tina t
Meni je bil zelo všeč hotel Oasis (v kraju Perama al nekaj takega). Kakšne so sobe, sicer ne vem, midva sva bila v bungalovu, in blo je the best, po moje so sobe podobne. Samopostrežnih obrokov sicer nimajo, je so pa obroki zelo obilni in predvsem zelo dobri.
Ta hotel ima svojo plažo, taki mali kamenčki so, mi smo se sončli kar na pomolu (lesenem).
Blizu so trgovina, rent a car, taverne… Je pa ta kraj blizu Benitsesa, kjer maš obilno žurov, pa tud do glavnega mesta ni tak daleč, vozi avtobus, peš pa je kakih 45min.
Za cene pa ti ne znam povedat, to je blo 2 leti nazaj…
Je pa na Krfu zlo fajn, tak da kr pojdi tja! Sva pa midva šla z agencijo Cavallo travel
Mi smo bili lani v Gouviji, v Maltesosu, v lastni režiji; lani ga je tržila tudi Avantura, verjetno ga tudi letos. Je v “centru”, hotelček je mali, nič posebnega, ni pa slab, prijazen lastnik, preveri pri Avatnturi, če želiš.
Zajtrke imajo samopostrežne, samo – samopostrežeš si lahko le skromen izbor… Večerjat pejte pa raje ven! Grčija ni ne extremno poceni ne extremno draga, za večerjo npr. cca 10-15 EUR/glavo v G., +/-, odvisno kaj naročite.
Hojla, Gouvija je hotel tik ob glavni promenadni cesti,tako, da si takoj v središču dogajanja.Zajtrk je samopostrežni, vsak dan enak – šunka, sir,maslo in marmelada.Do prodnate plaže imaš 100 m.V Gouviji je nočno življenje pestro, še bolj pa v Ipsosu.Če rentaš avto (30 € / dan),se splača videt Krf- glavno mesto, Sissino palačo, Sidari s “tunelom ljubezni”, Paleokastritso…Itak je to žepna izdaja otoka, tako da imaš en teden vrh glave časa, da si ga na easy ogledaš.Grški vačer lahko vidiš v lastni režiji (z agencijo je 32 €), piknik z ladjo na deviške plaže in z grškim kosilom na plaži, ki ti ga pripravijo člani posadke je tudi zanimivo doživetje, ker vidiš še cel kup malih krasnih zalivčkov. Če rentaš čoln, je eden od teh zalivov za en dan lahko samo tvoj…Žur je pa itak njihov način življenja, tako da….
uživaj,
Forum je zaprt za komentiranje.