Najdi forum

Delam v okrepcevalnici Compa v Lj in k nam pridejo tudi poleg domacih, veliko tujcev. Tako sem imela priliko slisati razocaranje dveh Svedov, kako neka deklica, ki dela na TIC-u v centru Lj, ni znala govoriti anglescine. Ni jima znala dati osnovnih podatkov o Lj.
No, ker sem sama delala v recepciji hotela v Lj, sem jima ponudila pomoc. Sestavila sem jima 5 dnevni izlet po SLO. Imela sta namrec svoj avto. Poklicala sem par hotelov, povprasala za cene, jima dala svoj e-mail v primeru, ce bosta potrebovala se kaksno dodatno informacijo.
Hvalezna sta mi bila iz vsega srca.
Ko bi deklica na TIC-u vedela, kaksno hvaleznost je zamudila s strani teh dveh Svedov, bi se pocutila prikrajsano.

Oblaček, pa ti si zlato srce!
Ko bi bilo vsaj več takih. Pohvalno.
Upam, da bo tvoje misli prebral tudi kdo od deklic na TIC-u…

Pa še kdaj pridem na čompe…

Živjo, to pares škoda, moj fant je tudi delal na TICu v lj, kot študent, in je bil navdušen, ravno zaradi te hvaležnosti, enkrat je na poti domov naredil še malo daljši krog in enega couchsurferja odpeljal v Litijo.. In tudi jaz sem mu občasno pomagala, na železniški, proti koncu urnika, občutek je res odličen, vsi so tako hvaležni in presenečeni kako dober zemljevid jim damo in vse..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close