Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tinki binki je…

Tinki binki je…

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070619_3100290_60027188.php

no comment (na poljake)

poljaki so se odločili poseči tudi v seznam obveznega domačega branja in z njega črtati klasike ala Dostojevski, namesto njih pa naj bi mladina brala dela pokojnega papeža in podobne cvetke.

---------- le vent nous portera...

… glupost, ki so jo pobrali direktno od nacijev, je seznam homoseksualcev.
In s takimi smo skupaj v Evropski skupnosti, ne pozabite.

katastrofa! kaj se temu folku rola med ušesi?:-(((((

Jaz pa sem vedno imela na sumu, da je Tinki Binki gej… očitno sem imela prav 😉

Ali se starši res tako malo pogovarjamo o homoseksualnosti, le 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} procentov jih o tem govori?

Groza! Zdaj mi je marsikaj jasno.

Pa meni se Tinki Binki sploh ne zdi gej, če pa bi nekdo vprašal, kakšnega spola so, bi rekla da dva fantka in dve punčki. In ne razumem najbolje zakaj bi to kasneje vplivalo na njih?

Mah, če bo pa gej zaradi tega, pa tudi prav. Zagotovo ne moreš nikoli tditi, da izključno zaradi tega. Pa niti se ne bi vprašala zakaj je gej, pač je. Vsak je svoje usode kovač.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Skrajni čas, da mu dobijo kakšnega fejst fanta 🙂

O Poljakih pa ne bi, ker se jim je v zadnjem desetletju kolektivno skisalo še tisto malo zdrave pameti, ki jim jo je socializem pustil. Se mi prav smilijo vsi poljski intelektualci, ki morajo vsak dan poslušati take traparije.

Ampak res, zakaj na pa si to imela na sumu? Že samo dejstvo, da ti vidiš na Tinkiju nekaj, kar sem jaz očitno spregledala, kaže na to, da obstaja tudi verjetnost, da ni gej.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ampak res, zakaj na pa si to imela na sumu? Že samo dejstvo, da ti vidiš na Tinkiju nekaj, kar sem jaz očitno spregledala, kaže na to, da obstaja tudi verjetnost, da ni gej.[/quote]

Hecala sem se. Telebajskov sploh ne gledam, ker mi grejo blazno na živce s tistimi glasovi.

hči, ki je včeraj tole nekje spremljala na tv-ju, je rekla, da zato, ker je imel rdečo torbico. ??? Hudo, moj sin ima pa rdeče čevlje!

:-)))

Ma, res so bedaki. Pa kaj potem, če je imel rdečo torbico, al pa če je gej? Glih tko je bil fleten, kot ostali trije 🙂

Tega se sploh niso spomnili POljaki, o tem so obsežne debate tekle že pred leti v Veliki Britaniji (njihovi “domovini”). Ni prav težko ugotoviti zakaj – pogosto nosi “žensko” torbico, pogosto ga oblečejo v krilce iz tila itd. So what?

Zanimivo se mi zdi to, da ko sem sina vprašala kaj naj bi bili telebajski – punčke ali fantki mi sploh ni znal odgovoriti. So pač telebajski in takšni kot so, so mu všeč … Otroci so pač brez predsodkov.

Ah dejte no, kje ste pa še vidle geja, ki bi na vijoličasto obleko kombiniral rdečo torbico!!!!!

LPTadeja!

Telebajski so otroci, ne? Torej se mi že tako zgodnja delitev na geje in ne-geje zdi ena največjih blesarij. Pa tudi, če bi Tinki Binki bil gej (oz. bo, ko bo odrasel, hihi)! Kaj pol?!

Kakšnih gluposti s(m)o ljudje sposobni!

Good point! :)))

prednisone brand name india prednisone for cheap prednisone 5 mg tablet price
https://prednisonet.online where can i get prednisone
generic prednisone pills prednisone 40 mg daily prednisone 40 mg daily

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close