Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem tiguan

tiguan

pozdravljeni!

Kopujem terenca in se odločam med ww tiguar in toyoto rav4…kaj mi priporočate?
seveda diezel!

hvala l.p

No kaj priporočate?

hvala l.p

toyota je preizkušena, zanesljiva, model pravkar prenovljen.
Od znancev, ki jo imajo,jo vsi hvalijo, pa tudi na drugih trgih jo hvalijo kot enega boljših avtov svojega razreda..

Tiguan je pa popolnom nov model,zato zanimvejši, ni pa še preizkušen.
In glede na izkušnje z evropskimi izdelovaci (tudi VW) , je pričakovati otroške bolezni. Kar zna bit zoprno, ko avto ni več v garanciji

Jaz bi ob izbori med tema dvema vzel toyoto

najlepša ti hvala borg!

če še kdo kaj več ve naj mi prosim sporoči.

lep vikend vsem!

KAKŠNE OTROŠKE BOLEZNI PROSIM???

@Miška, zakaj pa vpiješ?Saj te slišim..

Torej, večina novih modelov ima po prihodu na tržišče razne težave, povezane z nezadostnim testiranjem. To velja za praktično vse tipe in modele (da, tudi japonce-le da ti prej pred prihodom v Evropo prej dajo na tržišče doma in v ZDA..) .
Kakšne napake? Elektronika, usklajeno delovanje sistemov, dimenzioniranje npr zavor,hladilnikov,gorivo,kakovst materialov npr prevlek, oblog….

Šelo po obširnejših izkušnjah in večkratnih vpoklicih se te zadeve popravijo in ustalijo. Zato pa so previloma tipi avtov, ki grejo iz proizvodnje, tehnično praviloma najbolj dovršeni (kar seveda ne pomeni nujno, da so tudi moderni, lepi itd..)

Je pa res, da v naših časopisih in tudi specializiranih revijah o tem pišejo relativno malo, recimo v nemških je tega bistveno več.

Predlagam, da še malce pobrskaš po avtoforumih..

Aja, še to: Tiguna seveda nemšek revije izjemno hvalijo-kar je dobro brati z malo rezerve ..

Vozim Tiguana S&S 2.0, izjemen avto, toplo priporočam. Eco 5 motor gladko in tiho teče, poraba slabih 7 litrov. Izredno stabilen sicer kaj bi nakladal. najboljše se dogovori za testno vožnjo in ne boš več istopil.

New Report

Close