…
On že ve zakaj je tako. V mojem primeru ljubica ve, da imam familjo in pali na mene že dobrih šest let. Po glavi ji gre samo to kdaj jo bom nafilal, ker se ji meša ko sexama. Res je, da je še mlada in ima še čas za otroke. Ko ji rečem, da lahko gre, se še bolj zalima na mene. Pa da ne bo pomote, doma je vse tipi top, sex 101 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Nihče ni porinjen na stranski tir. V kolikor se to konča in vem, da se enkrat bo, bom prevzel vso odgovornost za nastalo situacijo. Pa ne fantazirati kako si lahko tak. Če ljubici to ne bi bilo všeč bi že zdavnaj šla. Mejte se radi.
Noben od vas se nima rad, zato v prvi vrsti upostevaj svoj lsstni nasvet. Ce bi se imel res rad, posledicno ne bi bil zmozen pocet kar pocnes. Vse lazi vsa skrivanja so custvena zloraba do zene. In ljudje ki se imsjo radi ne zlorabljajo drugih, na noben nacin. Ker to pac ni sestavina ljubezni ane. Ampak vsralice se radi samozmanipulirate ksko imate radi sebe pa zeno.. smpak dejanja, dokazi, govorijo resnico.
Noben od vas se nima rad, zato v prvi vrsti upostevaj svoj lsstni nasvet. Ce bi se imel res rad, posledicno ne bi bil zmozen pocet kar pocnes. Vse lazi vsa skrivanja so custvena zloraba do zene. In ljudje ki se imsjo radi ne zlorabljajo drugih, na noben nacin. Ker to pac ni sestavina ljubezni ane. Ampak vsralice se radi samozmanipulirate ksko imate radi sebe pa zeno.. smpak dejanja, dokazi, govorijo resnico.
[/quote]
Zanimiva nova (štajerska) beseda: vsralice
:))))))))))))))))))
Tako je to, če na telefonu na hitro in živčno tipkaš.
Se zgodi tudi meni. 😉
Zanimiva nova (štajerska) beseda: vsralice
:))))))))))))))))))
Tako je to, če na telefonu na hitro in živčno tipkaš.
Se zgodi tudi meni. 😉
[/quote]
zivcno tudi malo ne, tega ni v meni, le tega telefona se nisem vajena hehe.. se nedolgo nazaj sem imela starega na tipkovnico, pa je sel v vecna lovisca..
Forum je zaprt za komentiranje.